BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Hala almamis olan varsa buradan alabilir, %48 indirime girmis bugunluk ama normalde de ucuz satiyolar. Link refli, sonunu silin eger katkida bulunmak istemiyorsaniz. D3 global key 48% off Ayrica expansion EU key preorderi da %37 indirimde. Reaper of Souls EU 37% off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 off amma spamladın ref'inle forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 refle almaya zorlayan yok, acikca soyluyorum neyin ne oldugunu. alanlar da indirimli aliyor. win win bir durum. seni niye rahatsiz etti ki? blizzarddan 60 euro verip alcagina insanlar indirimli alsin. edit: ayrica herhangi birisi de ayni sekilde kayit olup link yaratip satabilir, bilgisayar oyunlarindaki topicte anlattim nasil isledigini sistemin, sen de yapabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 adam açıkça yazmış işte ref olduğunu. neden taktın ki buna? başka yerde öyle spam filan da görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Expansion'ı da 60 öğroya mı satacakmış insafsız Blizzard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Almaya niyetim var ama patlamaz degil mi? Yani paramizi verip elimiz bos donmeyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Selamisahin said: Expansion'ı da 60 öğroya mı satacakmış insafsız Blizzard? lafin gelisi soyledim onu, expansion o kadar olmaz muhtemelen. Kaliko said: Almaya niyetim var ama patlamaz degil mi? Yani paramizi verip elimiz bos donmeyiz? ben wow 60 gun prepaid kart aldim kendim, 3-4 dakikada geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ahaha exp pack %37 indirim ne ya. daha aciklanmamis fiyata indirim nasil oluyor onu bi soylesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Retail price: 59.99 € -37% 37.99 € Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 BioHazarD said: Selamisahin said: Expansion'ı da 60 öğroya mı satacakmış insafsız Blizzard? lafin gelisi soyledim onu, expansion o kadar olmaz muhtemelen. BioHazarD said: Retail price: 59.99 € -37% 37.99 € nerede gördün retail price? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 acip baksan siteyi gorceksin. edit: lafin gelisini orjinal diablo 3 icin soylemistim, exp icin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Blizzard'ın RoS'u 30$'a satma planı var gibi birşeyler yazıyordu geçen Reddit'te. Çok acele etmem şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 30 dolar = 20 euroya falan geliyor, herkes alır heralde özellikle şu rmahın kaldırılması hede hödö herşey oyuncular için hypeından sonra. Gerçi 60 EURO AMA HEARTSTONE VEYA BLİZZARD DOTA BETASI VERİCEZ deseler yine aynı sonuç olur muhtemelen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 HS beta vercez deseler 200 euro bile verir insanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 %48 indirim biraz fazla olmuş sanki :) 29,9 eu civarı şuan g2play de falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 expansion ile başlanır dimi buna? almaya elim gidiyor sürekli indirim var diye. Videolar çok sıkıcı göründüğünden sürekli vazgeçiyorum. Alasımız varsa beklemeli miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Her yönüyle fail bir başlık. Daha expansion fiyatı belli değil indirimli diye satmaya çalışıyor. Bekleyin blizzard fiyatı açıklayınca burada ki fiyat gerçekten indirimli ise o zaman alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 evet aciklandi fiyatlar, 40 EUR blizzardda. bir arkadas hede hodo yapmisti, benim verdigim linkte 29 EUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bunu alsak bi tarafımızda patlarmıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 aldigin yer degil de aldigin sey patlak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 niye patlak olsun abi 700 saat oyun sürem vardı, 60 euro ya okadar oyun süresi başka hangi oyun verebildi. ek pakette 100+ saat oynatsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 D3'ü 700 saat oynadıysan, RoS rahat rahat 500 saat daha oynatır seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 vaako51 said: bunu alsak bi tarafımızda patlarmıki? ben kendim 2 kere wow prepaid card + rocksmith 2014 aldim sorun cikmadi. burdan bir kac kisi de battlefield 4 aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 BioHazarD said: evet aciklandi fiyatlar, 40 EUR blizzardda. bir arkadas hede hodo yapmisti, benim verdigim linkte 29 EUR.sadece standart mı var? CE göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 evet standard var sadece burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar