BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bana şimdi kolaydan zora doğru giden parmakları çalıştıracak bir klavuz (guşde) lazım hani ilkokulda blok flüt metodu vardı ya hah aynı o kafada.. tavsiye pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bi site vardi da ben unuttum, moriarty hatirlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ben uçan kurbağa metoduyla çalıyorum öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 elektromu akustikmi klasikmi. birde ne tür müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ziya aydıntan metodu var panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fui sin tekniğide iyidir ayakla çalıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 http://borauslusoy.com/kitaplar/ Ama youtube veya licklibrary tarzı yerlerde de güzel şeyler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 elektro gitar türün önemi yok maksat parkmaklar alışsın hani bak postacı gheliyor çalıyorum şu anda.. adım adım.. bass gitardan sonra zorluyor biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yok mu dl edilecek pdf fln.. speed mechanics haricinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 babacum methoda falan gerek yok. bass çaldıysan daha önce. koy işte 1 2 3 4 metronomlu bir şekilde düşük metronomdan yükseğe doğru örümce antrenmanı yap. armonik ses çıkarmana gerek yok 1st 2nd 3rd 4th fret aşağı yukarı çalış. kolay geliyosa major gamı çalarak yap bunu. bi de yeni başlıyosan parmak alışmasını ne yapacaksın. akorları açıp basacaksın paşa paşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ya ne bilim.. çok uızun zaman oldu o kadar oldu ki parmaklar su toplasın diye uğraşıyorum eheh hep yumuşamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 koyucaksın işte Am Em çala çala yeşerecek zaten parmak uçların telin pisliklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 am emi bende sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 burdaki alıştırmalar gayet faydalı. http://www.youtube.com/watch?v=6VApk-vvhp8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 oha çok kolaymış lan bu petrucci denilen amca çok da güzel anlatıyor http://u1310.hizliresim.com/1g/p/ttdwt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 burdanda baya şey öğrenirsin http://www.youtube.com/watch?v=pCj8jqW737I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 dostum bu video oynarken annem yanımdaydı sanırsam nefes almıyor ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 öp beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ekmeğe para ver öğretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bi işe yarasın ithorozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Cons said: burdanda baya şey öğrenirsin http://www.youtube.com/watch?v=pCj8jqW737I lan bu ne ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 biz hep ordan ogrendik gitari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Cons her başlığa işsiz gibi girip yorum yapıyor içerden haber mi var lan yeni madalyamı gelicek post kasıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 işsiz gibi eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 orçun taş yapar olmadı 40 yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar