Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

First Sexual Intercourse Chart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
moncici said:

neden erken ülkeler kırmızı gösteriliyor da geçler yeşil?
gdp'yi falan tam tersi gösteriyonuz
yobaz mısınız lan

aşkın rengi kırmızı.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

böyle bi film mi yapsak lan acaba
adamın biri var çok cool filan ama aslında yok
bodrumda dövüşürler 15-20 tane adam
tutar la bence

cok sacma
Mesaj tarihi:
Osuran_boğa said:

ya türkiyede adam senede 1 kere seks yapıyor ilk 16 yaşımda yaptım diye hava atıyor sonra.

Forumda topiği olması lazım. Yine benzer bir anket araştırmasına göre TR'de haftada 3.5 dan 4 kere sekiz yapıyormuşuz.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Türkiyeyi çok abartmışlar lan benim bile 30, nerdler olarak baya yukarı çekiyoruz ortalamayı

Lise arkadasinla Kiev'e gittin, bir kız yüzünden adamı sattın, hatunla 1 hafta geçirdin ve yapabildiğin tek şey 1 sene sonrasına randevu almak mı ?

Parayı peşin vermedin inşallah.
Mesaj tarihi:
abi bazı mesajlar gerçekten çok komikti, barbu'nun mesajına falan ben de çok güldüm. öte yandan fanatik gazetesi'nin transfer haberi gibi karşılanmasına da anlam veremedim - ya da HUE HUE KANKA İKİ ELLE TUTUNCA TİRİSOM, ANLADIN? HUE diye taarruz edilmesine, isteyen bütün mesajlarımı okuyabilir şu forumdaki, mümkün oldugunca saçma sapan konuşmamaya çalıştım. buraya da büyücü teyzemin kanlı bifteklere yazdıgı muskaları saray bahçesine attıktan sonra edindigim büyülerle burnumdan enerjiyi yaydım falan yazmadım abi, genç yaşlarda turizm sektöründe çalışmaya başladım, agzım da biraz iyi laf yapıyor, hepsi bu.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

axedice said:

Dostum 29 yaşındayım, neresine takıldın anlayamadım.

evet hintliyim diyebilseymissin o adama simdi gerine gerine gezicektin maltepe macerasindan sonra

Maltepe ?
  • Yeni Oluştur...