Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mantıklı dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 moncici said: neden erken ülkeler kırmızı gösteriliyor da geçler yeşil? gdp'yi falan tam tersi gösteriyonuz yobaz mısınız lan aşkın rengi kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sadece sevisenler dahil edilmis ankete arkadaslar. bizim yaslarimizin bi etkisi yok, rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ya türkiyede adam senede 1 kere seks yapıyor ilk 16 yaşımda yaptım diye hava atıyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 mulgear6 said: böyle bi film mi yapsak lan acaba adamın biri var çok cool filan ama aslında yok bodrumda dövüşürler 15-20 tane adam tutar la bence cok sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Osuran_boğa said: ya türkiyede adam senede 1 kere seks yapıyor ilk 16 yaşımda yaptım diye hava atıyor sonra. Forumda topiği olması lazım. Yine benzer bir anket araştırmasına göre TR'de haftada 3.5 dan 4 kere sekiz yapıyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 el arabası da seksten sayılıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 tabi ki sayiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 axedice said: Türkiyeyi çok abartmışlar lan benim bile 30, nerdler olarak baya yukarı çekiyoruz ortalamayı Lise arkadasinla Kiev'e gittin, bir kız yüzünden adamı sattın, hatunla 1 hafta geçirdin ve yapabildiğin tek şey 1 sene sonrasına randevu almak mı ? Parayı peşin vermedin inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi bazı mesajlar gerçekten çok komikti, barbu'nun mesajına falan ben de çok güldüm. öte yandan fanatik gazetesi'nin transfer haberi gibi karşılanmasına da anlam veremedim - ya da HUE HUE KANKA İKİ ELLE TUTUNCA TİRİSOM, ANLADIN? HUE diye taarruz edilmesine, isteyen bütün mesajlarımı okuyabilir şu forumdaki, mümkün oldugunca saçma sapan konuşmamaya çalıştım. buraya da büyücü teyzemin kanlı bifteklere yazdıgı muskaları saray bahçesine attıktan sonra edindigim büyülerle burnumdan enerjiyi yaydım falan yazmadım abi, genç yaşlarda turizm sektöründe çalışmaya başladım, agzım da biraz iyi laf yapıyor, hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 axedice said: Dostum 29 yaşındayım, neresine takıldın anlayamadım. evet hintliyim diyebilseymissin o adama simdi gerine gerine gezicektin maltepe macerasindan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 barbu said: 2 elle tutunca mı oluyor 3some ? SDFSDFSDfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Viktor said: axedice said: Dostum 29 yaşındayım, neresine takıldın anlayamadım. evet hintliyim diyebilseymissin o adama simdi gerine gerine gezicektin maltepe macerasindan sonra Maltepe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 eşşeği sayarsak 8 yaşında tavugu sayarsak 7 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 barbu said: 2 elle tutunca mı oluyor 3some ? of kaçırmışım bunu. epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Theridone said: türkiyede kimse erken boşalmaz herkes en fazla 16 yaşında açılışı yapmıştır zaten Bir de kafası hariç 17 en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar