BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 he ya.. şirkete var bir tane alıp kaçıracağım evimin midgetı yapacağpım.. hem kadının sokakta uzunu yatakta kısası makuldür derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 incdarkness said: askerlikte kilo alip donen insanlar oluyo abi ne zayiflamasi kilo alan da gördüm de benim çevrem genelde iyice zayıflayıp döndüler. 8 kg civarında falan zayıflıyorlar. Rekor olarak 29 kg zayıflayan adam gördüm, ama gelince birkaç ayda 21'ini geri aldı, sonra spor mpor diye verdi geri tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Vücutçulardansa şişkolarin muhabbeti daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 BabacumMostors said: 1.40 neyinize yetmiyor birader? birader; ayarla programını, bak hayatında da önemli bir değişiklik olduğu dönemden geçiyorsun, bang kok yapalım seninle kasım ortası? ciddiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 abi o nasil bi saglik dengesi 29 kilo ver 21 al sonra geri ver lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hangi mod başlığı s@lakmısınız olarak değiştircek diye bekliyorum ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 140 kilo falan olunca sıkıntı olmuyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 KuddusiMavra said: BabacumMostors said: 1.40 neyinize yetmiyor birader? birader; ayarla programını, bak hayatında da önemli bir değişiklik olduğu dönemden geçiyorsun, bang kok yapalım seninle kasım ortası? ciddiyim... ten dalırs onli lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Ya adam eskiden zayıftı, son 3-4 sene çok kilo almıştı askere gidince komple süzüldü (nisan celbiyle gidip tüm yazı ş.urfada geçirdi), dönünce yemeğe abanıp tekrar normal kilosunun üstüne çıktı, sonra eşinin baskısıyla eritti sporla. Tabii öyle 1-2 ayda olan şeyler değil bunlar 1.5 sene falan sürdü tekrar kilo alıp sonra onu eritmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 razzRaziel said: yıllardır 66 kilo civarındayım. 6 hatta 8 pack'im var, adonisim bariz belli hatta yüzme sonrasında damarlar falan fırlıyor. biraz çalışsam brad pitt@fight club. hiç çalışmamış ve istediğimi yiyen biri olarak çok memnunum, özenebilirsiniz. ama gel gör ki kafada saç kalmadı, herkesin bi derdi var diyerek bastım ortadaki şıkka. gözümün önüne jason stathamın kısa boylusu geldi birader. çok kötü değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bangkok çok uzak ya :/ zeytinburnuna gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bırak şimdi adamı falan rewendor. sen kaç kilosun ve kaça düşmeyi planlıyorsun onu de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 abi güncelde bi sayfa bu topic var noluyor şişmanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 rewendor vucutcular buraya bolumune bi caps at sonra brad pitten kezbana donersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Rewendor said: incdarkness said: askerlikte kilo alip donen insanlar oluyo abi ne zayiflamasi kilo alan da gördüm de benim çevrem genelde iyice zayıflayıp döndüler. 8 kg civarında falan zayıflıyorlar. Rekor olarak 29 kg zayıflayan adam gördüm, ama gelince birkaç ayda 21'ini geri aldı, sonra spor mpor diye verdi geri tekrar. 88 kg gittim.4 ay temel eğitimden sonra 74 kgya düştüm...muhteşem günlerdi. arkadaşlarımın tamamına yakını 10,15,20 ve hatta 30 kg verdiler(bir arkadaş 130 kgydu,boy 1.95),çift palaskalıydı,1.5 ay sonra tek palaskaya düştüğünde yüzbaşı içtimada alkışlatmıştı bize. askerde kg verilir acemilikte...ama usta birliğinde düşeceğin yere göre göt-göbek yapıp gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Aluriel said: bırak şimdi adamı falan rewendor. sen kaç kilosun ve kaça düşmeyi planlıyorsun onu de İst.e dönüp sporu bırakınca bi anda şiştim. Şu anda 106 civarıyım, boy uzun olduğu için 90'a düşsem yeter de artar. İdealim 85 ama o zaman inceliyorum baya, o zor gibi. İdeal derken kendi kafamdaki idealimi diyorum, yoksa bi kere meraktan şirket diyetisyenine gitmiştim, o da "senin için 90 iyi, 90'ı hedefle" demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 BabacumMostors said: bangkok çok uzak ya :/ zeytinburnuna gidelim aboovvv?!?! z.burnunda ne var ki?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ideal kilo için yaşta önemli bir faktör. 1.80 boyda 25 yaşındaki çocukla 1.80 boyda 40 yaşında ki benim ideal kilolarımız aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://www.istanbulelitmasajsalonlari.com/zeytinburnu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 @rew 8-10 kg rahat verirsin de üstü zor gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 beylikdüzüne gidin killerın bağlantıları var taylandda aradığınız tadı orada bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 incdarkness...linkte ki salonlar sırasıyla kadıköy,bahçelievler,avcılar,şirinevler.... z.burnu yok. neyse...yani z.burnunda böyle bir pazar kurulmuş işin özü.anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://www.firmasec.com/firma/tfzmf-ixir-guzellik-salonu-zeytinburnu/ banka ustu varmis usta mutlu sonla mi bitiyo bilmem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 masaj salonu ne alaka lan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 sisko musunuz kapilara sigmiyor musunuz pipinizi gormeyeli yillar mi oldu bize ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar