Litminov Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Bayramda akrabaların yanına gittim birkaç gün de kaldım. Ev inanılmaz küçüktü, evde bulunan 6 kişinin 4'ü sigara içiyordu. Ben de sigara içmeme rağmen bu hafta hiç içmedim. Evi havalarndırmak için sürekli önünde durduğum pencereyi açıyorduk. Boğazım çok fena tahriş oldu. Sürekli geniz akıntısı başladı. O gün ev kurban etiyle dolduğu için çok karıştırdım ne varsa yedim. Sonra buna mide bulantısı eklendi. Gece yataktan kalkıp tuvalete koştum. Çıkarmak zorunda kaldım. 4 kere çıkardım 5.sinde artık midemde birşey kalmadığı için sadece öğürdüm. 2 kere de normal olarak büyük abdestimi yaptım. Sabaha kadar uyumadım sonra yola çıktım daha iyiydim herşey normale binmişti ancak bugün felaket bir karın ağrısı çekiyorum ve nedenini bilmiyorum. 3 gündür midem kötü diye çok az yiyorum. Otururken ya da yatar pozisyonda bir sıkıntı yok ancak ayağa kalkınca felaket derecede karnım ağrıyor. Sanki biri karnıma yumruk atmış gibi hissediyorum. Dik duramıyorum ayaktayken de.. Acile gitsem bir serum takacaklar en fazla. Sizce nedeni ne olabilir, bekleyince geçer mi yoksa hastaneye gitmeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 kan zehirlenmesi gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 serumda olsa git bence en azından biraz toparlarsın kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ben olsam gitmezdim çünkü malım. sen gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 gg gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 gerçi international fln bi serum bile 350 lira fln gitmeyebilirde ck kötü deglse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bu içinde salam yığını falan olan karışıktan yediğimde olan şey geldi aklıma çok felaket karnım ağrımıştı. bir gün önce de fena içmiştim galiba. o gün kustum ama bildiğin midem kopacaktı. 2 güne topladım kendimi. bir karışım falan dokunmuştur. bol bol su iç. baktın geçmeyecek gogogo hastane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 karnımdan derin nefes alıp verince de çok ağrıyor. yarına kadar düzelmezse doktora gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Somon said: gerçi international fln bi serum bile 350 lira fln gitmeyebilirde ck kötü deglse acil for free gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 safra kesesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 degil ya, yalan o. o 'acil bedava' olayi ancak oluyorsan gecerli, kalp krizlerinde trafik kazalarinda fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 boğazın kaşınıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Bayramda bende mide kanaması geçirdim -.- yediklerine dikkat etmek lazım kavurmaydı düya kadar tatlı ikramıydı glikoz komasıydı sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fizban said: degil ya, yalan o. o 'acil bedava' olayi ancak oluyorsan gecerli, kalp krizlerinde trafik kazalarinda fln. değil. bizzat deneyimledim ben. sana o "artık acil değil işlemlerim bunu kabul ediyorum" kağıdı imzalatmazlarsa ödemiosun edit: ben ödemiştim salak gibi 400 tl, dilekçeyle geri aldım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mideyi usutmus uzerine zehirlemis gibi duruyo. Iki ayri hastalik semptomu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 su iç bişey yeme temizlensin sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 doktorine bi görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 enjoy your cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar