Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üşüttüm mü?

Litminov

Öne çıkan mesajlar

Bayramda akrabaların yanına gittim birkaç gün de kaldım. Ev inanılmaz küçüktü, evde bulunan 6 kişinin 4'ü sigara içiyordu. Ben de sigara içmeme rağmen bu hafta hiç içmedim. Evi havalarndırmak için sürekli önünde durduğum pencereyi açıyorduk. Boğazım çok fena tahriş oldu. Sürekli geniz akıntısı başladı. O gün ev kurban etiyle dolduğu için çok karıştırdım ne varsa yedim. Sonra buna mide bulantısı eklendi. Gece yataktan kalkıp tuvalete koştum. Çıkarmak zorunda kaldım. 4 kere çıkardım 5.sinde artık midemde birşey kalmadığı için sadece öğürdüm. 2 kere de normal olarak büyük abdestimi yaptım. Sabaha kadar uyumadım sonra yola çıktım daha iyiydim herşey normale binmişti ancak bugün felaket bir karın ağrısı çekiyorum ve nedenini bilmiyorum. 3 gündür midem kötü diye çok az yiyorum. Otururken ya da yatar pozisyonda bir sıkıntı yok ancak ayağa kalkınca felaket derecede karnım ağrıyor. Sanki biri karnıma yumruk atmış gibi hissediyorum. Dik duramıyorum ayaktayken de.. Acile gitsem bir serum takacaklar en fazla. Sizce nedeni ne olabilir, bekleyince geçer mi yoksa hastaneye gitmeli miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

bu içinde salam yığını falan olan karışıktan yediğimde olan şey geldi aklıma çok felaket karnım ağrımıştı. bir gün önce de fena içmiştim galiba.

o gün kustum ama bildiğin midem kopacaktı. 2 güne topladım kendimi. bir karışım falan dokunmuştur. bol bol su iç. baktın geçmeyecek gogogo hastane.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

degil ya, yalan o. o 'acil bedava' olayi ancak oluyorsan gecerli, kalp krizlerinde trafik kazalarinda fln.

değil. bizzat deneyimledim ben. sana o "artık acil değil işlemlerim bunu kabul ediyorum" kağıdı imzalatmazlarsa ödemiosun

edit: ben ödemiştim salak gibi 400 tl, dilekçeyle geri aldım hepsini
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...