Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 fransız dili ve edebiyatı ha ayrıca, artık hibe çıkmama ihtimali varmış duyduğuma göre, bu ne kadar doğru?
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hııı bölümünüzün başka ülkeyle anlaşması var mı ki o halde?
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 üniversiteden üniversiteye değişen bişey hibe erasmus kordinatörüne sor
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 üniversiteden üniversiteye değişen bir şey değil hibe'yi ulusal ajans aracılığıyla avrupada merkezi bir yapıdan veriyorlar. orası da her ülkeye fiyat biçiyor. üniversiteyle hiç ilgiis yok. çıkıp çıkmamasıyla ilgili söylediysen o da anlaşmanın kaç yılına kadar yapılıp yapılmadığıyla ilgili. genelde yazar üni.'lerin sitesinde anlaşma tarihi. ben de duymuştum bu sene sonmuş anlaşmalar hep bitiyormuş sonrası ne olcak belli değilmiş falan diye ama pek umursamamıştım beni bağlamadığı için. nedir ne değildir fikrim yok o konuda
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 polonya ve ispanya var. yüksek lisans için de sorbonnela var, kasıp öyle yapıcam en olmadı.
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ama sonuçta fransız dili ve edebiyatı nasıl tr'de varsa diğer ülkelerde de olan bir bölüm, niye illa fransa'ya gidesin? ispanya süper memleket ben olsam acımazdım.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 tabi ki var, ama orda da aşağı yukarı benim kadar fransızca pratiği olan insanlar olucak, sadece onlarla fransızca konuşabilicem, o da çok verimli olmayacak benim açımdan. ama fransada direkt hayatı fransızca yaşamak, pratiği de haliyle her an yapmak durumunda kalıcam, bu benim açımdan erasmusun en önemli getirisi olacak.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 eğitimle alakalı 1 tane 2 tane post var lan ne abazan milletiz
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yurtdışında en ucuz içme suyunu kaç euroya buldunuz musluktan mı takılıyonuz
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 musluktan akan su içiliyor burda. sırf şişesi için 1l suya 0.85 euro verdim 6'lı olanı 3 euro falandı 5 litreliklere bakmadım daha
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Burs işi tamamen Ulusal Ajans'ın üniversiteye ayırdığı hibeye bağlı. Bazı üniversitelerde asil kontenjandan seçilip de hibe alamama durumu bile oluyor. (Ben mesela bu sene akademik personel olarak gitmek için başvurdum, asil olarak kontenjanı kaptım ama 50 küsür kontenjanın 13'üne burs çıkmış; ben de 14. sıradayım sdflksdjgd. Şimdi bekliyorum işte, birileri gitmesin ya da ek hibe çıksın diye.) Eğer fransız dili ve edebiyatı gibi bir bölümde okuyorsan mutlaka değerlendir şansını, ben hibe çıkmasa bile borç harç giderdim bir şekilde. Sana katacakları rastgele bir bölümden gidenlere katacaklarından 10 kat fazla olur. Şimdiden para biriktir, bir şeyler yap git kesinlikle.
elma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 yazdığın ülkelerin hepsine gittim. Eğer bunlar arasında kaldıysan polonya derim. Yapabiliyosan çek en güzelidir tabi. 3 sene önce isveçte erasmus ve staj yaptım ben. Onu da düşünebilirsin seks için, hayal kırıklığı yaşamazsın. Seks için gidiyosan gitme, en güzel erasmus seksi istanbulda dönüyo sdfsf hem local olmanın avantajları da az değil
elma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Kızın gözünün içine bakıp silkici bi şekilde "I want you tonight" deyip pişkin olmayı öğrenmen lazım bi de gitmeden. [/troll] Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yaş denmiş geldim. okulumun 4. senesi bitti alttan kalan 3 dersim vardı onlarla gittim erasmusa italya sardunya adasında. erasmusun yaşı yok. gidin abi. tek sorun döneli 7-8 ay oldu post erasmus sendrom geçmedi. elma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Black-ice said: yaş denmiş geldim. okulumun 4. senesi bitti alttan kalan 3 dersim vardı onlarla gittim erasmusa italya sardunya adasında. erasmusun yaşı yok. gidin abi. tek sorun döneli 7-8 ay oldu post erasmus sendrom geçmedi. black o post erasmus depresyon geçmez abi unut onu. En güzeli hala erasmusmus gibi takılcan, bu sefer kendi okulundaki erasmuslarla falan. Ne depresyon kalıyo ne bişey. BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Erasmusam susuzam kaç gündür uykusuzam koyulmamış daha. Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yok abi olmuyo işte o. yani beni bağlayan sadece seks ve ortamlar değildi. tek yaşadığım kendi evimde, mükemmel sakin yazlık bir adada, hiçbir derdim olmadan, fazla para sıkıntısı çekmeden havadan gelen hibeyle, okula gitmeden 6 ay boyunca gündüzleri oyun oynayıp geceleri partiye gidip ölümüne içip türkiye potansiyelinin 8 katı kadar falan seks yapabildiğim bir hayattı. türkiyede nasıl bulayım bunu. cumartesileri bile çalışıyorum lan. nereden nereye. :( BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 seks adasımıydı abi? Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yok çok naif bir adaydı. ama sonuçta türkiye olmayan çoğu yer seks yeri değil mi zaten avrupada fln :P BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 avrupa komple seks ya yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 elma said: Seks için gidiyosan gitme, en güzel erasmus seksi istanbulda dönüyo sdfsf hem local olmanın avantajları da az değil esn istanbul'un ortamı nasıl? fikir olarak avrupa'daki gibi mi yoksa yavşaklık, sidik yarışı falan çok mu istanbullular arasında Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 songsteel said: Litvanya Letonya Estonya Hangisini önerirsiniz? Polonyada seçenekler dahilinde ama bilmiyorum sanki baltık ülkelerine göre daha az çekici kleipedaya git. git elma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yav said: elma said: Seks için gidiyosan gitme, en güzel erasmus seksi istanbulda dönüyo sdfsf hem local olmanın avantajları da az değil esn istanbul'un ortamı nasıl? fikir olarak avrupa'daki gibi mi yoksa yavşaklık, sidik yarışı falan çok mu istanbullular arasında local çömezler kendilerini çok belli ediyo eventlerde olsun partilerde olsun. Adamlar etrafta awkward virgin takılıyolar ona buna yavşıyolar falan. Bu tipler bizim klasmanda olmuyor, zaten target market da bunlara prim vermiyo ondan rahat yani. Özgüvenli ve sekse doymuş şekilde insan gibi yaklaşınca kızlara o adamlardan farklı oluyosun. Klasik mesela Taksim'de Beat'e git herhangi bir cuma, cumartesi. Etrafta abaza dolaşan tipler. Kız arkadaşımla dans ederken bile kızı elimden almaya çalışıyolardı. Bazen can sıkıcı oluyo laftan anlamıyolar sülük gibi yapışıyolar. elma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yav said: elma said: Seks için gidiyosan gitme, en güzel erasmus seksi istanbulda dönüyo sdfsf hem local olmanın avantajları da az değil esn istanbul'un ortamı nasıl? fikir olarak avrupa'daki gibi mi yoksa yavşaklık, sidik yarışı falan çok mu istanbullular arasında yavşaklık çok fazla ama o adamlar zaten ne oturup ingilizce konuşabiliyo ne avrupa kafasına erişebiliyo, o yüzden hiç prim yapamıyolar ortamlarda. Anca parti ortamında sarhoş edip götürebilmek ümitleri, sober birebirde iyi değiller sdfsdf yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yani genel olarak esn tayfasını sordum aslında, partilere gelenleri değil de. zaten bildiğim kadarıyla esn'e önceden erasmus yapanları alıyorlar doğru değil mi? burdaki tipler epey sempatik geldi de dönünce bu işlerle uğraşabilirim diye düşündüm. ama tr'deki tüm öğrenci olaylarına ön yargıyla bakıyorum genelde bi kasıntılık, bi title olaylarına düşmelik bi gariplik oluyor. esn de öyle mi acaba diye şaaptım Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/7238424-erasmus-baltyk-veya-polonyada-olur-kurwa/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Yaşam Eğitim Erasmus Baltık (veya polonyada olur kurwa) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yaş denmiş geldim. okulumun 4. senesi bitti alttan kalan 3 dersim vardı onlarla gittim erasmusa italya sardunya adasında. erasmusun yaşı yok. gidin abi. tek sorun döneli 7-8 ay oldu post erasmus sendrom geçmedi.
elma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Black-ice said: yaş denmiş geldim. okulumun 4. senesi bitti alttan kalan 3 dersim vardı onlarla gittim erasmusa italya sardunya adasında. erasmusun yaşı yok. gidin abi. tek sorun döneli 7-8 ay oldu post erasmus sendrom geçmedi. black o post erasmus depresyon geçmez abi unut onu. En güzeli hala erasmusmus gibi takılcan, bu sefer kendi okulundaki erasmuslarla falan. Ne depresyon kalıyo ne bişey.
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Erasmusam susuzam kaç gündür uykusuzam koyulmamış daha.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yok abi olmuyo işte o. yani beni bağlayan sadece seks ve ortamlar değildi. tek yaşadığım kendi evimde, mükemmel sakin yazlık bir adada, hiçbir derdim olmadan, fazla para sıkıntısı çekmeden havadan gelen hibeyle, okula gitmeden 6 ay boyunca gündüzleri oyun oynayıp geceleri partiye gidip ölümüne içip türkiye potansiyelinin 8 katı kadar falan seks yapabildiğim bir hayattı. türkiyede nasıl bulayım bunu. cumartesileri bile çalışıyorum lan. nereden nereye. :(
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yok çok naif bir adaydı. ama sonuçta türkiye olmayan çoğu yer seks yeri değil mi zaten avrupada fln :P
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 elma said: Seks için gidiyosan gitme, en güzel erasmus seksi istanbulda dönüyo sdfsf hem local olmanın avantajları da az değil esn istanbul'un ortamı nasıl? fikir olarak avrupa'daki gibi mi yoksa yavşaklık, sidik yarışı falan çok mu istanbullular arasında
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 songsteel said: Litvanya Letonya Estonya Hangisini önerirsiniz? Polonyada seçenekler dahilinde ama bilmiyorum sanki baltık ülkelerine göre daha az çekici kleipedaya git. git
elma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yav said: elma said: Seks için gidiyosan gitme, en güzel erasmus seksi istanbulda dönüyo sdfsf hem local olmanın avantajları da az değil esn istanbul'un ortamı nasıl? fikir olarak avrupa'daki gibi mi yoksa yavşaklık, sidik yarışı falan çok mu istanbullular arasında local çömezler kendilerini çok belli ediyo eventlerde olsun partilerde olsun. Adamlar etrafta awkward virgin takılıyolar ona buna yavşıyolar falan. Bu tipler bizim klasmanda olmuyor, zaten target market da bunlara prim vermiyo ondan rahat yani. Özgüvenli ve sekse doymuş şekilde insan gibi yaklaşınca kızlara o adamlardan farklı oluyosun. Klasik mesela Taksim'de Beat'e git herhangi bir cuma, cumartesi. Etrafta abaza dolaşan tipler. Kız arkadaşımla dans ederken bile kızı elimden almaya çalışıyolardı. Bazen can sıkıcı oluyo laftan anlamıyolar sülük gibi yapışıyolar.
elma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yav said: elma said: Seks için gidiyosan gitme, en güzel erasmus seksi istanbulda dönüyo sdfsf hem local olmanın avantajları da az değil esn istanbul'un ortamı nasıl? fikir olarak avrupa'daki gibi mi yoksa yavşaklık, sidik yarışı falan çok mu istanbullular arasında yavşaklık çok fazla ama o adamlar zaten ne oturup ingilizce konuşabiliyo ne avrupa kafasına erişebiliyo, o yüzden hiç prim yapamıyolar ortamlarda. Anca parti ortamında sarhoş edip götürebilmek ümitleri, sober birebirde iyi değiller sdfsdf
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yani genel olarak esn tayfasını sordum aslında, partilere gelenleri değil de. zaten bildiğim kadarıyla esn'e önceden erasmus yapanları alıyorlar doğru değil mi? burdaki tipler epey sempatik geldi de dönünce bu işlerle uğraşabilirim diye düşündüm. ama tr'deki tüm öğrenci olaylarına ön yargıyla bakıyorum genelde bi kasıntılık, bi title olaylarına düşmelik bi gariplik oluyor. esn de öyle mi acaba diye şaaptım
Öne çıkan mesajlar