Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Burunlarından nefes alamayacak kadar geri zekalı mı bu yaratıklar? Ağlama da ağlama olsa, ıkına ıkına çığlık atıyo resmen. Araba alamayacak kadar fakirsen çocuk da yapma arkadaş, 10 saatlik otobüs yolculuğuna bebekle mi çıkılır kodumun pintileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 komik şey seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 annen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Evet uzun yolda pek çekilesi bir çile değil bu insanın sinirleri tavan yapıyor hele birde migren hastasıysanız geçmiş olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 madem elalemin parasızlığına laf atacak kadar zenginsin uçakla git gideceğin yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 uzun yola tercihen kulak içi kulaklıkla çıkmıyorsanız sizde de hata var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 poor&furious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ben kendimden sorumluyum, uçakla gitmeyerek kimseyi zorda bırakmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 parası az olan insanların otobüsle seyahati tercih ettiğini bilir uçakla gidersin bundan sonra her yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sağlam bir overear kulaklık yanımda kıtır kıtır adam kesseler ruhum duymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 10 saatlik yola otbüsle gitmek te ayrı bir fantazi tabi. 5+ her türlü yolculuk için uçak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 araba alamayacak kadar fakirsen çekicen otobüs yolculuğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Dworgian said: parası az olan insanların otobüsle seyahati tercih ettiğini bilir uçakla gidersin bundan sonra her yere. Ucak fobim var benim ucakla dondum bugun gerçi hala gotum atiyo, otobus bileti ucaktan pahali fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 senko said: 10 saatlik yola otbüsle gitmek te ayrı bir fantazi tabi. 5+ her türlü yolculuk için uçak. ankara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 nolmuş angaraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 uzun otobüs yolculuğu keyiflidir aslında. ama yanında en az 1 tane arkadaşın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 toplu taşımayla yolculuğun hiçbir türlüsü zevkli değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Doğurup,doğurup sokağa atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Fin said: Dworgian said: parası az olan insanların otobüsle seyahati tercih ettiğini bilir uçakla gidersin bundan sonra her yere. Ucak fobim var benim ucakla dondum bugun gerçi hala gotum atiyo, otobus bileti ucaktan pahali fyi ben adamın dediğine demiştim. otobüsle gidenlere fakir diyor ve rahatsız oluyorsa uçağa binsin anlamında. bazı zamanlar uçak daha bile ucuz biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sen fakir olup otobüsle gidiyosan zırlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 S-H said: araba alamayacak kadar fakirsen çekicen otobüs yolculuğunu Bayram için İstanbul'dan Şebinkarahisar'daki halamlara gitmiyorum arkadaşlar, Berlin'den Varşova'ya gidiyorum. En başında uçakla geldim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Uçakta da bebek ağlayabilir. Bebekler ağlar arkadaslar. Yarın öbür gun susturmaya çalısmasına rağmen susturamayan anne babalara falan laf atarsanız umarım güzelce dayak da yersiniz. Kimse bebeğini keyiften ağlatmaz. Sabredeceksiniz. Bir zamanlar siz de cayır cayır ağlayan bebeklerdiniz. Ağzınızı kapatsalardi anne babalarınız hic iyi sonucları olmazdı bunun. (Belki de olurdu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 özrü dileriz fakir degilmişsin http://www.youtube.com/watch?v=IXvdWqUJY0I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 spompas said: sen fakir olup otobüsle gidiyosan zırlama Ben çocuk yapmayarak fakirliğimin sorumluluklarını yerine getiriyorum, çocuklu aile ise getirmeyerek beni mağdur ediyor. Çocukları da mağdur. Ama ben daha önemliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Toplu yolculuklarda en korktuğum şey sürekli ağlayan bi bebeğin menzilinde olmak. Hadi bebek ağlar eder bi de bunun çocuk versiyonu oluyor, bütün yol yaygara yapıyor. Anası babası da susturamıyor, hatta bazen umrunda değilmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar