masa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Yarın antalyadan istanbula onur air ile gidicem. Ufak sevimli bir sıçan evlat edindim o da benimle gelicek ama kabul etmiyorlar. Ben de kaçak olarak sokmaya karar verdim. Şimdi iki seçenek var. 1- Eğer x-ray de görünüp ele vermiycekse bizi ufak pringles kutusuna koyup çantamla birlikte geçiricem. 2- X-rayde görünür diyorsanız. Daha yavru olduğu için güvenlikten geçerken sıgara paketine koyup gömlek cebinde geçiricem güvenliği atlattıktan sonra tekrardan çanta içindeki pringles kutusuna koyucam. Daha önce kaçak evcil hayvan geçiren var mıdır? Veya havalanında çalışan konu hakkında bilgilendirebilecek olan biri. Teşekkür ederim.
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yuh sigara kutusuna nasıl sığıyo kaç günlük bu pringles da gözükür
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 nefessizlikten ölmesse pringlesa koy oyuncak sanırlar
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 benim sigara paketlerini de xrayden geçirdiler. gömlek cebine at ama paketi küçült biraz
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 sdhufdhasufh çok iyiymiş ya sigara kutusu falan. saatlerce nasıl çaktırmayacaksın.
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kutuya hava deliği açmayı unutma pringles a koyarsan
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 its fakin simpıl götür bi veterinere bayıltsın iğneyle koy bi kutuya yeterli havası olcak şekilde at valize-el çantana bilmem ne gogo
masa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Şimdi denedim sıgara paketinde hiç rahat durmadı(: Tutunuyor sağ sola sürekli birde korktu sanırım hemen kaka yaptı. Onun için sıgara paketi olmuycak, ufak bir tülden kese buldum. Pek rahat değil ama sıgara paketinden daha rahat zaten 10-15 dk kalıcak en fazla güvenliği geçene kadar. Başka önerisi olan var mıdır? X-rayden fark edilmeden geçirme şansım var mı? Fin@ götüme sokarsam hayvan ölür
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Fin said: Gotune sok öyle gecir garanti olur AHUAUHUAHUUHUUHUAUHUAUH hayvanı prezervatifin içine atıp götüne sok öyle garanti geçersin
Somon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 resim at finin dediği yere sokmadan bakalım
elesso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kargoyla gönder uçağa binmeden. ertesi gün elinde olur...
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 onur air'de bakıyorlar mı böyle şeylere
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Cok ufaksa açtığın hava deliğinden de geçip kaçar hayvan.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Onur Air yetkililerini durumdan haberdar ediyorum şimdi.
masa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Hayvan şuan ufak pringles kutusunda. Hava delikleri, yemi, su için ıslak selpakı var. 24 saat kadar durabilir orada ama asıl sorun 2 kere x-rayden geçicem o sırada fark edilmemesini sağlamak. Şuan ki planım pringlesda durucak güvenliğe gelince el çabukluğu ile pringles kutusundan tül keseye aktarıp arka cebime koyucam. Güvenliği geçince tekrardan kutusuna geçicek. Ama çok riskli geliyor bir aksilik yaşarım hayvansız giderim diye korkuyorum. Eğer daha iyi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Kargo riskli olduğu için göndermiyorum.
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Fin said: Gotune sok öyle gecir garanti olur allahım sana geliyorum. istemsiz hayal ettim bir an. ahahashasshashusdasdasd
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 masa nerden nereye gidiyosun abi 24 saatte o hayvan oraya iş*r s*çar etrafı da batırır yakalanma olasılığı da yüksek ölebilir de lan heyecandan sarsıntıdan bilmem neden
masa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 24 saat gitmiyorum abi 1.5-2 saat yol. Şuanki kutusunda 24 saat dayanabilir onu demek istemiştim.
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 masa said: Hayvan şuan ufak pringles kutusunda. Hava delikleri, yemi, su için ıslak selpakı var. 24 saat kadar durabilir orada ama asıl sorun 2 kere x-rayden geçicem o sırada fark edilmemesini sağlamak. Şuan ki planım pringlesda durucak güvenliğe gelince el çabukluğu ile pringles kutusundan tül keseye aktarıp arka cebime koyucam. Güvenliği geçince tekrardan kutusuna geçicek. Ama çok riskli geliyor bir aksilik yaşarım hayvansız giderim diye korkuyorum. Eğer daha iyi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Kargo riskli olduğu için göndermiyorum. abi uçaklarda hayvan kargosu diye bir şey var bildin mi? bir sor oradaki görevliye bir pet heyvanım var naparız de. belki vardır bilinmeyen bir yol vs belli olmaz. hani bunları geçtim adamlar tozu görüyor o ekrandan canlı bir hayvanıda görür diye tahmin ediyorum. şimdi bu konuda güvende geçebileceği tek nokta kalıyor. ama ben bunu söylemem yani kemirir flm. hem ısı detektörü flmda görmez. ki hani küçükmüş zaten. ne bileyim rüşvet falan ver diyecemde tekil şahıs yok oralarda hiç.
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ha tamam sdf çikolata al ordan, içini boşalt kutusuna koy
Öne çıkan mesajlar