Tori Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mount cd'ı 3 saniye değil miydi, daha önce de hep 4 saniye miydi? Mounta basıyorum basıyorum niye geçmiyor diyip durdum bugün de bana öyle geldi heralde :p Bir de healing warda aoenin vurması yetmemiş bir tokat daha vurmuşlar, duration 15 saniyeden 10a inmiş, patch notesda yok yine ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 S-H said: fredy said: bundan sonra gelen herolar hep 15k mi olacak? hic 2k 4k 7klik herolar göremeyecegiz? 1-2 hafta sonra 10k oluyor, ilk çıktığında 15k işte. onu biliyorum zaten ama genel olarak söyledim yani her gelen hero aslinda 10klik hero olarak gelmis olacak lili gibi illidan gibi ucuz hero gelsin herkes oynayabilsin diye diyorum yoksa parayi veren ilk 2 hafta eziyor geciyor Edriel said: Her zaman yeni gelen hero 15k 2 hafta sonra da 10k olacak. Eski herolar da zamanla ucuzlıycak atiyorum 10k lik 7k, 7k lik 4k olacak vs gibi. Ama hic bir zaman ilk cikan hero 15k altinda olmayacak yani. oyun severek oynuyorum bayadir ama en sevmedigim ve oyundan beni uzaklastiran sey bu ya bi ton gold verecez alacaz 2 hafta op hero ile oynayacaz yada bekleyecez düssün 10ka alip bi tadina bakacaz 2 hafta sonra patch geliyor düzeltiyorlar heroyu esprisi kalmiyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 OP değil ki abi Kael. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 valla ben belki düzgün oynayan birine denk gelmemiş olabilir ama op bir hali yok. keza bir önceki hero sylvanas, o da op değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 shopta heronun sayfasına girmeden fiyatını göremiyorsun. tebrikler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 said: yoksa parayi veren ilk 2 hafta eziyor geciyor oyun severek oynuyorum bayadir ama en sevmedigim ve oyundan beni uzaklastiran sey bu ya bi ton gold verecez alacaz 2 hafta op hero ile oynayacaz yada bekleyecez düssün 10ka alip bi tadina bakacaz 2 hafta sonra patch geliyor düzeltiyorlar heroyu esprisi kalmiyor artik thrall dışında hiçbir heroda öyle olmadı ki lost vikingse dokunmadılar sylvanasa dokunmadılar jainayı ilk çıktıktan sonra nerflemeyi bırak buffladılar resmen azmodanı ha keza, alphada pek öyle dunk bilen yoktu gerçi zagaraya rehgara hedeye dokunmadılar tam hatırlamıyorum da şimdi alphadaki son geliş sırasını thrallın da sadece battle momentum talentini çıkardılar zaten, hani o da bm ile benim diyen healerdan daha güzel heallıyordu öyle absürtlük vardı yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 thrall'ın o halde internal testingi geçmemiş olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 S-H said: ben qm girmeden önce pati kanalına yazıyorum da geri dönüş yapanı görmedim daha. Nickin ne senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Sequo said: S-H said: ben qm girmeden önce pati kanalına yazıyorum da geri dönüş yapanı görmedim daha. Nickin ne senin? OutShined senle girmiştik bir kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 o zaman ben alamiyorum diye bana op geliolar :) ama thrall gercekten op idi lost vikings zaten oynamasi zor daha becerebileni görmedim oynadigim oyunlarda cok fazla oynamadigim icin 15k veya daha sonra 10k olmasi hosuma gitmiyor sogutuyor iste oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 thrall hala doğru ellerde atom bombası olmasa da bir moab. sequo nick ne senin ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 sanssizsansli said: thrall hala doğru ellerde atom bombası olmasa da bir moab. sequo nick ne senin ekleyeyim. İmzada yazıyor. Ekle. Oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ht2qE2-Oil0 ya ahahah hep garibim illidana oluyor böyle şeyler zaten, bir de stichesın içinde kalan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 DarKRideR said: alacaksın, hayvan gibi paran var. ben thrall aldım yine mesela, 6. herom oldu asdfsda en az 7k verdim. thrall adammış ama, adamın hası. gerçek bir delikanlı ne hayvan gibisi be 23 k ve sadece rehgarim var. xp bonusu varken oynamadim diye mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 genclder gült mült varsa takılalım, jainayla akıyorum yani, maç kaybetmedim kendisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 tiLi said: DarKRideR said: alacaksın, hayvan gibi paran var. ben thrall aldım yine mesela, 6. herom oldu asdfsda en az 7k verdim. thrall adammış ama, adamın hası. gerçek bir delikanlı ne hayvan gibisi be 23 k ve sadece rehgarim var. xp bonusu varken oynamadim diye mi ki sen adam değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Thrall halen yardırıyor ya, analar ağlıyor oyuna thrall ile girmişsem eğer asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 DarKRideR said: tiLi said: DarKRideR said: alacaksın, hayvan gibi paran var. ben thrall aldım yine mesela, 6. herom oldu asdfsda en az 7k verdim. thrall adammış ama, adamın hası. gerçek bir delikanlı ne hayvan gibisi be 23 k ve sadece rehgarim var. xp bonusu varken oynamadim diye mi ki sen adam değilsin parayı basar adam olurum o zaman. 7 gün stimpack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 konuşma oyuna gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 @tiLi: Eğer starter almadıysan stimpack'e para vereceğine Starter al. Tüm starter alanlara stimpack geliyor bir kaç güne. Yanında aldığın 3 hero 2 mount kar kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Kael in ulti ile ilgili baya tartışma dönmüş forumlarda, niye bu kadar abartmışlar anlamadım. Bir bana mı bu kadar işe yaramaz geliyor Kael. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ne ki olayı? nabıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 nerf yapcaklarsa şu sonyaya yapsınlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Pyroblast çok vuruyor durdurulamıyor diye ağlaşamalar dönmüş. Sonyayı kitlemek çok basti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 valla teke tekte öpüyor benım tyrealı hayvanat. yanı bıde ole bole deıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar