Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Ilk oyunumda ne flameledim abathur afk diye eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 pax east'te blizzard paneli varmis bugun. sylvanas ve yeni haritayi gosterceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Dün geceden beridir oyun inmiyo, vay canına!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 google dns kullanıyorsundur kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Kralsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 hero ligine girdim, bi oyun kazanınca götüm kalktı. sonraki iki oyunda şu manzarayla karşılaştım. karşıda muradin valla zeratul zagara var. bizde raynor ben(pudge) dünyanın en kötü brightwing i, gazlove, tassadar. gazlove secti elemanın biri , robogoblin ultisi almış, dedim iyi de niye? dedi ki, tarzım böyle. işte o an dotayı hatırladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 gazlowe oynayanlarda bir sıkıntı var ya, üç kere denk geldim üst üste üçü de solo takılıyor, ne bileyim tribal toplamıyor, gold toplamıyor üstüne emir veriyor küfrediyor falan. LOLde çok popüler karaktere falan mı benziyor gazlowe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 alla alla benım oynadıklarımdada gazlowe bole sahaen kombolRLA YETTIM YIITLER DİYE COMBATLARA YETİŞİP MAC ÖDNDÜRÜYTO capsle yazmısım amaaan nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 abi solo takılsın da, solo takılınmayacak kadro gelince karşına ne yapacaksın? ruslar sarmış abi hots u , demin dalyarak bi rus 10. dakikada afk bıraktı gitti, aldığımız maçı verdik amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 gazloweun robogoblin ultisi yeto-check gibi bişey yetemeyen (ki bu hafta gazlowe free week) backdoor yapıyom ben 15 minyona saldırıyom ben diye lanede gezer yetebilen giant sololar, level 20 olunca mechalordla herolara %250 vura vura gömçürtür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Dustin başkan çıktı Pax easte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 yetemeyen dediğin gazlowe sayesinde hayvan gibi xp avantajı oluyo pushdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 izliyormusunuz lan slyvanasi gosteriyorlar http://www.twitch.tv/pax2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 sylv-anal olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 illidan ve nazeebo nerf geliyo murky buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Siege heroymuş Sylvanas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 o nasıl bir siege hero abi. bildiğin delip geçiyo onu arkayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Bir de High Elf skini gelir. Şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 gereğinden fazla op değil mi ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 hero levelleri de 11-20 ekleniyor. nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ESPNle anlaşmışlar sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=I70plIgmn1I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Sylvanas yenge güzel olmuş. Arthas ı trailer da ezmiş diyolaaa :P Blood elf skin isterük parası neyse verürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 http://media.heroesnexus.com/attachments/1/868/hots-07.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Bu yeni map mi? Sylvanas ile gelecek herhal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar