Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 darkwingduck said: µh said: kath said: Belki saçma gelecek ama oyun bende moba hissiyatı yaratmadı , bildiğin team battle eğlencelik , ama dota veya lol gibi bir keyif alamadım açıkcası. adamlar moba olmadığını söylüyor zaten o yüzden saçma gelmedi şu benim için iyi haber. moba fobimi yenerim belki asgdf. cgf out nası yenicen moba fobini moda dilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 @daesu ya tanıma heroic team brawler demiş adamlar o ne allasen. moba/arts ın yandan yemişi işte. moba msı şeyler oynayarak yenmiş olucam özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Ben açıkçası büyük bir invite wave bekliyorum. İlk önce betanın uyumluluğuna, herhangi bir sorun var mı yok mu diye bakacaklardır. Sonrasında da massive wave olacaktır. Hero league yeni bir soluk oldu, baymıştım quick matchlerden. Yalnız o Thrall ne öyle ya, resmen OP olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 massiva wave olmaz. ha olurda ufak ufak olur. ne kdaar server kapasitesi vardır hotsun mechul o kadar abanmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 warcraft 3 dota'sı güzel bence hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 4 tane hesabım var. 3 tanesinde oyun bile yok. Hepsine gelmiş beta inv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 kullanmıyosan 1 tanesini göndersene bana hacı, bir arkadaş var aylardır bekliyor kafayı yedi eleman hayatı moba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 gelmedi bana da 5 tane hespa var lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ilk alphada geldmisti bana bir iki kere oynadim pek sarmadi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 aynen şunu söylemeye geldiydim. en güzel dota 2 bildiğin onda da phantom lancer seçiyor herkes lanet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 souldarkorn said: 4 tane hesabım var. 3 tanesinde oyun bile yok. Hepsine gelmiş beta inv. gönderilebiliyorsa talibim ben bir tanesine :) Somon said: warcraft 3 dota'sı güzel bence hala (tu)(tu) wepla falan duruyor mu acaba ya girip oynayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 http://youtu.be/ICyobjJUZ04?t=3m34s http://youtu.be/0LEehZ96keU?t=10s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Abi o değil de, aralarında history olan herolar birbirlerini öldürünce gelen quotelar inanılmaz başarılı. Kerrigan kills Nova: said: Nice try, blondie. You're still the second best. Diablo kills Azmodan: said: Now you see why you are a lesser evil. Muradin kills Arthas: said: Thats for leaving me in a cave... Veya işte crossreferancelar falan. İllidan kills Diablo Demon Hunter Valla: said: You would never have survived my training. Nova kills Arthas: said: Goodnight sweet prince. http://www.heroesnexus.com/forums/heroes-general/general-discussion/135-unique-hero-kill-voiceovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 lichking, illidan ve demon hunterın darkness referansları baya iyi. bide barbar'ınkiler 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Birbirleriyle karşılaştıklarında da epey güzel quoteler geçiyor. O listede henüz çıkmamış herolarda var. Varian, Blademaster filan geçiyor. Yalnız Hero trailerlar çok güzel. Herkese yapsalar nefis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Abi thrall coook iyi olmus.. once bi kurt cıkarma yok diye bozuldum ama tam bir thrall yapmıs adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bi invite gelemedi arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 said: Kaelthas kills Malfurion-What, were you sleeping through this battle too? said: Zuljin kills Zeratul-Da scarf was my ting first! said: Tyrande kills Illidan-It was never meant to be between us, Illidan. baya iyi diyalogları (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Valla key olsa veririm. Ama mail adreslerini kullanıyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 invite geldi de yükletmiyor oyunu, updating diyor kalıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 ver bana bir de ben deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bende her şey çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Oyun hakkında inceleme ve video çektim. Teste katılamayan arkadaşlar inceleyebilirler http://www.oyuncunundiyari.com/btest/heroes-of-the-storm-alpha-test-rehberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 şimdi mükemmel mi olmuş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar