knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 dotacılara kurban olun belki oyun iki kademe ileri gider asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 yok ya dota bu saatten sonra 2 kademe ileri gidemez 3 çıksın belki ama gaben senelerdir yatış politikası izlediğinden zor B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 qm'de seven sided strike daha giderli, bu mallar haketmiyo diger ultiyi. arcane said: monk'a şöyle bir ping opsiyonu lazım > lan bir dur ulti bastım, heal ol, sonra yine hobi olarak kaçarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sağ olsunlar ama grinda geri dönebilirler. sağ tıkla ve unut tipi bir yaklaşım lazım olursa haber veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 aslında hem buna hemde therın ultisine bole ekrana yaptıkalrı gibi bi efekt yapsalar güzel olabilir millet farkına varır ne olduğunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sağ tıkla unut mu bari fikrin olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 x kez döndü şu tartışma. basic attack damage'ı katlayabileceğin, crite, life leeche, slowa çevirebileceğin, 3 abilitynin ikisini utanmadan pasif olabileceği bir oyundan geliyorsun. dağdan geliyorsun yani. bağa hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 tartışmıyorum zaten sen bitirmişsin bi de pasif olunca ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sağ tıklıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 anladım yani gerçekten fikrin olsa tartışmaya değer şeyler söylerdim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sharky said: Oyunda vır vır konuşan kişi sayısı artmış. LoL ya da HoN ekibi falan oyunu bırakıp HotS a mı başladılar ? Herkes vır vır. off asıl ben solo girdiğimde sürekli rus geliyor ya. bari blizz oyununda rus çekmeseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 P.S.A. 1-2 hafta ranked/hl girmeyin, ameleler ve ragerlar ayiklansin ondan sonra rahat rahat girersiniz. su anda hem cok kotu yapiyor takim esletirmeyi hemde corba durumda sistem, millet su cumbuste alsin rankini sakin sakin onlarla oynarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 aksam oyniycaksak 10-11 gibi facebooktan durtun beni, surekli ilgilenmek zorunda oldugum bir misafirim var "yeaaaaa arkadaslar oyuna cagiriyo yeaaaaa" diye mola olsun banada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bu son patch silkim atmış benim clientı 900ping 3 fps falan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ya oyun ne qm ne hl çok fena olmuş. bugün muhtelif arkadaşlar ile girdik paticikten ve hep gg. takım eşleştirme demişken, bugün 3 kişi girdik(malf,jo,naz) yanımıza ne verdi? ETC MURADIN!!!!! @laurelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ta betada hero league çıktığı hafta rank1 olana blizzardın hediyesi BAŞ oldu, üstüne resetlolo yaptılar hele ki şu halde hl daha da silksen girmem afedersin official season mı başlatıyorlar, ranked reward mu grandmaster lig mi ne koyuyorlarsa koysunlar, sonra düşünürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Kaede said: bu son patch silkim atmış benim clientı 900ping 3 fps falan oyun benim clientte patladı, dün sıfırdan çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 cpu 100%e fırlıyor oyunda sürekli donma var fps 1 e düşüyor falan 32bit 64bit repair herşeyi denedim meh ya silip tekrar yüklemek fayda ediyor mu peki? win10 da yüklemedim ki anasını satıyım. aynı dertten muzdaripler hep win10 kullanıcıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 şu an random d/c oluyorum maç esnasında. 2-3 saniye sürüyor. nazeebo thing of the deep sayesinde saçma sapan bir şey olmuş bu arada. neeerf. neeerrfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 monk baya guzelmıs yarın yazcam, yalnız 3rd skini avatar olması cok hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bu oyun gittikçe saçma bir hale mi geliyor ya. Kazanmak için ne yapmak lazım? bu kadar fikirsiz olma durumu bayağı zor. her türlü küfürü kendilerine saydırıyorum, gözlerim kapalı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ben de patchledim, bayadir girmiyordum oyuna. Rastlasalim, isteyen eklesin, Gladmir#1191 cheers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 haydi tayfa toplanın giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ey Vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bizim teamspeak e bi girdim DENO 4 kızı toplamış beraber HOTS oynuolar lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar