S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 reset dediğim işte f2p rotasyonu değişme işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Mortis said: gençler HOTS oynamak istiyorum, hiç MOBA oynamadım bi saramadım MOBA'lara ama Blizzard fanboi olarak tüm oyunlarını severek oynayan ben HOTS oynamadan rahat edemedim. Zaten loreu ve tüm karakterleri de biliyorum yadırgamam. 1 kere beta çıktığında 2-3 oyun atmıştım Muradin ile o kadar. Başka hero oynamadım. Şimdi accountumun authenticatorını kaldırılmasını beklerkene (eski telefonumda gg oldu authenticator) bana güzel bir introduction yapacak video izleyeyeim diyorum. Genel roller, oyun modları vs. olsun. Tüm heroeları oynamadan öğrenemem o yüzdne onlar sorun değil. Var mıdır böle güzel kanal, videoları güzel olan adam vs. söyleyin bakalım Gel vs AI girip 1-2 macta basicleri anlatiriz biz sana, her karakterle oynamassin sen zaten, ah nerflemesekerdi kael alir oynardin easy mode :P Oyniyarak ogrenicen cogu seyi, bastan kaybedersin baya ordan toparlarsin agir agir. Gir lvl4 e kadar bedava herolari AI ile levella, hosuna gidenlerin videolarina bak sonra filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ust uste 3 mac kazandim diye gene patates cuvalina atti qm direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yanniz ilk defa rotasyondaki butun herolar var bende :( vikingler disinda 5 olmamis hero da kalmadi meh. http://i.imgur.com/IboD1L5.jpg sunlar kaldi bitek ve 8k olmus, 2k daha kasiyimda bari butcheri aliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 offf patch notelar cikmis, gerizekalilar diablo 3 u olan herkese diablo hediye ediyor... http://us.battle.net/heroes/en/blog/19818499/heroes-of-the-storm-ptr-patch-notes-august-10-2015-8-10-2015 tam notlar burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 * Hero League is now limited to a maximum party size of four players. hmm *Increased the damage and Health scaling of Webweavers and their minions by 50% past the 15 minute mark. çok sert comebackler hissediyorum. *Focused Attacks-The increased damage effect will now only trigger when hitting Heroes. bu benim gibi raynor loverlara ilaç gibi gelicek. gerçi ben hala raynora ufacık bir buff'ın bile dengeyi silkip atacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 starcraftı olana da kerrigan verseler bari hazır bufflamışken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ee diablosu olana altınmı vercekler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 dün thralla maç kaybetmedim qm de, 5 kere üst üste. inanılmaz heroymus ya, alasım var ama bılemedım yanı. Rexara saklıorm altınları. En zevkli en süper hero ilan ediorm thrallu. Muhtemelen bu haftadan once oynadıgım maclar wın rateımı dusuruodur ( thrall ıcın ) ama thrallda kaybetmedım sanırım ya beles oldugundan berı. Hanı kendı takımım patates bıle olsa LOKTAR OGAR Karşıda kael jaina kombosumu var? LOKTAR OGAR Muratin fena mı pushluyor? LOKTAR OGAR butcher dan dun saldırıyor mu? LOKTAR OGAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 butchera pek loktar ogar değil ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 kitelıyon hacı skilleri boşa çıkınca eblek eblek bakıo suratına sora LOKTAR OGAR zincir ultiyi aldımı biraz sıkıntı ondada sende sunderıng olması lazım ıste. Yoksa furnace aldımı patates zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 3 win questim var 1 haftadır duruyor, 6 oyun kaybettim üst üste daha giresim gelmiyor hep mi leş oyun gelir ya vallahi soğudum silecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 AI ye karşı oyna hemen bitirirsin :P Diablo iyiymiş iyiki almamışım heuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Ben 3 gundur dailyleri yapiyorum inatla saymiyo anlamadim neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Kill 50 Treasure Goblins! A new Special Event Quest has been added: Kill 50 Treasure Goblins Any player who manages to rid the Nexus of 50 pesky Treasure Goblins during the Eternal Conflict event will receive a special portrait reward for their heroism! treasure goblin mountı da böyle gelecek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 The Treasure Goblin Mount has been added for a limited time, and is exclusively available for purchase using Gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 7 oldu seri devam ediyorum bakalım nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 baya güzel değişiklik ve güncellemeler var blizz in iyi iş çıkardığı nadir oyunlardan biri olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Weekly Sale Items for August 11 – 18, 2015 Li Li -- Sale Price: 1.99 EUR / 1.49 GBP Festival Li Li Skin -- Sale Price: 4.99 EUR / 3.69 GBP Succubus Kerrigan Skin -- Sale Price: 3.69 EUR / 2.70 GBP liliiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Brightwing’s prices have been reduced to 7,000 Gold and $8.49 USD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Abathur u merak ediyordum ne güzel rotation a girmiş biraz AI ile oynayayım yamultsun beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Liebe said: 7 oldu seri devam ediyorum bakalım nereye kadar. 8 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 10 da uninstall wizzard pickle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Liebe said: Liebe said: 7 oldu seri devam ediyorum bakalım nereye kadar. 8 devam invite at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 efsane bir comeback ile 9. oyunda zar zor kazandık sadece 1 push ile garden of terrorde. yalnız abathur freepickte iken oyun hiiiiç çekilmiyor 4 kere ölen, çaresizce hmm acaba nereye symbiate yapsam diye oyunu takip etmeyip ağır ağır oynayan özürlüler doluyor malesef her maç. son maçı da 4 kere ölen abathura rağmen zar zor kazandık. daha da oynamam yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar