Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 exp az veriyordur veya vermiyordur diye bulasmiyom, oynamaktan tiksindigim herolari levellamak icin kullaniyorum zaten :(
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Aynı exp i veriyor. Sadece friend bonus alamıyorsun eğer arkadaşınla oynuyayıpta versus AI de yeniliyorsan daha büyük sıkıntı tabi :D
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 5 tane maç yaptım bugün 3 win questi için ilkinde bizde healerlı setupla karşıda healer yokken reskil yiyip durdular ikincisinde abathur/murky/br/stiches/falstad açık ara dünyanın en kötü takım kadrosuna yenildiler 3.de zagarayla 2 kaelthası birden outdamagelayıp kazandım 4.de 100k heal basmış rehgarla 50k da hero damage yaparak kazandım 5.de tyraelle en çok hero damageı ben yaptım bir kere de takım beni taşısın amksporgazetesi o rank1lerin %90ı betada yenildiğinde -30 yendiğinde +50 puan gelirken kasmış adamlar varya, şu yeni sistem bir gelemedi rank1 herif, butcherle mark üstünde trade'e giriyor, hayır öyle tf clusterfuckı göremedi stun yedi falan da değil direk kabak gibi açık lanede 1e 1 kael+jaina+nazeebo var karşıda, rank1 adam spell shield almıyor, ofansif bişey almıştır utility almıştır, nah almıştır herif gidiyor imposing presence alıyor lan o kadroya
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ya matchmaking les otesi, bu aksam aptal aptal takimlar geldi ki feedleyen gazloweu filan tasidik ama bazi complar tasinmiyor. bi diablo vermis overall winrate i %33, hammer vermis hammer ile 5 mac girip birini bile kazanamiyan adami vermis vs birde rakibe 2300mmr rehgar verip bize scrub tassadari yamamis heh, shield bile kullanmiyor ve healing ward filan almis. hani oyunda ragelemiyorumda cikip statlara baktigimda deliriyorum su sistemin aptalligina. s2 de 1v1 eslestirmek gibi degilmis bu isler demek blizz
Gluskap Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Kaç ay istiyorlarsa ücretsiz çalışayım, ne olsa yaparım yeter ki şu Haunted Mines'ı kaldırsınlar. Devamlı yenilgi...
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bende de garden of terror oyle asdf.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 garden of terror aşırı sıkıcı bir map bir de ya o hava kararmıyor mu bir de...
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 garden benimde en kotu haritam :P
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Geçenki rotasyona dragon shire ekleyip tamamen öyle kalsa en güzeli olacak. Mines falan çok kötü map gerçekten.
fredy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Arada cerezlik qm atmak icin murky aldim favori karakterim oldu <3
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 spider dk mısırlı fıçıfıçı diablo mapi hatta mine insaflı mapler. Ama arkadaş o curse nedir öyle herşeyin canı 1hp falan yardır gitsin. Teamkill yemişsen cursele birlikte gg
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Oyuna lazım olan tek şey ban list. Beğenmediğin adamı ekleyeceksin seninle aynı takıma vermeyecek. Zaten Match Making sistemine falan da gerek kalmaz o zaman.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ya ban list doluyor sonra :P benim iki istegim olur anca QM icin 1- en azindan tek haritayi wowdaki gibi fitlerliyabilelim, hemde istatsitikelrden ortaya cikar oyuncularin sevmedigi haritalar boylece duzeltebilirler iste 2- en azindan free rotasyondaki herolari kapsiyan bir friendly team filteri, 2 heroyu ekliyebilsek yeter her hafta. bu hafta kafadan hammeri ve diabloyu banlardim misal. gazlowe haftasinda filan korkunc ise yarar hemde blizz cekinmeden vikingleri, abathuru ve murkyi daha cok rotasyona koyabilir oyuncular isyan etmeden.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 oha dragon shire en kötü map. herkes çok seviyomuş
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 dragon shire ne lan. ha ortadan ejderha olmali olan.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 dragon shire bildigin sandalye kapmaca asdfsfad, taktik hicbir olayi yok. zagara al bullyle ???? profit
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 sıkıldım ya 99- 100 rank puanı alıp 140-150 kaybetmekten. oyun sabrımı sınıyor sanki.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Malibu said: Oyuna lazım olan tek şey ban list. Beğenmediğin adamı ekleyeceksin seninle aynı takıma vermeyecek. Zaten Match Making sistemine falan da gerek kalmaz o zaman. önceliği banlıyana dğeil banlanana vericekse ok yoksa geciniz efem
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 tiLi said: oha dragon shire en kötü map. herkes çok seviyomuş en güzel map dust 2 bence
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 dragon ve garden terror butcherın victuals talentiyle heallanıyormuş yaptığın internal testinge koyuyum blizzard
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Garden timingden oluyor zaten Dragonda agir fail,ama
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 said: Free Rotation Raynor Muradin Arthas Uther Nazeebo Jaina (lvl 12) Kerrigan (lvl 15) bol bol nova oynicam bu hafta :3
Öne çıkan mesajlar