Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

lan bir de milleti ekliyorum böyle xp için sonra 2-3 daha oynuyoruz

aradan bikaç gün geçiyor gel daily yapalım diyorum giriyoruz herif 7. dakikada ragequit çekiyor

ilk tributeden sonra afk oluyor

abathur alıp yenilince qq yapan falan

alphadayken YOUR FRIEND LIST IS FULL diye uyarı alırdım, şimdi listemde 50 kişi kalmış sile sile, %100 xp varken heroları 9lama buddysi bulamıyorum

wtb friends :(
Sosyal ağlarda paylaş

uther varken rehgar bilmiom ya, bende tassadar dusunuyorum zaten, mukryi silmememin tek endeni ayni pisligi yapmak istemem 2 gundur kan kustuktan sonra :p falstadida en son alirim heralde.

monk onumuzdeki ay cikar zaten, leoricde hic begenmedim konsepti. ohh bitti sanirim, hic paraydi, heroydu hesabi yapmadan her istedigim acik oyniyabilirim artik :D yeni pc yide aldim, 3 saatten sonra takilmaya, kasmaya ve odayi firin yapmaya son
Sosyal ağlarda paylaş

nayu said:

Dün 30-35 maç yaptım sanırım.Gelen harita Battle of eternity ve Cursed hallow tüm maçlarda.Sizde de böyle miydi?

3-4 harita zaten bu event yüzünden rotasyondan çıkarılmıştı. ayın 7'sinden sonra normal rotasyona girecek ama seninki şans olmuş. sana gelen mapler dışında tempest keep ve tomb of spider queen rotasyonda.
Sosyal ağlarda paylaş

cuma ve hafta sonu sonya, gazlowe ve tyrande kastım.

üç hero'yu da beğendim. gazlowe epey eğlenceli, özellikle W baya darlıyor rakip takımı. falstad'ın heroic'inin daha sık darlayan ama az damage vuran versiyonu olmuş. ama azmodan daha iyi bence pusher olarak. gazlowe tek başına zor ayakta kalıyor.

tyrande ile keşke önceden oynasaymışım, güzel bir buffer. özellike owl ile epey hero kestim karşı takımdan gıdım canla tower'larının arkasına kaçan. ama sanırım illa contact olması lazım damage verebilmesi için, o lane'de yakından bile geçse vurmayabiliyor. bir iki kere dibinden geçti gıdım canlı rakibin, ölmedi adamlar.

sonya'ya başta alışamadım, sonradan açıldım. o da rakibi aşırı darlayan bir frontline olmuş. ucuz olduğu için almayı düşünüyordum ama daha pahalı bir şey alayım diyorum.

bu arada 12k civarı param birikti, ne hero almamı önerirsiniz ? johanna, butcher, sylvanas falan yok mesela, silviş alınır mı direkt ? gerçi butcher için bekleyip 10k'ya da alabilirim acelesi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ne eksik sende? spec bi azmodan varsa zagara alabilirsin misal.

sonyaya ben alısamadım ama sonya tanktan cok dps'imsi bi karakter sanırım. Kerrigandan hallice tanklıyor.

Ama durdurulamaz oluşu hoş ( stun harici ).

yeni malf'a bayıldım bu arada. Olmuş yani.
artık favori supportum o.
Hem heal basıorm hem cc var hem damaj yapıorm rahatsız edıcek sekılde. Mis gibi ya.

Gerçekten çok güzel değişiklikler olmuş, mana da hemen bıtmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...