arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 vaktinde illidan alıp şimdi hepsini kesicem abi tribine girenler nasıl akmış butchera. 2 butcherdan 1'i special olympics adayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 karsiayda veriyor o yuzden sorun yok :p gerci daha bir koyuyor yenilince, dun bi tyrande geldi, battle momentum almadan nexus frenzy filan almis ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 lan bir de milleti ekliyorum böyle xp için sonra 2-3 daha oynuyoruz aradan bikaç gün geçiyor gel daily yapalım diyorum giriyoruz herif 7. dakikada ragequit çekiyor ilk tributeden sonra afk oluyor abathur alıp yenilince qq yapan falan alphadayken YOUR FRIEND LIST IS FULL diye uyarı alırdım, şimdi listemde 50 kişi kalmış sile sile, %100 xp varken heroları 9lama buddysi bulamıyorum wtb friends :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 pati kanalına yazıyoruz da bakan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Kasap iyi ya taktiksel oynadın mı çok üzüyor rakibi. Zaten hepsini kesicem diye kasap oynayan ilk saldırdığında ölüp geri gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 oynariz bu aksam gene, kanala yazin direk en guzeli. ben her ekliyeni onayliyorum pati kanalindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 SenariouS said: ahahah abi... Ben zeratul aldim arkadasta nova kabus gibiyiz o kadar biktirdik ki adamlari hem kael hemde nova ulti atti bana ol lan diye şu taktik face hunter gibi, popi olmus qm oynarken kabak tadı verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 QM cok les herolar atiyor, 5 mactan 4 unde mutlaka nova, murky veya abathur+illidan cikiyor. cidden bunalrin rare olmasi gerekiodu :P murky hele mide bulantisi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 rotasyonda da degil, ben de anlamadim niye bu kadar murky oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Gold fiyatı ucuzlayınca aldı millet. Ben de aldım ama keşke johanna alsaydım demiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 büyük ihtimal 7k'ya düştüğü için böyle patlama yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 kim niye murky alsin para verip ya asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 7k mi uthere harcadim demin, NO REGRETS said: Diablo Chen Falstad Rehgar Gazshit Azmodan Lich king ETC Tassadar Tychus Murky Butcher Stiches Vikingler Nazeebo bi sonraya tassadar aliim dimi? :P ne tavsiye edersiniz eglenceli ustunu cizmediklerim icinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 rehgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 tassadar baya iyi. HL'de karşıda nova veya zera gelince direk alıp hayatlarını zehir edebiliyorsun. oynaması da zevkli çok iyi pushlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 uther varken rehgar bilmiom ya, bende tassadar dusunuyorum zaten, mukryi silmememin tek endeni ayni pisligi yapmak istemem 2 gundur kan kustuktan sonra :p falstadida en son alirim heralde. monk onumuzdeki ay cikar zaten, leoricde hic begenmedim konsepti. ohh bitti sanirim, hic paraydi, heroydu hesabi yapmadan her istedigim acik oyniyabilirim artik :D yeni pc yide aldim, 3 saatten sonra takilmaya, kasmaya ve odayi firin yapmaya son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 S-H said: pati kanalına yazıyoruz da bakan yok. bugun sana ayibi ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Murky alcam diye 10k biriktiriyodum, Murky 7k oldu, cebimde 20k para var. Şimdi herkesin elinde olunca bilemedim alsam mı Murky'i. Tüm amacım it gibi dolaşıp karşı takımı trollemekti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Dün 30-35 maç yaptım sanırım.Gelen harita Battle of eternity ve Cursed hallow tüm maçlarda.Sizde de böyle miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 tiLi said: S-H said: pati kanalına yazıyoruz da bakan yok. bugun sana ayibi ettim dostumu düşmanımı tanıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 nayu said: Dün 30-35 maç yaptım sanırım.Gelen harita Battle of eternity ve Cursed hallow tüm maçlarda.Sizde de böyle miydi? 3-4 harita zaten bu event yüzünden rotasyondan çıkarılmıştı. ayın 7'sinden sonra normal rotasyona girecek ama seninki şans olmuş. sana gelen mapler dışında tempest keep ve tomb of spider queen rotasyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 4 ünü çıkarmışlar zaten, ben de diyorum ha bire niye curse de oynuyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 cuma ve hafta sonu sonya, gazlowe ve tyrande kastım. üç hero'yu da beğendim. gazlowe epey eğlenceli, özellikle W baya darlıyor rakip takımı. falstad'ın heroic'inin daha sık darlayan ama az damage vuran versiyonu olmuş. ama azmodan daha iyi bence pusher olarak. gazlowe tek başına zor ayakta kalıyor. tyrande ile keşke önceden oynasaymışım, güzel bir buffer. özellike owl ile epey hero kestim karşı takımdan gıdım canla tower'larının arkasına kaçan. ama sanırım illa contact olması lazım damage verebilmesi için, o lane'de yakından bile geçse vurmayabiliyor. bir iki kere dibinden geçti gıdım canlı rakibin, ölmedi adamlar. sonya'ya başta alışamadım, sonradan açıldım. o da rakibi aşırı darlayan bir frontline olmuş. ucuz olduğu için almayı düşünüyordum ama daha pahalı bir şey alayım diyorum. bu arada 12k civarı param birikti, ne hero almamı önerirsiniz ? johanna, butcher, sylvanas falan yok mesela, silviş alınır mı direkt ? gerçi butcher için bekleyip 10k'ya da alabilirim acelesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ne eksik sende? spec bi azmodan varsa zagara alabilirsin misal. sonyaya ben alısamadım ama sonya tanktan cok dps'imsi bi karakter sanırım. Kerrigandan hallice tanklıyor. Ama durdurulamaz oluşu hoş ( stun harici ). yeni malf'a bayıldım bu arada. Olmuş yani. artık favori supportum o. Hem heal basıorm hem cc var hem damaj yapıorm rahatsız edıcek sekılde. Mis gibi ya. Gerçekten çok güzel değişiklikler olmuş, mana da hemen bıtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Brucher degmez, sylv de iyi, johannada iyi. Hangisinden eksigin varsa ondan al direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar