Tori Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi şuna ban veriyorlarsa zincirleme gelir bana artık sdfsd said: Details (Listed in Greenwich Mean Time): shouldve known from the russian tag 6/16/2015 4:19:12 PM russian with attitude sigh 6/16/2015 4:20:42 PM OH SORRY MR UKRANIAN 6/16/2015 4:21:28 PM ok belarusian ermergerd! 6/16/2015 4:21:41 PM Action: 24 Hour Suspension Violation: Harassment - National This includes clear or masked language which: Promotes national hatred. Is recognized as a national slur. Alludes to symbols of national hatred. details çok iyi ahahah hiç gam yemezsin yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 abi chatte blocklama tuşu var ne halt yemeye banlıyolar ki yani. mute dıosun bıtıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Brightwingide kaptim ohhh, abathur haric istedigim hero yok su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bw kötü nerflendi ama bakalım son durumu nasıl. edit : bu arada murky 7k olmuş. edit 2 : patch notları çıkmış. http://us.battle.net/heroes/en/blog/19803324/heroes-of-the-storm-patch-notes-june-30-2015-6-30-2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bw nerfu hak ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Laurelin said: Dun blackheartda 15 coin tasiyan thrall vardi, turn inimizi yapmistik ve bende pingleeim bekle orda diye gittim 2 coin daha aldimki pespese 2. Turn ini verelim ama kurtlu tabi, zaten teamfightlarda mafeden, anca gerilla taktiklerle yenebilicegiminz takima 2vs4 dali, o 15 coini bir guzeel kaybetti orda verdik yani maci, imkani yoktu ondan sonra comebackin Cok fazla kazaninca rank1 tipleri filan saliyor oyunun matchmaking uzerine, ben %64 w/l lara ciktigdim ve dun butun gun abuk subuk takimlsr cikardi karsima ve kendi takimlarimizada embesiller verdi hrp. Blizz herkesi %50 ye cekmek icin kasiyor resmen, hata yapiyorum bende tabi ama bazen cidden hicbirsey yapamiyocagon adamlar geliyor iste forced 50 resmen. %65lerden 50ye yola çıktık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 cacodemon said: Suark said: gecen oynuyoruz bırı var takımda kım acaba patıden CIKSIN ORTAYA ben gene almısım sısmanı azmodanı, takımın arkasından kaya atıorm ışın atıorm felan, bunlarda pankek clothed buyucu flaan almıslar tabı arkada barıyer gıbı duruyorum nublugumdan adam bi panikledi sora kactı falan sora yazdı çetten "azmodan arkamda durmanın sebebi nedir?" müdürüde cc ye koy tam olsnsdsfsd şuna çok güldüm. yine patiden birisiyle qm girmiştik. bizim takım biraz noob, bir iki team fight'i kaybettik. arkadaş hemen ben AFK dedi, gitti base de takıldı biraz. ben oynamaya devam ettim, güzelce "raad ol, casual takıl, oyun ilerde dönebilir, zevk al" falan desem de flame üstüne flame yedik. tili ile bize denk gelen ağlak pati ile aynı kişiymiş bu :D bu arada zagaraya küçük ama epey etkili olabilecek bir buff gelmiş. edit : butcher spotlight https://www.youtube.com/watch?v=aA-n7Nmwwwg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Daha gelmedi mi patch ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bize yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 yuropoor'lar hep bir gun gecikmeli hala ogrenemediniz sunu. said: Hero Level 15 -- Reward reduced from 1,250 to 1,000 Gold Hero Level 20 -- Reward reduced from 2,500 to 2,000 Gold 'level 9 goldunu boylece level 15 ve 20 rewardlarindan kismis oluyoruz' tisikkler blizzort yaptin bi iyilik bari tam yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 avrupalı degilsiniz sizler, sizler ab vatandaşı olamazsınız, sizlere 2 gün sonra verilmeli patch 3. dünya ülkeleri sizi asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Leoric e basıcaktım goldları gelmemiş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Yarın kesin olarak gelen herolar neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Sadece kasap :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 said: Several Abilities were unintentionally providing brief moments of Unstoppable behavior during use. The following Abilities no longer provide Unstoppable: Chen -- Flying Kick (Q) Falstad -- Barrel Roll (E) Illidan -- Dive (Q) Illidan -- Sweeping Strikes (with the Unbound talent) (W) Kerrigan -- Ravage (Q) http://i.imgur.com/HjNgTsA.jpg hee gel bakim illidan sen simd... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 indirime giren yeni hero skinleri görebiliyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ahahah abi... Ben zeratul aldim arkadasta nova kabus gibiyiz o kadar biktirdik ki adamlari hem kael hemde nova ulti atti bana ol lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 kendine statis atıp kurtuldunmu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 atesbenicagiriyo said: indirime giren yeni hero skinleri görebiliyoz mu sadece desert queen zagara ve brightwing maymun skin i indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 buthcer baya iyiymiş ya abathur alıcaktım ama diablo alıp lore olarak şunları tokatlama ihtiyacı hissediorm. HEPİNİZİN LORDUYUM ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Zeratulun zıplama skili ile kael'in pyrosundan kurtulunabiyor. Tam sana değicekken zıplarsan fıslıyo ultisi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ben de 10k olmasını bekliyordum fakat 2 hafta gibi saçma bir süre var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Darksun said: atesbenicagiriyo said: indirime giren yeni hero skinleri görebiliyoz mu sadece desert queen zagara ve brightwing maymun skin i indirimde. hero yok mu, Sylvana alacağım güme gitmesin paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Sylvana's Secret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Akşama fikibok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar