Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sende vardın eet ya bıde oyunu son anlarda bıle cevırebılıoekn qq nun bı anlamı yokkı
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ahahahah tamam lan yeter arkasından konusur gibi değil gibi
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ya kasa kasa 9500 g olmuş. Ha günlük görevleri yapmıyorum. QM atıp sevdiğim karakteri geliştirmeyi tercih ediyorum. 39 eu luk Nexus Bundle almaktansa, indirim bekleyip Kael, Jaina, Nova ve Slyvannas alsam daha mı iyi sanki?. Ranged oynayacam gibi duruyor çünkü. Support olarak bi Tyrande oynarım belki.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 jaina yeni indirim gordu sayilir ama keyi cok ucuza bulursun nette, bende bile fazla var dagitcam bi ara :P kaele uzun sure gelmez indirim unut onu, novaya belki ama novaya para vermeye degmez, oyle cok ahim sahim bir hero degil ve ciddi iyi oynamayi gerektiriyor, her takima uymuyor, qm de oynamak kabus solo isen sylvanas omrumde yaptigim en iyi yatirimdi ama sylvanas kolay ogrenilen ama zor uzmanlasilan bir hero gene, korkunc map awareness istiyor, sylvanas defansif oynanabilen bir hero degil, firsat buldukca guvenli bir sekilde pushlamiyrosan karakteri iyi kullanamiyorsun demek. agrasif oynamayi sevenler icin bicilis kaftan. gene lvl20 bolt of the storma kadar yuksek MMR larda cogu senaryoda kacma sansin yok, gerci saydigin herolarin nova haric hepsi kagit direk ve kacis sansin yok o yuzden positioning korkunc onemli tyrande support degil kesinlikle, hybrid bir karakter ve uzmanlasmasi cok zor, takimda tek support tyrande ise gg cogu durumda ve her kompoziyona uymuyor, hunter marki indirip stunladimi devamini getirebilicek birileri lazim mutlaka yanina. tyrande ile ugrasmak yerine uther gibi ondan cok daha iyi performans gosterebilen supportlar varken gereksiz ne yazikki :/ iyi oyniyan tyrande aglatiyor ama takimda iyi ise, dogruya dogru. benim tavsiyem jaina veya kael ile git, ikiside verilen parayi hakeden herolar ve patch sonrasi jainada kaelle ayni yere gelecek sprint gittimi.
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Laurelin tamam, bende zaten uyduruk oyuncu değilim pls :P adsfs. Şaka bir yana ranged kasmak daha keyifli. Nova fantezim tabii ki SC için, Raynor un yanına gelin edecem. Kerrigan daha da kıskansın diye. Kael i oynarım ona 10 eu basacaz anlaşıldı. Jaina'nın da winter packi alınır işte skinli vs. Ha ama şöyle bir durum var, HL için 10 hero her halukarda lazım, bu anlamda Nexus pack adil görünüyor. Fena herolarda yok ama orda sadece Nova var benim için. Ha birde roller skini var. Bu anlamda 10 eu + skin parası üstüne zeratul vs iyi deal gibi geldi birden nexus? Ya şu pati kanalı için VENTRILO yapalım pls. Typefrag da 4 usd 10 kişi, yeter ise aylık ben veririm. Vente gireriz, evet QM için adam bulmak kolay olur derseniz alacam valla. Hatta 15 kişilik alırız np. Ama atıl kalacaksa 6 usd nin ütüne koyup sylvannas alırım, adilik yapmayın :P
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ts var abi zaten. oyun olacağında giriyoruz.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 skype yaptık bız gecende guzel oldu kael beklentını vermeyebılır, dot hero olmus instantı yok. jaine super duper bişi, hem cc hem damaj. Kabus oluyorsun karşı takıma. Hani sana dedike bi assasin ayrılması lazım. Kaelde öyle gerçi.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kael ile jaina benzesiyor baya, jainanin burst guzel ama kaelinde area kontrol sahane ve phoenix OP su anda o CD ile, flamethrower zaten OP talent hani , nerfleseler millet chain bomb gidicek ki chain bombda les baya ve iyi oyuncular flamethroweri atlayip onu kullanio gordugum kadari ile iki herodada dusman positioning biliyorsa ve ayrik duruyorsa kotu, topliycak biri sart oluyor. dun iste ayrik dolasan iyi bir hammerli takim geldi, hicbirsey yapamadim jaina ile cunki sahane hariket ettiler, hammera ulasip bari onu cikariyim diye nukelemem bile imkansizdi
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ben Jaina bundle, Kaeli gold la, Nexus bundle alıp yatayim en iyisi.. Bir de bu key my meselesi nedir. Nerden alıyoruz, nerden giriyoruz? Battle net hesabından sanırsam da, nerden alınıyo vs? TS adresini versenize o saman? :P * Aboo iyi ki editlemişim..Ben bile okuyamadım asdsfdgf
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 nexus bundle alma, degmiyor o paraya cidden :( jainayida key olarak al, 4-5 euroya satiliyor rahat bulursun
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 BEN DE OYNUYORUM BENİ DE ALIN ARANIZA
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 d&r da starter pack satiyor icinde jaiana da var 63 tl. http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/heroes-of-the-storm-starter-pack-pc//oyunlar/fps-first-person-shooter-/urunno=0000000646635 ama tavsiye etmiyorum. sirf bundan gelen mount icin alip digerlerini satanlar oluyor internette onlardan daha ucuza kapabilirsin.
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ok almıyorum Nexus'u . Nova yı sonraya bıraktım. Kael'i gold la alacam. Tüm heroları bahsettiğiniz şekilde KEY le alabiliyormuyuz? Nereler satıyor yaw? G2G vs gibi yerler mi?
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 E malcır görüyoruz seni kanal da, yazıyoruz o kadar QM gelen varmı diye? Sesini bile duymadık. Ki en fazla kjonuşan benimdir kanımca. Laurelin le atıyoruz arada, çözmüş işi zaten. Suark la da dün gece 1 maç attık ama iyidi. Dediğim gibi kanaldan konuşma ile olmuyo, millet o an ya QM de oluyo vs iletişim kopukluğu oluyo. Onun için Vent demiştim. De zaten TS var dedileri. Versinler IP daha rahat akalım pls.
Narius Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Starter pack alacaksanız g2a'dan falan alın çok daha ucuza geliyor bizdeki retaillara göre.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 pack mack almayin ya, acin oynayin beles ne varsa.
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 DavidMills said: E malcır görüyoruz seni kanal da, yazıyoruz o kadar QM gelen varmı diye? Sesini bile duymadık. Ki en fazla kjonuşan benimdir kanımca. Laurelin le atıyoruz arada, çözmüş işi zaten. Suark la da dün gece 1 maç attık ama iyidi. Dediğim gibi kanaldan konuşma ile olmuyo, millet o an ya QM de oluyo vs iletişim kopukluğu oluyo. Onun için Vent demiştim. De zaten TS var dedileri. Versinler IP daha rahat akalım pls. qm ne bilmiyorum :D
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Queen Manager. Quick Match işte. neyse gel su serin.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 DavidMills said: E malcır görüyoruz seni kanal da, yazıyoruz o kadar QM gelen varmı diye? Sesini bile duymadık. Ki en fazla kjonuşan benimdir kanımca. Laurelin le atıyoruz arada, çözmüş işi zaten. Suark la da dün gece 1 maç attık ama iyidi. Dediğim gibi kanaldan konuşma ile olmuyo, millet o an ya QM de oluyo vs iletişim kopukluğu oluyo. Onun için Vent demiştim. De zaten TS var dedileri. Versinler IP daha rahat akalım pls. Ya adam gel diye 7:19 da mesaj atmis, 7:20 de cevap yazdigimda maca girmisti "cevap gec gelince girdik diyor" ahahahahaha
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 aquila said: pack mack almayin ya, acin oynayin beles ne varsa. Arada almak lazım. Garibim Kotick :( Zaçma japan early access were para veronica, key aldığın şeye veniyosun işte. Ayrıca hızlı MOBA (ben yetemedim Dota2 ye mesela)..Çok ağır çünkü. Bu oyun gayet hızlı işte. Ulan Moba nın haritasını yapan adam, en hızlısını yaptı oynuyoruz. Ama dediğin doğru skindi vs uğraşmaz ise standart oyun parasına gayet 10 char yapar keyfine bakarsın. Abartmamak lazım. (Şükrü posta mutlu olduğunu belirten "thumbs up" işaretini koy, ben görmezden gelecem..(aramızda)
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 yazma konusunda adam cucenin bir ust versiyonu cikti
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 aquila said: hicbisey anlamadim (tu) Bende..Bu son gelen beta update yaramadı bana..Her bir yazığımı "düzeltememiş" .)
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Beyler 1 ts yada vent bulalımda oynayanlar rahat iletişim kursun var mı patinin kendi ts si falan
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ts filan napcanız abi Curse kurun işte
Öne çıkan mesajlar