Malibu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Kalbinin sesini dinle =) Tabi Hero Lig falan oynarım diyorsan o zaman hangi classtan kaç heron olduğuna göre değişebilir işler =) @aqi= Değil abi. (muhtemelen troll de yinede cevap veresim vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 bu skinleri filan neredeyse hiç umursamayan bir ben miyim ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 illidan çok zevkli.. (anub'u oynamadım gerçi :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Laurelin said: simdii 4k daha arttirabildim, anub iel illidan arasinda kaldim :( mantik anub diye hoykuruyor ama kalbim illy diyor feel the hatred of ten thousand years! anub al lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 bu oyunu 1 sene oynayıp uzmanlaşan birisiyle 1 hafta oynayıp çözen birisi arasında fark yok, ama dota-lol-hon gibi oyunlar beceri-taktik istediginden fark ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Laurelin said: simdii 4k daha arttirabildim, anub iel illidan arasinda kaldim :( mantik anub diye hoykuruyor ama kalbim illy diyor feel the hatred of ten thousand years! anub zor hero ya. Yanlis yerde yanlis "E" olduruyor ama illidian daha zor. abathur+illidian yargiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 illi yi oynayabilecekseniz alın abi. Yoksa rakibe katkı takıma katkıdan çok oluyor. Ben iyi oynayamıyorum aldım öyle duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 atesbenicagiriyo said: bu oyunu 1 sene oynayıp uzmanlaşan birisiyle 1 hafta oynayıp çözen birisi arasında fark yok, ama dota-lol-hon gibi oyunlar beceri-taktik istediginden fark ortada tamam hacı senin oynadığın oyun en birinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 feedlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 http://i.imgur.com/WKNjOya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 İyice gerzek oynamaya başladı oyunu. Tanıdık ya da takım olmayınca baya sıkıcı oluyor. Şuradan bir takım çıksın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Flameoffear said: illi yi oynayabilecekseniz alın abi. Yoksa rakibe katkı takıma katkıdan çok oluyor. Ben iyi oynayamıyorum aldım öyle duruyor. of aynen abi, alip abuk sabuk oynayanlardan gina geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ben illyi cozdum ya <3 aptal gibi illidan kafasina HATREEED diye baglayip divelamayip, guvenli oynayinca sahane. merc kontrolu filan muthis, methomorphosisi nerflemekte korkucn hakli blizz onu gordum, asiri OP. iyi oynayan illy aglatiyormus, illy + abathur zaten les otesi birde rehgar aldimi ohhhh :D ama anub alicam, assasin cok var zaten, anub nerfbati en hakeden hero su anda ve nerflenmiyor, almamak hata :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 anub yama gelince nerflenecek. beetle dmg, speed ve locust swarm dmg. ona göre satın alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 anub cok acayipmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 bundle 49euro ama yarısı mevcut olmasına rağmen hala 49 diyor, bunu düzeltmeleri gerekmiyor mu? yani mevcut olanların fiyatları düşmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 anub hala viable olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Anub aslında rahat alınabiliyor ya. Ya da ben hep anub antisi herolarla oynuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 atesbenicagiriyo said: bundle 49euro ama yarısı mevcut olmasına rağmen hala 49 diyor, bunu düzeltmeleri gerekmiyor mu? yani mevcut olanların fiyatları düşmesi gerek öyle bi özellik henüz eklenmemiş malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 http://i.imgur.com/Y4drl1L.jpg ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Takım olarak oynamadıktan sonra işkence resmen. Saçma sapan tipler, 0 team play. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 abi oyunu hiçbir zaman bırakmayın, çünkü fark bir anda kapanabiliyor, ne oyunlar ters dönüyor özellikle droplu haritalarda eğer sırf yenmek için ne oynayım diyorsanız warrior oynayın, tyraeldi anubdu stichesdı hard engage abilityler fazlasıyla gamechanger işlevi görüyor, en yetersiz adamın bile skillshotları isabet ettirebilmesini sağlıyor çünkü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar