arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 muradin gayet iyi. geçen gün turnuva finalinde thrall picklendiğini gördüm. kerrigan snowball yapmışlardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 işini bilen thrall her türlü öttürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Edriel said: Aha ilginç bir bakalım buna. Yalnız blizz hotsta nedense böyle bir nazlı kezban moduna gecti dikkat edin sacma sapan nedenlerden banlıyorlar milleti. 1 senedir oynadığım hotstan hic uyari almazken son 2 haftada 1 kerelik 1 günlük ban 2 kerede uyarı aldım. abi ben biri ne zaman coinleri gemleri düşürse incompetent jewish cunts gibisinden şeyler sayıyorum kiril alfabesinden isimle biri ne zaman teamfighta katılmasa putin sksin seni türevleri yazıyorum liseliler hatırlamaz, wowda black temple gearı satarken MOTHER NIGGER GEAR HERE SUPER-CHEAP diye trade chatte pazarlardım falan daha bir kez uyarı almadım, nasıl uyarı almayı beceriyonuz bilmiyorum :p geçen redditde vardı, işte millet kendi durumlarını anlatıyordu, aynı gün 10 kişiden report yersen otomatik uyarı geliyor olmalı falan diyorlardı, size de hep kindar kurwalar cykalar çıkıyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Constu sanirim maghtheridon icin "he speaks like a nigger" dedi diye yaptirim almisti, sen ucuz kurtulmussun ve kasiniyorsun ahahahah Bi tip vardi burda, KKK yaz sansurluyor oyun demilser, oda KKK yi ust uste osrarla yazdigi icin ban yediydi ama nicki hatirliyamiycam, topigi bile vardi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Edriel said: Daha öncede söylesidigim gibi padiden herhangi bir oyunda herhangi bir premade le s.çmaya bile gidilmez uzun soluklu bir planın varsa. Wowdan uo ya hicbir oyunda istikrarli bir basari cikmadi burdan cikmazda he ama kafa dengi adamlari ekle arada mac at o zevkli. Hardcore olmasakda wowda basariliydik bi kere! Hmpf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 pff gerizekalı filtreli oyunlar ahmedinejad diye karakter açmıştımda uyarı almıstım aptal blizz ya. halbuki ccp böyle mi? ana bacı dümdüz git, istediğin ırkçılığı yap sıkıntı yok ehehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hayır en orijinal banı ben yedim bi kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Ben de wowda zamanında baya ırççılık yapmıştım da türç ve arablara karşı yaptığım için bi uyarı almadım tabi http://i.imgur.com/TbkdCJu.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Muradin iyi ya baya ve ben cokta zevk aliyorum 2 patch öncesi konik dmglerini de biraz bufflafilar iyice iyi oldu. Bir anub'arak tier olmasada oldukça iyi tanklardan baya pickleniyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 abi bilmiyorum ya, benim bir tane guildie vardı "ex cathedra"yı cümle içinde kullandı diye 1 hafta ban yemişti başka bir arkadaş vardı, karazhana adam toplarken UP TO PRINCE NYGGER diye yazardı, her hafta aynı şekilde hiç ban man yemedi, ben de ondan öğrendiydim zaten :p başka biri vardı, "if you are a green skinned troll ill give you a discount <3 my homies" gibisinden tradede craft satardı, 1 ay ban yediydi özellikle şikayet edilmesine çokça şikayet edilmesine göre falan bakıyorlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 karakteri deneyeyim diyince AI fena oturtuyor ya, Muradin ile 2 sn yede ölüyorum. Hepsi bir anda 1 yere odaklanıyor sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Muradinin traitini biliyorsundur heralde lvl5 den sonra fln yani hp in biraz artmaya basliyinca bol bol harrash yapabilirsin ilk tier talenttan storm bolttan 45 mana refund ilerde de storm boltun 2 targeta vurmasinida alirsan mana probleminde cozulur. Ai tirt diye over push yapiyorsundur muhtemelen dmgide biraz daha az oldugundan muranin ondan sikinti cekiyorsundur belki alisonca baya easy mode hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 turnuvalarda kerrigan baya op aslında ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Avatar açıyorum, benim 4 AI çevremde 5 düşman AI karşımda, 2 saniyede oturtuyorlar valla :D Not: bu türün acemisiyim eaueh Assassin alınca teke tek hero yakaladımmı hemen kaçmaya çalışıyorlar, muradin i görünce oturmaya uğraşıyorlar :D Çifte thunderclap / heal gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 o iki talent ayrı tier zaten ama murayla ez mode olman lazım ai ye karşı azcık daha oyna alışırsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Muratta rewind gidiyoduk önceden hala var mı o değişti mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Suark said: pff gerizekalı filtreli oyunlar ahmedinejad diye karakter açmıştımda uyarı almıstım aptal blizz ya. halbuki ccp böyle mi? ana bacı dümdüz git, istediğin ırkçılığı yap sıkıntı yok ehehh biz 3-4 namechange almsitik belese TBC zamanlari, birisi ismini begenmeyince turkce falansa "azericede annesiz demek" diye reportliyorduk, blizz report sayisini cok gorunce zirt diye silip beles rename veriyordu. hatta o donem parali rename varmiydi hatirlamiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Darksun said: Avatar açıyorum, benim 4 AI çevremde 5 düşman AI karşımda, 2 saniyede oturtuyorlar valla :D Not: bu türün acemisiyim eaueh Assassin alınca teke tek hero yakaladımmı hemen kaçmaya çalışıyorlar, muradin i görünce oturmaya uğraşıyorlar :D Çifte thunderclap / heal gidiyorum. yeni isen vs AI yaparken AI teammates secenegini devre disi birak, normal insanlarla gir oyuna. blizzard biraz yuksek tunelamis AI yi, iyi hos ama senin takimin AI embesil modunda oldugu icin heleki yeni isen kazanman zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Arya bizim oyunlara gel istersen arada bir, geniş takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 gelirim :) simdi giricem bi yemege kadar 1 saat filan, sonra gece burdayim yemekten sonra haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Tamamdır gelebilirsem oynayalım Sen ekle beni Çintal#2185 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Yok hala AI ile oynarken yeniyorumda ucu ucuna ve lvl 20 leri geçiyor. Benim gurupdaki AI ler gerizekalı parçalı gereksiz takılıyorlar, karşı taraf 5 i bir yerde takılıyor. minnacık hp si kalan rakip kaçarken benimkiler mal mal bakıyor, ben kaçmaya çalışırken onca yolu zahmet edip son vuruşu illaki oturtuyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Darksun sen de ekle vakti tutturabilirsek ben lead ederim oyunu teamspeakten, daha hızlı çözersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 oyundayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bugün hiç birşey oynayamadım eheh benim çok salakça programım oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar