Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Edriel said:

Aha ilginç bir bakalım buna. Yalnız blizz hotsta nedense böyle bir nazlı kezban moduna gecti dikkat edin sacma sapan nedenlerden banlıyorlar milleti.

1 senedir oynadığım hotstan hic uyari almazken son 2 haftada 1 kerelik 1 günlük ban 2 kerede uyarı aldım.

abi ben biri ne zaman coinleri gemleri düşürse incompetent jewish cunts gibisinden şeyler sayıyorum

kiril alfabesinden isimle biri ne zaman teamfighta katılmasa putin sksin seni türevleri yazıyorum

liseliler hatırlamaz, wowda black temple gearı satarken MOTHER NIGGER GEAR HERE SUPER-CHEAP diye trade chatte pazarlardım falan

daha bir kez uyarı almadım, nasıl uyarı almayı beceriyonuz bilmiyorum :p

geçen redditde vardı, işte millet kendi durumlarını anlatıyordu, aynı gün 10 kişiden report yersen otomatik uyarı geliyor olmalı falan diyorlardı, size de hep kindar kurwalar cykalar çıkıyor heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

Daha öncede söylesidigim gibi padiden herhangi bir oyunda herhangi bir premade le s.çmaya bile gidilmez uzun soluklu bir planın varsa. Wowdan uo ya hicbir oyunda istikrarli bir basari cikmadi burdan cikmazda he ama kafa dengi adamlari ekle arada mac at o zevkli.

Hardcore olmasakda wowda basariliydik bi kere! Hmpf!
Sosyal ağlarda paylaş

abi bilmiyorum ya, benim bir tane guildie vardı "ex cathedra"yı cümle içinde kullandı diye 1 hafta ban yemişti

başka bir arkadaş vardı, karazhana adam toplarken UP TO PRINCE NYGGER diye yazardı, her hafta aynı şekilde hiç ban man yemedi, ben de ondan öğrendiydim zaten :p

başka biri vardı, "if you are a green skinned troll ill give you a discount <3 my homies" gibisinden tradede craft satardı, 1 ay ban yediydi

özellikle şikayet edilmesine çokça şikayet edilmesine göre falan bakıyorlar heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Muradinin traitini biliyorsundur heralde lvl5 den sonra fln yani hp in biraz artmaya basliyinca bol bol harrash yapabilirsin ilk tier talenttan storm bolttan 45 mana refund ilerde de storm boltun 2 targeta vurmasinida alirsan mana probleminde cozulur. Ai tirt diye over push yapiyorsundur muhtemelen dmgide biraz daha az oldugundan muranin ondan sikinti cekiyorsundur belki alisonca baya easy mode hero
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

pff gerizekalı filtreli oyunlar
ahmedinejad diye karakter açmıştımda uyarı almıstım

aptal blizz ya.

halbuki ccp böyle mi? ana bacı dümdüz git, istediğin ırkçılığı yap sıkıntı yok ehehh

biz 3-4 namechange almsitik belese TBC zamanlari, birisi ismini begenmeyince turkce falansa "azericede annesiz demek" diye reportliyorduk, blizz report sayisini cok gorunce zirt diye silip beles rename veriyordu. hatta o donem parali rename varmiydi hatirlamiyorum bile
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Avatar açıyorum, benim 4 AI çevremde 5 düşman AI karşımda, 2 saniyede oturtuyorlar valla :D

Not: bu türün acemisiyim eaueh

Assassin alınca teke tek hero yakaladımmı hemen kaçmaya çalışıyorlar, muradin i görünce oturmaya uğraşıyorlar :D

Çifte thunderclap / heal gidiyorum.

yeni isen vs AI yaparken AI teammates secenegini devre disi birak, normal insanlarla gir oyuna. blizzard biraz yuksek tunelamis AI yi, iyi hos ama senin takimin AI embesil modunda oldugu icin heleki yeni isen kazanman zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok hala AI ile oynarken yeniyorumda ucu ucuna ve lvl 20 leri geçiyor. Benim gurupdaki AI ler gerizekalı parçalı gereksiz takılıyorlar, karşı taraf 5 i bir yerde takılıyor. minnacık hp si kalan rakip kaçarken benimkiler mal mal bakıyor, ben kaçmaya çalışırken onca yolu zahmet edip son vuruşu illaki oturtuyor lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...