paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Selam, Yeni ehliyetlerin 15TL karşılığında alınabileceği söyleniyor. BU değişim nasıl olacak bilgisi olanm? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ocak ya da şubatta başlıcak o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Yılbaşından itibaren başlıyormuş. Daha erken olacaktı ama darphanedeki grev yüzünden örnekler basılıp içişlerine sunulamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 yetersizler ehliyetleri degistireceklerine kimliklerii degistirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Kimlikler için de Bolu'da pilot uygulama yapılmıştı başarılı olmuştu fln. Neden ses çıkmadı hala acaba. Kimlik yüzünden istediğim cüzdanı alamıyorum senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ehliyet taşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 kimlik taşımıyorum ben de. evde duruyor hiç gerek yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Selam, All-Ett kullanıyorum, rahat oluyor. Ama kimliği adam ederlerse süper olur! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 barnacle said: ehliyet taşı? abi tr de yasıyosun. devlet dairelerinden birinde g.t edebiliyolar bazen. tc no yu girince her halt cıkıyor ama mutlaka isteyen yerler oluor kimligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 barnacle said: ehliyet taşı? En son ünide öğrenci işlerinde kıllık yapmaya kalkmıştı memurun biri. İlla kimlik isterim diye tutturdu hanzo. Belgede kimlik fotokopisi isteniyomuş ehliyet diye belirtilmemiş parantez içinde de, olmazmış da vs. Ülkemin memurları yüzünden kimlik taşımak zorunda hissediyorum kendimi uzun süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 barnacle said: ehliyet taşı? ehliyet ile vergi dairesinde firma dosyaniza evrak koydurtamazsiniz ornegin, illa nufus cuzdaninin asli olacak. daha ornek sayarim ama sinir bozuyor, gerek yok. ehliyette nufus cuzdanindaki guvenlik onlemlerinin cogu yoktur. taklit daha cok ediliyor. ehliyette de bazi sekil sartlarindan kontrol etmenin yollari var ama basim yili seri numaralari dahil bir cok konuda daha cok sey bilmenizi gerektiriyor. nufus cuzdani kontrolu daha kolay. eski meslegimden oturu zamaninda emniyetten evrakta sahtecilik egitimi almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Red said: kimlik taşımıyorum ben de. evde duruyor hiç gerek yok sdfs bir asayis cevirmesine bakar gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 neye bakacak? defalarca kimliksiz asayiş çevirmesine denk gelen arkadaşlarım oldu, hiçbir şey de olmadı kimlik no'nu söylüyorsun ya da ehliyet veriyorsun bitiyor sdjhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bu sağlık raporuna 100 lira d.malacakmışız. 115 liraya hallolacak. Tabi bir de kuyruğu randevusu sırası var işin pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ehliyetim kayıp. bu olayı bekliyorum şimdilik üşengeçliğimden. ertelenirse sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar