Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP li ve AKP karşıtı ?


mawiman

Öne çıkan mesajlar

AKP'ye oy verenlerin benim gözümde, saf bir şekilde kitli kutuda ki şeytani yaratığı istemeden serbest bırakan bir avuç cahilden farkı yok.

- PKK'nın leşi çıkmıştı... fanları, militarist yapısı ve ekonomisi ile tam anlamı ile bitmişlerdi, canlandırıldı.
- Türkiye'de Erkler Ayrılığı ilkesi tam anlamı ile işliyordu, bozuldu.
- Uniter yapımız tehlike altına sokuldu, 72 milletten amerika bizden şuan daha rahat durumda.
- Halk kutuplaştırıldı, başörtüsü adı altında, türban simgeleştirdi, yasak olmasına rağmen halka siyasi simgeler dayatıldı ve şuanda bir partinin milis kuvvetleri edasında takılıyorlar
- Adli kurumlar, federasyonlar, klüpler, kızılay, dernekler, medya, kolluk kuvvetleri, rtük ve aklımıza gelebilecek tüm devlet kurumları yada tskları bir parti tarafından ele geçirildi, sivil darbe gerçekleştirildi. Darbe karşıtlarının da yardımı ile...
- Tüm komşularımız ile dostluklarımız bozuldu, hepsi tekrar düşmanımız oldu. Azerbaycan gibi dostumuz ülkeler ile aramız açıldı. Türk milletinin gözününe içine bakan Türkmenler, Sincan Türkleri ve daha nicelerinin ölümleri görmezden gelindi, tüm dış politikamız bozuldu. Ne kadar ülke varsa, hepsi ile düşman edildik. Avrupa Birliğinin ise bir sgit demediği kaldı.
- Bu ülkenin en büyük kozu olan ordusu, dahili düşmanlarca bertaraf edildi. Harici düşmanlara gerek kalmadı.
- Osmanlı Devletinin duraklama sürecini başlatan matbaanın yasaklanması gibi bir sürecin benzeri, CERNe 1 trilyon bağış yapmamamız ile 2.defa gerçekleştirmeyi başardık. Parçacık çarpıştıracaz derken, 1 milyon ürüne patent alan CERNe üye olan ülkeler, bu ürünleri çatır çatır üretirken, bizde dışa bağımlı bir ülke olmaya ve onların en iyi müşterisi olmaya devam ediyoruz. (Örnek: MR cihazları)
- Bir ülkede 40bin kişinin ölümüne, 200 bin kişinin ocağını söndürmeye neden olmuş kişinin, televizyondan tüm dünyayı takip etmesini, yol haritası çizmesini, kamuya yön vermesini, bir de adasına 2 bayan mahkum gönderilmesini de yaşıyoruz.

daha saysam sayarım... işte bu sebeplerden ötürü AKP oy verenleri, kandırılmış kitledir benim gözümde. Ben kimsenin tüm bu gerçekleri bildiği halde, halen daha gidip bilerek oy verdiğini düşünmek dahi istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hep , 'geçmişte solcuların yaptıklarını düzeltiyor akp' falan tarzı kafaları görürdüm. Lan dur bi bakiim bakalım dedim seçimleri kim almış bugüne kadar diye.

1946'dan itibaren ( 43 yine tek parti) 12 kere sağ partiler 5 kere sol partiler almış , ki o sol parti dediklerimiz zaten ecevit ve inonü başka da daha başa geçen yok , öyle menderes tayyip erbakan demirel özal falan diye liste halinde başa geçende yok 2 tane topu topu.

Gerçi mağduriyetin kitabını yazmış bu herifler daha bunu da izah etsen anlamazlar. Yok boşverin biz alkolik uyuşturuculu zinalı izmirli dinsiz kafir hayatımıza dönelim en iyisi bütün türkiyeyi böyle yapamayacağız belli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mandarin said:

Warhero said:

Biyik said:

yoo.
geçen seçim fifty-fifty


Kaç kişi AKP'ye oy vermiş, Türkiye'nin nüfusu kaç? Fifty-fifty?


arkada kalmasın. bunada cevap alalım.


resmi gazete 2011 seçim sonuçları




geçerli oy sayısı: 42.813.896
ak parti: 21.320.207

kusura bakmayın ingilizce olacak ama: "landslide victory".
ilk önce bunu hazmetmek gerekiyor.
yüzde 50 oy almış bi partiye bile NERESİ YÜZDE 50'ymiş CANIM! TÜRKİYE KAÇ MİLYOR?
demek komik.

yenilgiyi kabul etmeden, hiçbir şey olmaz.
ben de ufak çaplı bir şaşkınlık yaşadım seçim sonuçlarından sonra ama kabul etmek lazım.

edit: bu arada yazdığım gümrük kapıları hariçmiş. (başı hariç bilmemkaç cm gibi oldu)

kaynak (resmi gazete)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...