BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 G2A diye bir oyun sitesine denk geldim: Referrali Link Referralsiz Link Steam, Origin, Blizzard oyunlarini falan baya baya indirimli satiyolar. Goldmine diye bir program baslatmislar, sitelerindeki herhangi bir linki kendinize referral linki yaratip insanlara gonderebiliyorsunuz ve tiklayan kisiye cookie atiyor site. Oyun satin alirsa belli bir komisyon kazaniyorsunuz ve cookie sayesinde kapatip sonradan gelip alsa bile size kazandiriyor. Daha sonra o alan adam da ayni sekilde satarsa yine onun uzerinden de komisyon aliyorsunuz falan oyle oyle saadet zincirimsi bir olay. Kazandiginiz parayi hesabiniza gondertebiliyosunuz veya sitede kullanmalik promo code yaratabiliyosunuz. Simdi reklamlar :P Assassin's Creed 4 Black Flag: 28 EUR Skyrim Legendary Edition: 22 EUR WoW 60 gun prepaid kart: 20 EUR Battlefield 4: 40 EUR Battlefield 3: 9 EUR Guild Wars 2 Heroic Edition: 25 EUR Diablo 3: 30 EUR StarCraft 2 Wings of Liberty: 19 EUR StarCraft 2 Heart of the Swarm: 23 EUR Total War Rome 2: 27 EUR World of Warcraft Mists of Pandaria: 23 EUR Civilization V: 16 EUR Call of Duty Ghosts: 36 EUR ARMA III Limited: 24 EUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Referallı referall oğş. Aralgame'den almayı planlıyordum BF4 ü, sende daha ucuza geliyormuş lan. Senden alıverdim, iyisin yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 kaynağı ne olduğu belirsiz bildiğin cd-keyci sitesi gibi duruyor. internet kadar eski referal geyikli sistemlere bulaşıp heyecan yapmayın bence derim ben. kolay gelsin yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 indirim kodunuz da benden: F4KIRL1GIN-G02U-K0R-0L5UN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Kahkahaatanaktör.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 tesekkurler, bir kisi daha bf4 almis. bildigin geliyo para yani yalan degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 %54 indirimli dark souls 2 pre order? out of stockmuş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ALLAH KAHRETSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 gta5 pre order gozukuyor fakat platform belli degil, ilginc :P GTA V: 35 EUR Watch Dogs: 28 EUR Don't Starve: 7 EUR Counter Strike Global Offensive: 10 EUR Sims 4: 37 EUR Diablo III Reaper of Souls: 38 EUR Borderlands 2: 13 EUR Borderlands Game of the Year Ed: 8 EUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hocam aç bi rusçu senden alalım keyleri. referral link ile nereye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ru oyun da satiyolar daha ucuza ama detayini bilemiyorum ondan koymadim :D edit: soyle diyor: WARNING! This product is region locked and it can be activated only in Russia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bu gelecekte steam'e de gelecek. Newell bir konuşmasında değinmişti. Oyuncuların steam üstünden para kazanma olanaklarından bahsediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 BioHazarD said: gta5 pre order gozukuyor fakat platform belli degil, ilginc :P GTA V: 35 EUR Watch Dogs: 28 EUR Don't Starve: 7 EUR Counter Strike Global Offensive: 10 EUR Sims 4: 37 EUR Diablo III Reaper of Souls: 38 EUR Borderlands 2: 13 EUR Borderlands Game of the Year Ed: 8 EUR güvenilir mi keyler? BF4 de falan sıkıntı çıkartmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ben kendim wow 60 day prepaid card aldim 3-4 dakikada geldi, 2 kisi de bf4+china rising siparis etmis, gorunuyor konsolda. bu bf4+china rising bu sadece bf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bir kac kisi daha birseyler almis, burdansaniz tesekkurler, gule gule oynayin :D Skyrim Legendary Edition global steam key indirime girmis bu arada, 20.90 EUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Site güvenilir mi Bio? Burdaki gamestoptan ucuz yani oyunlar, hard copy merakımda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 paypal ile alamamıştım buradan sonra vazgeçmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ben kendim wow prepaid card aldim ve 3-4 dakika icinde geldi, onun disinda bakaslarinin aldigi bir kac order complete gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 update: bf4 alanlarin keyleri ulasmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 update: blizz'de warlords of draenor 45 eur g2a'da 30 eur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Fazla ucuz geldi ya, rus key'i değil dmi bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 baya iyi site güvenilir customer support'da iyi elder scrolls online aldım sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Sawer said: Fazla ucuz geldi ya, rus key'i değil dmi bunlar ? rus olan keylerde yaziyor rus oldugu, normal olanlarda eu veya global ibaresini gorursun. 2 gun once kendim de diablo 3 + ros aldim. community seller diye bi olay getirmisler hatta g2a'nin kendisi yerine bunlardan alabiliyosun. g2a shield ile guvenli olsun bidi bidi diyor 1 eur istiyor, onu da iptal ettim yine de sorun olmadi. 5dkda geldi iki key de. 44.87eur verdim toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 update: Watch Dogs 36 EUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar