huun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 neden böyle ipne bir adam? he, neden hak etmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 kendi tercihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ipne olan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 sorunları hep sen çıkarıyorsun fuck you bitch demiş nedankoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 vay ipne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bana title verin ergen diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 huun said: neden böyle ipne bir adam? he, neden hak etmiş? ilgini mi cekti ;d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bu garbage de bi mesaj attım ipne oldum.Kapamıcam hesabıda ipneyim kardeşim .Garbade den nefret ediyorum.Hoşumada gitmedi değil maymunum var mutluyum ben ,açamam arkadaş bu saatten sonra balonlu bir user mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 gandalfa ipne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 delikanlı ipne adam hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 cidden lan kötüde olsa titleım olsun benimde anasını satayım 9-10. hesabım yiter banlamayın title verin öyle yaşayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 olm kurtuluş savaşı madalyası değil o. fıstık tabağı mısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abi millet ipne titleına ve bozniye özenmeye başladığına göre patinin karanlık çağına girmiş bulunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 2005 de gelmişim bu saaten sonra çokta fifi umrumda olmaz .Zaten patiden yüzyüze görende yok sanalım mutluyum çokta fifi mutluyum ben böyle kabul ettiysemde içindeki gizli ipnelikten etmişimdir oh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 fifi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Gercek ibne bu degil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 otobüse bindiğinde sıkışık yerlere doğru gitmiyorsan hala kurtulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 JestersTear said: abi millet ipne titleına ve bozniye özenmeye başladığına göre patinin karanlık çağına girmiş bulunuyoruz. yok özenmek değil şey böyle. ya sürekli mesaj kutusu değişiyor sıfırlanıyor, nick değişiyor derdini anlatamıyorsun vs. anasını satayım bütün evdeki eşyaları pati üzerinden aldım neredeyse beni tanıyan yok bak hala :D neden? aldıktan sonra banlandım artık sebebini bile hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ben de kurtadam terktim bir ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 baksana bununda banını açmışlar flm garip hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Patide bana özel konu açılmışya vurun nan artık laşkalaştı duygularım hüzünlendim şu an not: eklediğim resimin açılımı da hüber ümmet ümmet diye ağlayan bebek sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar