WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Merhaba Arkadaşlar Yeni ooyunumuz Spacebase DF-9 hakkında ufak tefek şeyler paylaşmak istiyorum. Uzun zamandan beri theme hospital tadında ama uzayda geçecek bir oyun ararken yeni bir oyun dikkatimi çekti. Nedir ne değildir derken youtube ta bulduğum birkaç videodan sonra oyunu oynamaya karar verdim. 1 saat boyunca belki bir hata avrdır diyerek kastırdım sabrettim ama , yok oyun ahzır değil. Büssürü bug var. Şu an uzak durun. 20 Euro verılmez . The game is probably gonna be fun at some point when the bugs will get fixed and content will be added, but right now, considering the horrible price of 20+ EUR, I would suggest DON'T BUY this game. 1. The interface is confusing and slow. You have to micromanage your way through confusing series of actions. Back — sometimes X, sometime Backspace with no particular reason. ESC always bring useless menu. 2. Even if you get through with bulding your base, there's not much to play around with. Literary not much. Like 5 rooms, then NOTHING to do. 3. Arriving people are annoying as hell. 4. People can't navigate properly around the base. Sometimes they get stuck in space or just refuse to fix stuff. 5. Incoming raiders just kill everyone, because security just standing still somewhere in space or got stuck in the corridor. 6. Overall, this game does not make much sense. I don't see any reason or motivation to move forward. 7. Derelics just appearing connected to my base somehow. WTF? Devs, get your heads around the problems and deliver some plan on how the game is going to move forward. Otherwise, I'll go to hell and back to get my money back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 teşekürler beyazhançer thank you whitedagger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Doublefine oyunu, çok early alpha ve fiyattan büyük yatıyor. gold olunca kaç dolara satacaklar ki? bu kafada bir oyunu 30+ dolara günümüz gençliği almaz, theme hospital DK falan görmüş taife de öyle hemen etkilenmez. akıllarını başlarına devşirirler umarım da adam olmaz gibi şu an için, umarım yanılırım. elleriniz çok kaşındıysa bu kafalara startopia oynayın, canavar gibi çalışıyor. grafikleri de kanser değil halen, rezalet tabi de öldürmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Screenshotlar güzel görünüyordu ama beklesin madem teşekkürler. Early access olayına gıcık olmaya başladım ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Gameplay izledim güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Griswold said: bu kafada bir oyunu 30+ dolara günümüz gençliği almaz, theme hospital DK falan görmüş taife de öyle hemen etkilenmez. Doublefine Amnesia Fortnight'ta bunu yapmışlardı da, epey geliştirmişler bence sonradan, çok güzel olmuş grafikler vs. Theme Hospital DK ziyade Dwarf Fortress falan olmuş. Ama umarım Doublefine Adventures şu oyundan önce tamamlanır, oynamak istiyorum artık onu. neutrino said: Early access olayına gıcık olmaya başladım ben artık. "Bize para verin, oyunu yapalım" maksatlı bir mevzu. Tabii standart oyuncu oyuna para verir vermez %100 bug-free tamamlanmış bir oyun görmek istiyor. Onlar da early access'e girmesin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Abi daha yapılmamış oyuna para vermek istesem zaten kickstarter var. Böyle yarım yapılmış oyunlar biraz hevesini kaçırıyor insanın, full sürüm çıkınca da meh diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 konsept güzel. zaten bir indiegame'in rmk'i bu. youtube'da aratın asıl oyun çıkıyor ki çok ilginçmiş o, nasıl haberimiz olmamış, kafam girsin böyle oyun basınına... bunu doublefine yaptı ve early access. bu da henüz alınmaz demek oluyor :P 25 dolar ederi var mı o da tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 maks 5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Orjinal oyuna paramı verilirden geldimiz noktaya bak be 10 15 yılda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Merak eden var ise twitch üzerinden yayın yapıyorum.. http://www.twitch.tv/whitedagger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yayında sesin çok kısık geliyor ona bi ayar çekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Spacebase DF-9 nı merak edenler var ise http://www.twitch.tv/whitedagger/b/470928156 İngilizcem oldukça kötü. Kusura bakmayın artık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 arcane said: konsept güzel. zaten bir indiegame'in rmk'i bu. youtube'da aratın asıl oyun çıkıyor ki çok ilginçmiş o, nasıl haberimiz olmamış, kafam girsin böyle oyun basınına... bunu doublefine yaptı ve early access. bu da henüz alınmaz demek oluyor :P 25 dolar ederi var mı o da tartışılır. yine double fine'ın oyunuydu o da, daha doğrusu prototipi, geliştirmişler işte iyice http://en.wikipedia.org/wiki/Amnesia_Fortnight_2012 o parayı hak eder mi hakkaten bilemedim ben de, sabahtan beri review var mı diye bakıyorum da sonunda dayanamayıp kendim denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Deli gibi oynayasım var ama tamamlanmamış olması frenliyor. Oyunun ne zaman tamamlanacağı ile ilgili bir bilgi var mı ? 2014 ilk çeyreği veya 2013 sonu gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 df varken oynanmaz zaten ama doublefine diye sey ettim. 2 seneye falan cıkar herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 df'den kasıt dwarf fortress mı? benzer mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bana pek çıkacak yada tamamlanacakmış gibi gelmedi ama işte umut şeediyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 benzemesi mümnkün değilde aynı kafa işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Startopia aldım gazımı atmak için, ünideyken demosunu oynamıştım çok beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 mevcut alpha'ya 1.0 diyip, .lua source kodunu dagitip, kapatiyorlar dukkani bu hizla double fine grim fandango'yu bile bir sekilde yarim cikarmayi basarabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Oyun güzel ama yarım bilemedin bir saatte oyunda yapılabilinecek herşey yapılıyor sonra da "eee?" diyip kalakalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Double the Fine, double the Fun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Düzeltiyorum; Double Fine, Allah belanı versin... Early Access'den ilk kazıklanmam oldu bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar