barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 fat32 olduğu için böyle yapıyormuş exfat yapın demiş herkes. nedir olay bi dezavantajı var mı exfatın? tvye takıp film izlemek için kullanacağım usbyi. direk hızlı biçimlendir şeklinde yapayım mı sorunla karşılaşabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Televizyon sadece FAT32'yi tanıyo olabilir, dolayısı ile taktığında çalışmayabilir film. Ama sen bi dene, onun dışında bi zararı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://www.differencebetween.net/technology/software-technology/difference-between-exfat-and-fat32/ sorunla karislasmassin nfts de yapabilirsin 4gb limiti var fat32'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 thank you paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 çalışmadı exfat emenike. 2013 model tv ulan nasıl okumaz :( ntfs denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bütün fat olayları nuhnebiden kalma, yeni aletler tanımayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 exFAT yeni sayilir asinda dosya sistemlerine gore. Kendisi bence Microsoft'un cikardigi en saglam dosya sistemi ayrica ama kisisel izlenime dayaniyor bu, teknik veriye degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ReFS daha özellikli exfat'tan ms teknolojileri olarak konuşuyorsak yoksa ZFS tokatlar hepsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 biçimlendir diyince çıkmıyo olm onlar. ztn tv sadece fat ve ntfs okuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 GERGE said: exFAT yeni sayilir asinda dosya sistemlerine gore. Kendisi bence Microsoft'un cikardigi en saglam dosya sistemi ayrica ama kisisel izlenime dayaniyor bu, teknik veriye degil =) Henuz kendisinin buglarina ve yetersizliklerine asina degilsindir ondan. Basta konsept goze guzel geliyor herkes bi seviyor zaten. Sonra hak yol hfs+ , ext4 ve zfs e donuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ext4 zaten favorim masaustunde. Apple'inki sanirim epey iyi, varliginin farkinda bile degilim cunku; NTFS gibi surekli lanet okutmuyor, ext3 gibi surekli check ettirmiyor, fat32 gibi almam abi demiyor. ext4 kullanirken bir boyle rahattim. 1 yildir varliginin farkinda degilim yani, calisiyor iste sorunsuz =) exFAT Linux, OS X ve Windows arasi uyumlu flash bellek calistigi icin bir yerden sonra zorunlu ama bana, bunlarin ucunu de kullaniyorum cunku. NTFS Linux altinda sorunlu oldugundan tek tercih kaliyor kendisi. Linux kerneli icin native exFAT destegi de geldi. Arch'da kolay yukleniyor ama Ubuntu'yu bilmem. Yani exFAT amacina yonelik kullaninca isini en iyi yapan sey bence, farkli OS'lar arasinda uyumlu dosya tasima, flash bellek kullanimi. Native Linux destegiyle de yerini alabilecek birsey yok. FAT32 gunumuzun buyuk dosyalari arasinda cok yetersiz yani, yavas da. Oz olarak dedigin gibi kotu bir sistem olabilir, zaten dosya sistemleri hakkinda bilgim kullanmaktan ibaret. Surekli sorun cikartip dosya sistemiyle ugrastiranlara ve uyum meseleleri olanlara kotu diyorum direk. Yavas olanlara ayni dosyalarla kotu diyorum. Ama deneyimlerimden yola cikarak alternatifini bilmiyorum diyorum, eger varsa bildigin mutlu bir sekilde onu kullanmaya baslarim. Kendi deneyimlerime gore mesela ext3 zamaninda /var klasorune ReiserFS cok iyi gidiyordu, zilyon tane kucuk dosya ile cok iyi perfermans veriyordu; ext4 ile o kadar gerek kalmadi ama. ext4 de onun kadar hizli neredeyse. Boyle kullanim deneyimleri yani bahsettigim, teknik yonunden anlamiyorum dosya sistemlerinin. Zaten kesin de konusmuyorum abi, kullanirken deneyimledigimi soyluyorum. exFAT da cokuyor bazen, bozuluyor, ama yerine ne kullanabilirim ki? Uzerime cokmeyen tek dosya sistemi yillardir ReiserFS aslinda ama sadece /var icin kullandigimdan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ntfs neyinize yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 casual adama yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 exfat mac desteklediği için iyi oluyo. abim'le transfer yapmak için onu kullanıyorum. ama geri kalan her şey için ntfs yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 senko said: casual adama yeter. film izlemek casual zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 nfts yeter iste o yuzden ekmegini bizim gibi bilgisayardan kazaniyorsa bilsin ama ztf nedit exfat nedir ext nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yazılımcılar konsolcular tvciler pcciler artık toplanıp universal bi format yaratsın, ps3te externalden film izleyeceğiz diye yapmadığımız şebeklik kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 kolay degil o isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 nsfw kullanıyorum ben cok stabil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ntfs 'yi de eski dvdler falan okumuyo işte böyle paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bende nfs oynuyorum çok süper asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar