Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PUfbS3HYhW8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ne salak bir herif bu Cem Ceminay ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 danışıklı komikli şakalar da çk iğrenç oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ya bu bence danışıklı komikli şaka değil sanki yav?! bayağı çıldırdı hanzo.ama cem ceminay hep salaktı ve yine salak kalmaya devam edecek.o konuda speysle hem fikirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yuh abi bildigin viral iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 hee telefon numarası rehberinde kayıtlı zaten adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 o benim de aklıma geldi de bir tanıdıklarıdır diye düşünmüştüm. haklısın aslında ya! doğru diyon valla. ne iş lan edit: ya bize evveliyatını göstermediler,belki bu salak o veb sitesine telefonunu falan yazdı,bunlar zumladı.yoksa senin dediğin gibiyse mallık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 gördüğüm en kötü viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 çeto auehauu yapma be abi bildiğin reklam işte vermişler ceminaya 2 3 bin lira git senin o küfürlü şakalarından çek koy yutuba demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 siz daha iyi bilirsiniz beyler.ben çok bilmem bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ben utandım la izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Soris said: gördüğüm en kötü viral+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 çok başarısız bi viral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 aslında başarılı. ta buralara kadar gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 inanılmaz kötü lan, inanılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bu adam emlakcı. Cem ceminayda defalarca damı işletti telefonla. Adamın ağzı o kadar bozukki. İlk arkadaşları verdı numarasını adamı ısletsın dıe. Oyle basladı hıkaye. Bu videoda aslında baya eskı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 viral beyler bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ben de eleman ceminay'in arki diye biliyorum tum isletme olaylari feyk diye yani gerci feyk olsa bile o telefon kayitlari muthis basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 2 yıl öncesinin virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Yaniliyor olabilirim ama restoranda oyle masa konmaz. Deyim yerindeyse p.c gibi bi masayi ortaya koymuslar. Soldaki masaya servis yapamazsin musteri bile rahat girip cikamaz o masaya. Senaryo yazip oynamislar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 OF DÜNYANIN EN KÖTÜSÜ yanında karı var ucuz amıagoyim diye giriyor olaya. bırakın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar