bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ufukta hype görünmüyor mubarek ne yazık ki promising bir şeyler olsa keşke de hypelasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 paticik hype sorumlusu oldu adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Title verelim hypemaster diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 70% geldi. 4.5$ nasıl alınır mı diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 sayfa başından okursan yazmış baya review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi topicteki mesajların yarısı ALDIM AMA HEHE SEVEREK OYNADIM HEHE ZATEN İKİ BİRA PARASI 10 DOLAR HEHE şeklinde self-consolation postları sffsafad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben humble'a düşene kadar beklemeye karar verdim, acelesi olan bir oyun değil. 6 saat oynuyorsun zaten max, zombi açlığımı DayZ ile giderecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi oyundan ya nefret edip ya da AMAN TANRIM BÖYLE BİR ŞEY OYNAMADIM modunda mı olmamız gerekiyor? basit, kısa, eğlenceli bir indie oyun işte. keyifli bir şekilde oynuyorsun, 10 dolara gayet ederi var. consolationlık bir durumu yok. ilaçlı çekip oynasan da öyle parasını verip oynasan da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 amazonun 5 dolarlık creditle 2.60 a gelio bu ama onun yerine 8.7e bioshock infinite mı alsam. bioshock 1-2 oynamadım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar