LethE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 oyun iyi/kötü yazarsın artık akşama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yüklüyoruz bakalım steamden.1 saate kadar oyundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 stream isteyenler twitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 15 dakikalık ilk izlenim: Oynanış ve contenti doyurucu gibi.Crafting olayı güzel olmuş. Optimizasyon çok kötü.Config penceresinin yarısı gözükmüyor.Oyundaki mouse imlecinin yanında loading animasyonu takılı kalıyor.Alt tab yapınca oyuna tekrar dönemiyorum. Şuan ufak bir patch gelmiş ondan sonra devam ederim yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 lore book alınca yerden siyah ekran bekliyorum öyle, escape'e basınca düzeliyor. video falan oynatmaya çalışıyor sanırım ve bende çalışmıyor, sizde de aynı mı durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 7.5 dolara nerden aldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sene olmuş 2013, aya a adam göndermişiz. Halen optimizasyon yapamayan adamlar, co op oynarken göçmeler, rome 2 de nsonra şimdi de bu başladı haha şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Anlaşılan almak için biraz daha beklemek gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 oyun mantar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yalnız son patchden sonra tüm optimizasyon sorunları düzeldi bende.Şuan sorunsuz oynuyorum. Oyun içerik ve oynanış olarak baya iyi.Co-op denedik biraz gyet başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bende hic optimizasyon sorunu vs yok pasalar gibi calisiyor o yerden alinan dergilerde de Borderlands kirmasi bir hikaye ile guide anlatiyor. Ben zamanin nasil gectigini anlamadim sahsen bayada keyif aldim. Nvidia 570GTX ile Ultra sorunsuz calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bende config penceresinin yarısı gözükmüyordu.Oyun başlayınca ekranın ortasında yuvarlak loading animasyonu kalıyordu.Patchden sonra düzeldi. Fps ile ilgili bir sıkıntısı yok zaten.Crafting baya mantıklı ve detaylı olmuş.Day/night cycle olayını güzel kotarmışlar.7.5 dolar vermiştim zaten,şu hali bile fazlasıyla hakediyor parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 mantar mı güzel mi alak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 metacritic reviewları pek iç açıcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Greenmangamingde indirim devam ediyor ise 7.50 dolari rahatlikla hak ediyor. Hele tek makineden 2 kisi oynama imkani cok keyifli kiz arkadasim ile oynadik diablodan sonra ilk kez keyif aldi agiz burun kivirmadi bir oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 lvl 4 oldum, optimizasyon herhalde patch mi inmiş ben fark etmedim ama şimdi gayet sorunsuz çalışdı. Co-op da laglı hafif co-op senaryo oynanmıyor sadece challange modu var. Yani online story oynanmıyor anladğım kadarıyla sadece tek bilgisayardan iki kişi oynuyor hot seat gibi. Oyunda acıkma, susama ve yorulma var. Belli bir süre sonra yiyip içmek lazım birde uyumak ama heryer de uyunmuyor güvenli evler var orada yapıyorsunuz, uyumayı. Çeşitli alet edavet ile ekipmanlar yapıyorsunuz, işte machete ile odunu kes ok yap bilmem ne dalı ile bow yap, tüy eklersen oka (martı vurup tüy alınıyor) ok a bonus dmg veriyor. Metal parçaları fırlatan tabanca, shotgun tarzı şeyler yaptım şimdiye kadar. Geyik vurup, derisini alıp zırh yapılıyor vs. Dont starveın daha bir aksiyonlusu çünkü paso zombie var etrafda, bir tane boss kesdim şimdiye kadar. Olta yaptım bir tane balık tutamadım şimdilik. Oyun yeni ve keşfetme aşamasında diye şimdilik keyifli ama 1-2 günlük işi var gibime geliyor şu haliyle. Ortalama bir oyun diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Nasıl tek makineden iki kişi oynanıyor ? Turn-Based mi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 7.5 dolara deger gibi.. crafting kurtarmis oyunu resmen hehe. Lvl 5 oldum, yeni bow actim, craft edecek seyler gittikce artiyor, ama inventory yetmiyor resmen...chainsaw, crossbow falan cikti. ozetle geceli gunduzlu survival + hack n slash crafting. Yemek/Su ve uyku ihtiyaci simdilik zorda birakmadi beni..zorluk seviyesini co opda arttirip oynayinca "survival" daha bariz ortaya cikabilir.. menuler falan cok cillop degil malesef..biraz daha gec cikarip iyice cilalasalarmis, albenisi olurmus. Simdilik baymadi, craft edecem diye ordan oraya kosturuyp duruyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 DareJedi said: Greenmangamingde indirim devam ediyor ise 7.50 dolari rahatlikla hak ediyor. Hele tek makineden 2 kisi oynama imkani cok keyifli kiz arkadasim ile oynadik diablodan sonra ilk kez keyif aldi agiz burun kivirmadi bir oyuna :) bitti mi indirim bende 13.99€ görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 6 saat falanmış oyun ve map'ler randomly generated değilmiş. ondan tekrar oynanabilitesi pek yokmuş falan filan. 10 dolar ucuz ama yine de 2.5 dolar olsun öle alırım diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bundle falan düşmeden almam heralde. gmg'de 14 dolar gozukuyor sız nasıl 7.5'a aldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 jonq said: Nasıl tek makineden iki kişi oynanıyor ? Turn-Based mi oyun ? gamepad + keyboard mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 2 gamepad olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 klavyeyi xpad le gamepad e ayarlarız gerçi olmuyorsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 oyun gayet güzel bence. biraz vuruş hissi kötü ama olur o kadar. ileride düzeltirler belki. Kill move lar hoş. Grafikler güzel. Bence potansiyeli yüksek oyunun mod ve map ile desteklenirse kesinlikle fiyatını hakeden bir oyun. craft olayı baya iyi zaten. zombili oyun seviyorsanız oynaır her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar