Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Stoyaya dil uzatma! Gerçi böyle diince çok yanlış durdu , neyse ne demek istediğim anlaşılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 jim hiç kıvırma çok temiz laf gelmiş --- noyan sama da bitkiden kasa protein gelmeyeceğini öğrenenmiş balık yesin bari mevsimi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Yok, GodBlessStoya diye bir dingil vardı ya banlatmıştık tertemiz hani. Yoksa Stoya'ya lafımız yok, allah dvd'lerini sattırsın. Rerore said: jim hiç kıvırma çok temiz laf gelmiş Asla anlayamıcam bir görgüsüzü yeterince sinirlendirip ekran kartı almanın nasıl bir kayıp oldugunu. Ama konuya dönelim, thread yine benim 10 tane yamulttugum herifi savuşturmam olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Stoya için gerekli white knightlığı yaptığıma göre , burada ki görevim sona ermiştir gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mantı koydum ocaga az önce gitme bence. Buralar şenlenecek birazdan, bana karı tipli falan denecek daha dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Gitmeyin jimin ustune salıverin kucukenişteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Şu vejetaryenlerin "ET YEMEYİN CANİ PİS HERİFLER" çağrıları hakkaten artık çok sinirimi bozmaya başladı her gün de artıyor sayıları. Faşistliğe giriyor bile diyebilirim artık. Bok var et yemeyince doğamızda var lan bizim, hayvanlıksa hayvanlık. Dünyanın en besleyici en vitaminli proteinli bitkisini tereyağda kavrulmuş et'e tercih etmem. Dil paça ayak paça beyin paça da candır. Şırdan canandır. SİZE NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Sequoya said: Gitmeyin jimin ustune salıverin kucukenişteyi İşlemci eskidi. Pamuk eller cüzdana hadi güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Jim_E_Rustler said: Yok, GodBlessStoya diye bir dingil vardı ya banlatmıştık tertemiz hani. Yoksa Stoya'ya lafımız yok, allah dvd'lerini sattırsın. Rerore said: jim hiç kıvırma çok temiz laf gelmiş Asla anlayamıcam bir görgüsüzü yeterince sinirlendirip ekran kartı almanın nasıl bir kayıp oldugunu. Ama konuya dönelim, thread yine benim 10 tane yamulttugum herifi savuşturmam olmasın. Lan burda görgüsüz dediğin adama o thread'de de kürt, kokuyor falan diyordun başlarda, sonradan ekran kartını çekince eleman "hocam çok iyi olur yhaa" kıvamına gelmiştin. Yüzsüzlük, döneklik, tükürdüğünü yalamak winse eğer, en winner sen ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 madalyasızlar dan güzel ayarlar geliyor ya biyik de futbol bölümünde iyi döşemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 faceye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bu noyan ne kadar aç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 vitaminsizlikten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bence zunun ukalalığı ezilmişliğinden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ataerkil toplumda kadin olmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bu ne lan bu potansiyel niye değerlendirilmiyor herkes bebe gibi bayram gezmesinde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 :/ http://i.imgur.com/QjCPcDU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 GwindonSurion said: :/ http://i.imgur.com/QjCPcDU.jpg Abi milyon kere tartıştık doğrusu faceye diğe yazılır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 olgar, ben de yarışmaya gidip kaybedim bana da 2kg et yedirsene 1 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abi olsun öyle yazıldığında ben de faceye diye okuyorum olmuyor beyin göz falan çalışmıyor o an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 GwindonSurion said: olgar, ben de yarışmaya gidip kaybedim bana da 2kg et yedirsene 1 günde Ayipsin yarismaya gitmene gerek yok gel nusrete gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 olur götür beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Lan yemek yemeli yarışma varsa haber versenize , 105 kg adamım ben , oturur sizi bile yerim 50k için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Noyan feci inandi ama hahaha gram kas yok adamda güZel iddia ama işin kötüsü kim kazanırsa kazandın para benden cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 adam başta hayvanlara bağışlarız diyor sonra 50k yı görünce bu hayvanlara fazla gelir diye mi düşünüyor da acaba 20k yı kendine alıyor 30k yı hayvanlara veriyor? birde çok eğlenceli olur ikimizde prestij kazanıyor diyor ya ahahhaha şu adamın para için yapmayacağı şey yok cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar