Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizi anlamak istiyorum

9

Öne çıkan mesajlar

clownbaby said:

lel bu forumda bu karikatürü koyan adamın karikatürünü koyayim o zaman.
painti ne kadar ustaca kullandığımı takdir etmeli insanlar ayrıca.

milletin sirtina counter strike tufegi monte edilp iste gezi parkinin gercek yuzu diye paylasim yapan amcayla yarisabilirsin kanka
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

http://forum.paticik.com/thumbnails/62f/e81/b1a/bdd/095/843/616/8d1/97d/143/94_450xNULL.gif

Bu forumda kimse "hepiniz münafıksınız, gelin şimdi convert olun yoksa hepinizi yakarız" gibi postlar atmıyor, atan olursa banlanır zaten. Ama ne zaman "karşıdaki kişinin değerlerini aşağılamayın" diyen olursa hemen bu resim yapıştırılıyor. Çok anlamsız ve boş bir iş. Yobazlar, zealotlar var diye acısını inanan herkesten çıkarmayın, sonra siz de aynı duruma düşüyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

GERGE said:

http://forum.paticik.com/thumbnails/62f/e81/b1a/bdd/095/843/616/8d1/97d/143/94_450xNULL.gif

Bu forumda kimse "hepiniz münafıksınız, gelin şimdi convert olun yoksa hepinizi yakarız" gibi postlar atmıyor, atan olursa banlanır zaten. Ama ne zaman "karşıdaki kişinin değerlerini aşağılamayın" diyen olursa hemen bu resim yapıştırılıyor. Çok anlamsız ve boş bir iş. Yobazlar, zealotlar var diye acısını inanan herkesten çıkarmayın, sonra siz de aynı duruma düşüyorsunuz.

Belli bir yuzde inaniyor diye niye digerlerinden farkli kuamele gostermem gerekiyor? Ben unicorna inaniyorum, at sinegi benim kutsalim diyen adam benim gozumde neyse allah diyen adam da o. At sinegi diyen adamdan daha fazlalar diye bi saygi bekleme falan. Adamin inandigi benimsedigi kitap benim icin hakaretin en agirini edior, beni insan yerine koymuyor, seytanin ete kemige burunmus hali, kafa karistirici, kotu yola surukleyici olarak tanimliyor, sonra da ben kalkip buna saygi gostercem. Oldu eyvallah.

Inaniyo olmasina saygi gosteriyorum, ama inandigi seye saygi gostermemi beklemek zirvalik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...