Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 iyi bayramlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 hangi değerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 menkul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 SAYGI DUYACAKSINIZ ULAn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 clownbaby said: lel bu forumda bu karikatürü koyan adamın karikatürünü koyayim o zaman. painti ne kadar ustaca kullandığımı takdir etmeli insanlar ayrıca. milletin sirtina counter strike tufegi monte edilp iste gezi parkinin gercek yuzu diye paylasim yapan amcayla yarisabilirsin kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 GERGE said: http://forum.paticik.com/thumbnails/62f/e81/b1a/bdd/095/843/616/8d1/97d/143/94_450xNULL.gif Bu forumda kimse "hepiniz münafıksınız, gelin şimdi convert olun yoksa hepinizi yakarız" gibi postlar atmıyor, atan olursa banlanır zaten. Ama ne zaman "karşıdaki kişinin değerlerini aşağılamayın" diyen olursa hemen bu resim yapıştırılıyor. Çok anlamsız ve boş bir iş. Yobazlar, zealotlar var diye acısını inanan herkesten çıkarmayın, sonra siz de aynı duruma düşüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 trollse çok komik değilse tabuları yıkmış insanların yıkmayanlarla alay ettiği yer benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 tuhaf ama haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://muzipcuce.com/images/icerik/13082012_155515_125.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Fail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 hadi rahatlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 şimdi 9 inananlarla dalga geçenlere mi laf etmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Warhero said: GERGE said: http://forum.paticik.com/thumbnails/62f/e81/b1a/bdd/095/843/616/8d1/97d/143/94_450xNULL.gif Bu forumda kimse "hepiniz münafıksınız, gelin şimdi convert olun yoksa hepinizi yakarız" gibi postlar atmıyor, atan olursa banlanır zaten. Ama ne zaman "karşıdaki kişinin değerlerini aşağılamayın" diyen olursa hemen bu resim yapıştırılıyor. Çok anlamsız ve boş bir iş. Yobazlar, zealotlar var diye acısını inanan herkesten çıkarmayın, sonra siz de aynı duruma düşüyorsunuz. Belli bir yuzde inaniyor diye niye digerlerinden farkli kuamele gostermem gerekiyor? Ben unicorna inaniyorum, at sinegi benim kutsalim diyen adam benim gozumde neyse allah diyen adam da o. At sinegi diyen adamdan daha fazlalar diye bi saygi bekleme falan. Adamin inandigi benimsedigi kitap benim icin hakaretin en agirini edior, beni insan yerine koymuyor, seytanin ete kemige burunmus hali, kafa karistirici, kotu yola surukleyici olarak tanimliyor, sonra da ben kalkip buna saygi gostercem. Oldu eyvallah. Inaniyo olmasina saygi gosteriyorum, ama inandigi seye saygi gostermemi beklemek zirvalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 saygisizliktan marifet gibi bahsetmeyin lan bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 amerika aquilayı atsın beni alsın abi. fazla sana ifade özgürlüğü. burada da idare edersin sen sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 cin mahallesine alirlar seni anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 konu nası dönüp dolaşıp dine geldi yine ? Noluo lan amacınız ne ? asklfasklfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 konunun basi din? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Şu konuyu kitlemeyecekseniz sizleri neden seçtik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bence konunun başı din değil ya da sadece din değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Xenocide said: Inaniyo olmasina saygi gosteriyorum, ama inandigi seye saygi gostermemi beklemek zirvalik. İnandığı şeye sen de inanacaksın demiyorum, ama "haha salağa bak unicornla aynı şeye inanıyor" gibi yaklaşımlar yanlış tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 "haha salağa bak, unicorna inanıyor" normal, ama "haha salağa bak unicornla aynı şeye inanıyor" yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 zeuslar, odinler, anubisler cennetlerinde ters dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 din baştan asağı inanmayanlara saydırmakla kurulu lan biz bir şey diyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar