Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 İkiz kulelerle ilgili bir kaç şey araştırdım ve sizlerlede paylaşayım dedim.. İkiz kuelelrin ve pentagona yapılan saldırıların tamamen sahte olduğu amerikanın buyuk orta doğu projesi için kendı vatandaşalrını katlettiği bir durum gibi bunu da açıklayan bir kaç kanıt koymuşlar..(bu sadece bir warsayım ) 1-Ikız kulelerın içinde ki bir şirket'in(adını hatırlayamıyorum kusura bakmayın) 3 katı bulunmakta binada ve bu saldırılar yapılamdan ewel bu şirket inanılamz zarar etmektedir.Yaklaşık saldırılardan 1 ay ewel şirketin 3 katııda zarar etmesine rağmen değerinin 10 larca katına satılır(hisseler dahil)bunun sebebi nedir=? 2-Ikız kuleleri dalan yolcu uçaklarını durdurulabılıceği halde durdurulmadı. En yakın üsten 45 sn. ila 1 dakıka içinde gelebilicek olan f16 -yada raptorlar kaldırılmadı.Onun yerine n.y ye en uzak olan bir eyaletten jet ler kaldırıldı ve yetişmedi, yetişmedi diyorum çunku pilot en hızlı şekilde gitse yetişirdi .Halbukı pilot uçagı son hızda kullandığını belirtmişti. 3-Pentagona dalan yolcu uçağının olduğu solendı ; aslında değildi.Çunku bir yolcu uçağının oraya düşemesi durumunda pentagonun en az %50 si hasar gorebılırdi ama pentagondakı hasar ve patlamanın olduğu çıkura bakıldıgında çukurun scud füzesinin açtığı çukurlarla eşit olduğu gözden kaçmıyordu... Bunlar iddalar yorum sizin......
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 KAYNAK?[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 böyle bir konu vardı ...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Böyle komplo teorileri her zaman oldu ve olacak... Doğrudur veya yanlıştır ama daha pek çok teori de var[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ewet wardıben açmıştım hatta başlıktaaa bida açıyorum herkes daa raat ulaşsın sıye yazdım. Kaynaka gelince bir çok yazar vs.Hatta hurriyet gaztesinde orta sayfalrda ufacık koymuşlardı bu yazıyı....birde link war onuda koyucam.. www.nixtro.com/pentagon121.swf olmassa yenı sayfa açıp girersiniz(Amerikalılar kendı yaptıgı saldırıyı açıklayan amerikalılarca yapılmış ve yayınalnmamış kaste kaydı ve bir çok idda)
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ben patlattım lan kuleleri (buda bi teori)[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lınkı kapatmışlar ynae sıteyı kapatmışlar buda bi kanıt:)
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 11 eylül benim için çok zevkli geçmişti, ikiz kuleleri patlattıklarını duyunca bile üzülmemiştim :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Kasım 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bunu bende okumuştum biyerlerde devamıda vardı galiba normal bir günde binlercesi varke binada ogün hiç yahudi olmadığını filanda söylüyodu ki en başından beri bu teori hep aklımın bir köşesindeydi neticede ikiz kuleler gitti ama bush dünyanın yarısının desteğini alarak müslümanları katlediyor ehu hiç unutamıyorum o günü yaa evdeydim ben ozaman canlı gösteriyoduu 2. uçağın çarpmasını filan canlı izlemiştim kuelerin yıkılmasını binlerce masum insan öldü çok üzücü ama şu an amerikanın yaptığı katliam ordakinden daha büyük[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Xanthe, 18 Kasım 2004 00:26 tarihinde demiş ki: lınkı kapatmışlar ynae sıteyı kapatmışlar buda bi kanıt:) google da "how dogmeat used to beat george w bush when he misbehaved" die ara ama bi site çıkmıo karşına nie? bush kapattırdı o siteleri tabi taib[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yani sizin tupcuye benzeme komplo teoriniz bile daha elle tutulur bisey[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hehe onuda lesine muhabettine soledik ne adamsınız ya:) Bunalr bir idda gönul isterdiki o videoyu izliyebılesnız okadar açık ve netttiki anlardınız ahh ah..
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya Pentagon'a bi uçağın çarpmadığı kesin, bariz kanıtlandı, bir video var bi programda gösterilmiş.. Adamlar uçağın çarpmadan önceki etraftaki bütün dükkanların veya olası kameraların kasetlerini gösteriyor. Aslında sadece 3 tanesini gösteriyodu galiba hatırlamıyorum çünkü diğerleri konfiske edilmiş, alınmış devlet tarafından. Kalan videolarda uçak muçak yok abicim, ince uzun bir cisim acayip hızlı bir şekilde geçip çarpıyor. Bu da demektirki adamlar kendilerini füzeyle vurdu. Ben buna inanıyorum ve eğer bu gerçekse, arkadaşın söyledikleri de gerçek olabilir.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power..
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 a orda şemalı bir biçimde analtıyo herşey sitematik .Okadar kolay deil hiç bişi..Ladin in ailesi oalydan sonra direk ulke dışına amerıkalılarca çıakrılıo bu nasıl iştir kı muslumanların (onemlı ve terorzıme yatkın)çıkması yaskken....
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bu arada aya ayak bastığımız falan da BARİZ yalan. Ben sanmıyordum yalan olduğunu, izlediğim videoyla direk inandım. Fox'ta yayınlanmış program direk herbi boku gösteriyor: -Çekimlerde yıldızlar yok -Ay modülünün indiği yerde blast krateri yok -Resimlerin fake olduğu, kameraların normalde resmin üstüne koyduğu crosshairin bazılarının üstü ay üzerindeki cisimlerle kapanmış olmasıyla kanıtlanıyor. -Ay arabasının gidiş kasetlerini 2x hızla oynatırsanız normal Dünya yerçekimindeymiş gibi gittiğini görüyorsunuz. Aynı şey astronotların koşuşları için de geçerli. -Bilimsel araştırma yapılma bahanesiyle ay yüzeyinde yapılan "roadtripler" yani ufak gezilerden sonra yeni mekanlarda yapılan bu bilimsel araştırma bölgesinin arka planındaki tepecikler falan, modülün indiği bölgedekilerle aynı.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power..
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ne alaka şimdi aya ayak basmak basmamak? sırf "amerika'ya karşı olma" akımını desteklemek için mi yazdın? şimdi "aya çıkmadık herşey yalan" diyelim. o zaman ne olcak, -gezegenlere adam yollamak kolay değil imkansızmış, bir aya bile adam yollayamadık, demek ki insanın yaşayabileceği bir gezegeni bulup oraya tüm insanları kaçırmak mümkün değil. ee insanların uzaya yayılmamasını neden bu kadar istiyorsun(uz)? amerikanın böyle bir hatasını çıkarmak için neden bu kadar arzulusunuz anlamadım. valla ben aya adam yolladıklarına inanıyorum, en azından doğru olduğunu umut ediyorum. yoksa işimiz yaş demektir; daha aya adam yollayamadık, olası bir kaosta ne yaparız bilemiyorum.[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin...
bayat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 AHAHAH, bu aya cikmanin yalan olmasi hikayesine hastayim. Yildizlar yok nedir yahu :) Adamlar o kadar tesisat yapiyor, astronot kiyafetleri filan falan, arka plana yildiz koymayi unutuyorlar ahaha :) Aya gidildigine dair milyon tane bilimsel kanit bulmadan bile bu teorinin sacmaligini kendikendine ortaya koyabiliyor yani, ne diyim :)
Messor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 muhahha, bi hatadir olmus iste koymayi unutmuslar yildizlari :)) bi dahaki sefere artik...[signature][hline]Harvester - Deadly one...
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 böle hataları bulmaya çalışsak.. oho ben daha neler yakaladım.. boşvericeksiniz bunları[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 baydı[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Head Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sodyum su karışımıdır o[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Head Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: aquila, 18 Kasım 2004 01:59 tarihinde demiş ki: said: Sovereign, 18 Kasım 2004 01:22 tarihinde demiş ki: -Ay arabasının gidiş kasetlerini 2x hızla oynatırsanız normal Dünya yerçekimindeymiş gibi gittiğini görüyorsunuz. Aynı şey astronotların koşuşları için de geçerli. ciddi misin? peki 5x hizla oynatinca nerde gidiyo gibi oluyo? temde giden araba gibi[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
dominic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 patatestende elektrik ugretme casio'nun uydurmasi bir yalanmis.
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 aya ayak basma bu konu hakkında hiç bi fikrim ve bilgim yok ama uzaya bikere çıktılıar sonra defalarca gidip geldiler hatta hala astronotlar kozmonotlar ordalar aya ise yarım asır önce bi gittiler, gidiş o gidiş neden bidaha gitmediler bunca zamandır. bunca zamandır teknolojileri aya birkez daha gitmeyi kolaylaştıracak hale gelmedimi :) güya aya gittikleri mekikdeki işlemciler 650mHz di benim işlemciyle 11gezegeni bile dolaşırlar o zaman :D bu fikir de şu anda forumu okurken aklıma geldi sorayım dedim :)))
Öne çıkan mesajlar