sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Strange occurrences are disrupting the routines of the PATHOS-2 research facility. The radio is silent. Behavioral anomalies of the machines are increasingly dangerous, if not... malevolent. The facility is devolving into chaos. No weapons, and the only escape is practically unthinkable. From Frictional Games, creators of the groundbreaking Amnesia and Penumbra series, SOMA is an aberrant tale of scientific inquiry and survival; an entropic exploration of synapse and circuit that wades through the delusions of human consciousness. Three years in the making, SOMA is a unique continuation of Frictional Games' signature style of explorative horror, provocative storytelling, and unfathomable tension, free of distractive cut-scenes and combat. SOMA is coming to PC and PlayStation 4 in 2015. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 shit just got real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ps4 almak için mantıklı bir neden daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 2015... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 muhtemelen bu mesajı attığın PC'de de oynayabilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=oF6JOo6M-Po Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 X( Amnesia'nın Sci-fi versiyonu olmuş zaten. Tamam sen beni korkut ama, bi plasma cutter da ver bana. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=p5iRmZPQ3VA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 lan başlığı görünce memleketlim var sandım. tıııh allah canını almıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 lan şunu bi izliim eve gidince, güncelde yukarlara çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 lan bi bok yokmuş videoda, boşa heyecan yapmışız dhasufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Azalarak bitsinler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yoo niye bitsin gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 batuhan said: Azalarak bitsinler ya. ben bu mantığın hastasıyım ya. ben sevmiyorum o zaman hiç olmasın. ooooldu neyine batıyor ise insanların. sanki bu tür, oyun dünyasının justin bieber'ı anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 sabonis said: batuhan said: Azalarak bitsinler ya. ben bu mantığın hastasıyım ya. ben sevmiyorum o zaman hiç olmasın. ooooldu neyine batıyor ise insanların. sanki bu tür, oyun dünyasının justin bieber'ı anasını satayım Sakin ol şampiyon. Amnesia türe bi yenilik katmış olabilir ama hiç bi ilerleme gelişme olmadan , aynı kafada kaç oyun daha çıkartabilirler sanıyosun. Ama eminim bundan 10 sene sonra bile çıkıcak aynı oyunu sen alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 kaç tane çıkarabilirler bilmiyorum ama sadece bir tane yaptılar. o da bu oyun ve henüz çıkmadı. amnesia ile eş değer güzellikte olduktan sonra aynı kafada istedikleri kadar oyun çıkarabilirler. memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 batuhan said: sabonis said: batuhan said: Azalarak bitsinler ya. ben bu mantığın hastasıyım ya. ben sevmiyorum o zaman hiç olmasın. ooooldu neyine batıyor ise insanların. sanki bu tür, oyun dünyasının justin bieber'ı anasını satayım Sakin ol şampiyon. Amnesia türe bi yenilik katmış olabilir ama hiç bi ilerleme gelişme olmadan , aynı kafada kaç oyun daha çıkartabilirler sanıyosun. Ama eminim bundan 10 sene sonra bile çıkıcak aynı oyunu sen alıcaksın. arcane said: kaç tane çıkarabilirler bilmiyorum ama sadece bir tane yaptılar. o da bu oyun ve henüz çıkmadı. amnesia ile eş değer güzellikte olduktan sonra aynı kafada istedikleri kadar oyun çıkarabilirler. memnun olurum. this. elimizde yok çünkü o tarzda hiç oyun. anasını satayım her oyun türü, 3 ayda bir yeni şeyler getiriyor sanki da, bu tür yerinde sayıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Daha sık yapılsın bence de. Amnesia modları ile de çok şey sunuyordu oyuncuya. Ancak sırf akıllarda başka fikirler var diye Amnesia'yı, Chinese Room'a verip geleceği olan bir oyunu (seriyi) piç etmenin ne gereği vardı, işte onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 chinese room'un fikri çoook iyiydi. ben olsam ben de emanet ederdim. malesef atmosfer dışında hikaye dahil her açıdan falsosu var. olmasa da olurmuş diyemem ancak keşke indirimden alsaymışım diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ya gaz lambası, yağ mekaniği olmaması falan inanılmaz falso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Bi tabancanın bile olmaması çok fa-so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 yildirimokur said: Bi tabancanın bile olmaması çok fa-so arkadaşlar alın şunu dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 noldu batuhan cevap veremedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 the dark descent'de yağın bitmesi için lambayı açık bırakıp, büyük abdeste gitmiş olman lazım. oradaki önemli mekanik sanity'di, o da a machine for pigs'de konu itibari ile gereksiz. mesela iki oyunda da birebir aynı puzzle var. hani potion yapıp kapıyı eritiyorsun. utanç verici. adamlar yaparken utanmamış ben oynarken utandım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar