bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ona güzel bir süpriz yap fistan, onun buna ihtiyacı var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 büyük aşklar mesaide başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Vapurdayim, Karaköy' e geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Masakari tatil günü ne işin var vapurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Geziyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 teyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 vapurda gezilir mi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Sabah kalktım havuza girdim seviştim dusa girdim şimdi de paticikteyim. Eee ne değişti emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Aylardır acayip yoğun çalışıyordum. Geçen bayram da full çalıştım. Bu bayram çalışmıyorum. Sanırım cumadan beri aynı şort var üzerimde. Sadece rakı içmek için falan evden çıkıyorum. Onun dışında sürekli oyun uyku ve kız arkadaşımla film vs. Sanırım böyle yaşayabilirim ya. Hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 para lazım olm çalış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Ben işteyim de noluyor , X2 maaş ve paticik go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ben de bayram namazı çıkışı camide gevrek satayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bana x2 maaş verende yok lan, yaptığım işte benim işim değil ayrıca. geçen bayramda çalıştım hmmmppss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 çalışıyorum.. ( sabah geldiğimden beri oyun oynuyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bende gw2 oynuyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Ben de bilemedim ne oynasam. Opsiyonlar; Ipadde dungeon hunter 4. PC'de Hon, Cities XL (Daha hiç oynamadım) veya eski aşkım europa universalis in 4 ünü satın alıp bayramın geri kalanında onu oynamak. Ama pahalı şuan o yüzden ucuzlasın öyle alayım diye bekliyordum. Of çok kafam karışık ya. Dertlerim çok büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ben de age of empires yardırcam bayramda. Allam çok mutluyum ya yalnız ve ayı olcam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 İş yerinde öğle yemeği arnavut ciğeri var , bayramda arnavut kesilebiliyor mu? Patron heralde bu bayramda arnavut kesmiş ki ciğerini de işe vermiş ucuza gelsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Theridone said: ben de age of empires yardırcam bayramda. Allam çok mutluyum ya yalnız ve ayı olcam ^_^ hangi eycof? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 duymamış oliyim elbette II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 anime izlkerim diye oturdum evi topluyorum abv.. masamın üstü bir parmak toz.. fak taa fak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 dovme salonuna gidyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 iş olmayınca napıyoruz sanki. 1 saattir clicking bad oynuyorum dizi eşliğinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 quality gaming, seks, dizi/film, quality junk food, alakasız saatlerde sinema ve saatsizce uyumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar