Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clicking Bad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Meth-o-matic 9000S niye alıyoruz lan? 200 tane fazla üretiyor Meth-o-matic 9000'den ama %5 daha fazla risk var, 2 katı daha pahalı. sırf elde dursun her şeyden olsun diye mi koymuşlar
Mesaj tarihi:
Iphone X , Iphone XS muhabbetine dalga geçmiş işte adam. Baya bi öküz var gerçek hayatta Iphone 5 alıp sonra aldığı fiyatın yarısına okutup üstüne ekleyip 5s alan
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

Meth-o-matic 9000S niye alıyoruz lan? 200 tane fazla üretiyor Meth-o-matic 9000'den ama %5 daha fazla risk var, 2 katı daha pahalı. sırf elde dursun her şeyden olsun diye mi koymuşlar

2. methomatic fiyati S fiyatindan fazla oldugu icin.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Iphone X , Iphone XS muhabbetine dalga geçmiş işte adam. Baya bi öküz var gerçek hayatta Iphone 5 alıp sonra aldığı fiyatın yarısına okutup üstüne ekleyip 5s alan
...
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Bi bende mi sorun var.

Beyler ne kadar çok batch varsa o zaman satanlar çıkıyor . Ne kadar paranız varsa o kadar çok manufactoringler çıkıyor.

Mesela 5 milyon batch olunca diplomat çıkıyor . Daha ilerisini görmedim ama bu mantıkla ilerlerseniz ve elinizden geldikçe satmayıp batch biriktirirseniz sonunda diplomattan öteyi görürsünüz.

Bu kadar basit , neyine zorlandınız bunu anlamakta?

e ben anlamamışım bak...

hatta ben özen gösteriyordum aman stok brikmesin, JİT çalışalım, elde mal kalmasın diye.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

avukat alınca %10 %10 risk düşüyor niye öyle öküz gibi riskle oynuyor bu ss atanlar sdf

sırf deneme olsun diye %100 e çıkartıp hem cook hem sell kastım baya bir. hiç bir şey olmadı. resmen öylesine koymuşlar.
Mesaj tarihi:
YENİ UPDATE GELDİ!

El Presidente 2
$292,509,000,000 — Partner with a dictator of an impoverished country for unchecked meth distribution

var

Lawyers 2.0 $11,275,000
Your sleazy lawyers now use the Chewbacca Defense. They reduce risk by an additional 15%

var
Mesaj tarihi:
Abi iş yerinde oynayamamaktan sadece evde bakabilir oldum , belki 3 gündür falan oynuyorum şöyle kesintisiz 3 saat falan oynayamadım şu oyunu ona yanıyorum .

Ayrıca bahsettiğim , şu kadar biriktir manufacture açılsın şu kadar biriktir dealer açılsın falan değişmiş , herşeyden biraz almak gerekiyo bi sonra ki sevieyyi açmak için falan gibi bi durum olmuş.
Mesaj tarihi:
Gencler icgudunuzun kurbani olmayin, konsolu acin

setInterval(function(){$("#make_btn").click();},100);
setInterval(function(){do_sell_click();},100);

Boylece kurtulursunuz upgradeleri alip.
  • Yeni Oluştur...