Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Meth-o-matic 9000S niye alıyoruz lan? 200 tane fazla üretiyor Meth-o-matic 9000'den ama %5 daha fazla risk var, 2 katı daha pahalı. sırf elde dursun her şeyden olsun diye mi koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Iphone X , Iphone XS muhabbetine dalga geçmiş işte adam. Baya bi öküz var gerçek hayatta Iphone 5 alıp sonra aldığı fiyatın yarısına okutup üstüne ekleyip 5s alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 CthuLhu said: Meth-o-matic 9000S niye alıyoruz lan? 200 tane fazla üretiyor Meth-o-matic 9000'den ama %5 daha fazla risk var, 2 katı daha pahalı. sırf elde dursun her şeyden olsun diye mi koymuşlar 2. methomatic fiyati S fiyatindan fazla oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ilkini alınca fiyatı bayaa artıyo, yine aynı modelden yapmak yerine bi üstünü yapıyosun daha ucuza işte. ben öyle yaptım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mithat said: Iphone X , Iphone XS muhabbetine dalga geçmiş işte adam. Baya bi öküz var gerçek hayatta Iphone 5 alıp sonra aldığı fiyatın yarısına okutup üstüne ekleyip 5s alan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mithat said: Bi bende mi sorun var. Beyler ne kadar çok batch varsa o zaman satanlar çıkıyor . Ne kadar paranız varsa o kadar çok manufactoringler çıkıyor. Mesela 5 milyon batch olunca diplomat çıkıyor . Daha ilerisini görmedim ama bu mantıkla ilerlerseniz ve elinizden geldikçe satmayıp batch biriktirirseniz sonunda diplomattan öteyi görürsünüz. Bu kadar basit , neyine zorlandınız bunu anlamakta? e ben anlamamışım bak... hatta ben özen gösteriyordum aman stok brikmesin, JİT çalışalım, elde mal kalmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 avukat alınca %10 %10 risk düşüyor niye öyle öküz gibi riskle oynuyor bu ss atanlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 onlar sinav kagitlarina risk budur yazmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 chromeda ctrl+shift+j basın sonra pd.cash.amount = 99999999999999999 yazıp enterlayın oyunun sonu yok herşeyi fulleyin bitmiyor :D saniyede katrilyon dolar basıyorum galaksiler arası meth satıyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 hele sukur biri daha konsola girmis oyunun sonunda tebrikler simdi disari cik hava al bile demiyor arkadaslar bos bos rakamlar akiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 neden satici alinca saniyede uretilen uretim dusuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 saniyede uretilen uretim degil o, satis sonrasi kalan NET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 saniyede elinde biriken miktar o. net 0 olursa ürettiğin gibi satıyorsun elinde mal birikmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ben yendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/ şu vardı bundan önce millet deli gibi oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 CthuLhu said: avukat alınca %10 %10 risk düşüyor niye öyle öküz gibi riskle oynuyor bu ss atanlar sdf sırf deneme olsun diye %100 e çıkartıp hem cook hem sell kastım baya bir. hiç bir şey olmadı. resmen öylesine koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 elinde mal yokken de otomatik olan satis devam ediyo zaten. o da cok salak olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Claiborne said: saniyede elinde biriken miktar o. net 0 olursa ürettiğin gibi satıyorsun elinde mal birikmiyor yani. eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 aldım rival cartelide bitti heh. Cookie clicker daha iyi bundan ya. Bunda böyle her şeyi alınca daha bi olayı kalmıyor. Cookie Clicker daha bi devam edilesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yakalanma seviyesi artınca warehouselar fln yakalanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 YENİ UPDATE GELDİ! El Presidente 2 $292,509,000,000 — Partner with a dictator of an impoverished country for unchecked meth distribution var Lawyers 2.0 $11,275,000 Your sleazy lawyers now use the Chewbacca Defense. They reduce risk by an additional 15% var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://i.imgur.com/qoVQlUj.png?1 şu ana kadar patide paylaşılmış en yüksek $ per second oldu bi anda yeni update sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Abi iş yerinde oynayamamaktan sadece evde bakabilir oldum , belki 3 gündür falan oynuyorum şöyle kesintisiz 3 saat falan oynayamadım şu oyunu ona yanıyorum . Ayrıca bahsettiğim , şu kadar biriktir manufacture açılsın şu kadar biriktir dealer açılsın falan değişmiş , herşeyden biraz almak gerekiyo bi sonra ki sevieyyi açmak için falan gibi bi durum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Gencler icgudunuzun kurbani olmayin, konsolu acin setInterval(function(){$("#make_btn").click();},100); setInterval(function(){do_sell_click();},100); Boylece kurtulursunuz upgradeleri alip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar