Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bilyoner achi sini patlatınca açılıyo. abow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Banada bi tık lütfen :) http://drmeth.com/index.php?r=3722022242138171045769 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Fly said: http://i.imgur.com/Mx5zAar.png bos bos devam ediyor unlock edecek bisey kalmayinca şunu görünce bütün heyecanı kaçtı, moonlab bile yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 tam ayarlamamışlar sanki oranları bir yerde kesiliyorsun bir üst yapacak şey çok yüksek oluyor cookie daha iyiydi sanki orteil.dashnet.org/cookieclicker/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 distribution bende 7/9 da kaldı En iyi satıcım hala foreign diplomat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 You found a truck load of cash, containint $16,637,398 inside! nerden buluyolar böyle kamyonları ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 sen ben bulamayız da o netwörkün tepesindeki adamın haberi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ayakabı kutusundan 74m çıkartan bi oyun bu asfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 İş yerinde yardırmıştım tam , 3 milyar dolarlık o aletten almıştım o civarlardaydım , arkadaşın benim bilgisayarda işi vardı , iyi hallet dedim . Geldiğimde oyunu kapatmış , bizim bilgisayarlar cookie toplamıyo , bildiğin sıfırlandı şuan. Ana bacının çoooooook daha ötesindeyim şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 uzulecek bisey yok herseyi yapiyosun sonra amacsizca kaliyor oyle bi sure sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Dünden beri oynuyorum habire bir yarım kalma durumu var ona çok sinirim bozulmuş durumda. Dün işte ögrendim oyunu açtım oynadım mesai bitti çıktım eve geldim evde açtım oynuyorum uykum geldi yattım kalktım işe geldim şimdi sabahtan beri oynuyodum tak bu oldu. Ya bi bitse, heh dicem herşeyi aldım bütün upgradeler tamam bırakıyorum oyunu , ama gelebildiğim en üst nokta o 120k üreten alet o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 2 gundur arkada acik duruyor, saturn e falan expansion cikicam yakinda ama altyapi yok iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 abi 1 saattir esir ettiniz beni şu oyuna Hepnizi geçecem lan 999 Katrilyon Dolar yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Yok abi benim bunu oynamam bana yasak belli , yine sigara çıktım geldim kapanmış soruyorum kisme kapatmamış. Daha da iş yerinde oynamam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 abi inat ettim şu 10. distribution update'ini de yapcam ama çıkmadı bi türlü. Crooked Senator'de kaldı. Moonlab fln her şeyi yaptım hala gelmiyor. Trilyon dolar isteyen olursa atayım. para bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 nası atıyosun lan öyle para atma var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 sen kredi kart bilgilerini ozel mesaj at. para aninda hesabinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 yemin ederim akıllı işi değil şu oyun. mal gibi rakam sayıyor öyle bekliyorum. allah çarpsın kafa yok ben de. bi de saatlerdir oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Rival Cartel'i de açtım gönül rahatlığıyla kapatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 apple, vodkandan içerim seni methe boğarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 allah belasını versin bu oyunu yapanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Distribution (7/10 unlocked) :( 6 tane diplomat yaptım, upgradeler falan tamam. methomatic 9000s mi yapmam lazım ne yapayım daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 zamana bağlı heralde ya baya bekledim ben de sonra kendiliğinden açıldı. öle şunu yapınca açılıyor gibi bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Başka bi muhabbeti yoksa benim için oyun bitti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Bi bende mi sorun var. Beyler ne kadar çok batch varsa o zaman satanlar çıkıyor . Ne kadar paranız varsa o kadar çok manufactoringler çıkıyor. Mesela 5 milyon batch olunca diplomat çıkıyor . Daha ilerisini görmedim ama bu mantıkla ilerlerseniz ve elinizden geldikçe satmayıp batch biriktirirseniz sonunda diplomattan öteyi görürsünüz. Bu kadar basit , neyine zorlandınız bunu anlamakta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar