Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clicking Bad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fly said:

http://i.imgur.com/Mx5zAar.png

bos bos devam ediyor unlock edecek bisey kalmayinca

şunu görünce bütün heyecanı kaçtı, moonlab bile yapmadım.
Mesaj tarihi:
İş yerinde yardırmıştım tam , 3 milyar dolarlık o aletten almıştım o civarlardaydım , arkadaşın benim bilgisayarda işi vardı , iyi hallet dedim . Geldiğimde oyunu kapatmış , bizim bilgisayarlar cookie toplamıyo , bildiğin sıfırlandı şuan. Ana bacının çoooooook daha ötesindeyim şuan.
Mesaj tarihi:
Dünden beri oynuyorum habire bir yarım kalma durumu var ona çok sinirim bozulmuş durumda.

Dün işte ögrendim oyunu açtım oynadım mesai bitti çıktım eve geldim evde açtım oynuyorum uykum geldi yattım kalktım işe geldim şimdi sabahtan beri oynuyodum tak bu oldu. Ya bi bitse, heh dicem herşeyi aldım bütün upgradeler tamam bırakıyorum oyunu , ama gelebildiğim en üst nokta o 120k üreten alet o kadar.
Mesaj tarihi:
abi inat ettim şu 10. distribution update'ini de yapcam ama çıkmadı bi türlü. Crooked Senator'de kaldı. Moonlab fln her şeyi yaptım hala gelmiyor. Trilyon dolar isteyen olursa atayım. para bol.
Mesaj tarihi:
zamana bağlı heralde ya baya bekledim ben de sonra kendiliğinden açıldı. öle şunu yapınca açılıyor gibi bir şey yok.
Mesaj tarihi:
Bi bende mi sorun var.

Beyler ne kadar çok batch varsa o zaman satanlar çıkıyor . Ne kadar paranız varsa o kadar çok manufactoringler çıkıyor.

Mesela 5 milyon batch olunca diplomat çıkıyor . Daha ilerisini görmedim ama bu mantıkla ilerlerseniz ve elinizden geldikçe satmayıp batch biriktirirseniz sonunda diplomattan öteyi görürsünüz.

Bu kadar basit , neyine zorlandınız bunu anlamakta?
  • Yeni Oluştur...