Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşünemedim

Mithat

Öne çıkan mesajlar

300 spartalı dönemi olur
http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Thermopylae

Truva olur
http://en.wikipedia.org/wiki/Trojan_War

Peloponez Savaşlarından olur
http://en.wikipedia.org/wiki/Peloponnesian_War

Yani çok farketmez herhangi bir millattan önce ki savaş dönemi olabilir.

Bu dönemde bulunsaydınız , fakat hani 'geçmişe elinde taramalıyla gidip savaşta tanrısallaşmak' kafasıyla değil .

Gayet bu kafa yapınızla gidiyosunuz ama elinizde olan biten materyal belli.
O zaman ki insanların ellerinde bulunan fakat değerlendiremedikleri veya daha icat etmedikleri ne gibi silahlar icat eder ne gibi farklılar yaratırdık?

Aklıma gelen tek şey crossbow yoksa o dönemde crossbow icat ederdim heralde ama o kadar geliyor aklıma ötesi yok.

Barut falan nereden bulucamda silah yaratıcam falan imkanı yok icat edemezdim ben :D

Bu geldi aklıma , çok boş adamım , çok işsizim (gerçi işteyim şuan ama bi bok yaptığım yok) gırgır olsun muhabbet dönsün diye buraya yaziim dedim.

Troll serbest falan yazıyor herkes , trollemezseniz adam değilsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Din tutar mı bilmiyorum ya , o kadar din arasında 3-5 tanesi tutmuş sonuçta, hani gerçekten tutcak olsa şimdi de kurarsın pek farkı yok.

Crossbow 250BC , bazılarında crossbow var bazılarında yok , daha öncesine gider bulursun o sıkıntı değil.

Milattan önce 500 yılındasın , basit bi tüfek bile icat edemiyorum , ne embesil çıktım lan bende.
Sosyal ağlarda paylaş

olaya yanlış yerden başlamışsın.
o dönemde bulunsaydın, taktığın gözlükten başlayarak, o dönem insanına göre tertemiz, tüysüz, güneş yanıksız, nasırsız bebeksi teninle, güzel kokunla, ilginç saç traşın ve konuştuğun tuhaf dille ne kadar sağ kalırdın onu düşünmek lazım. ilk kontak önemli yani. ya tanrı bu diyecekler yada şeytan iblis bu diye kafana sopayla vurup öldürecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam beni anlatırken tahrik olmuş , 300 spartalı dedik diye illa oğlanı mı olcaz lan leonidasın!!!11!1

Şaka bir yana oraları hallolur kolayca sanırım? Sakallı halinle gitsen yeter zaten , üzerine de uygun iki kıyafet geçirirsin , hatta çıplak çıksan insanların karşısına yadırgamazlar yunan taraflarında , roma tarafında da bi perde sarılır gidersin onu da yerler. Tek sıkıntı bu durumda sakal kalıyor o kadar uzun süre kimseye görünmeden orda takılmak sıkıntı olabilir , maske falan tarzı bişi takarsın onu da halledersin.

Ama gel gelelim ben hala primitif alet edavat ile silah yapamıyorum . Bildiğin tüfek icat et desen , nelerden oluşur , o materyaller nerelerden bulunur bilmiyorum. İlla ki aklıma gelenler yine odun taş falan kullanılan şeyler , crossbowdan öteye geçemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsi geçen zamanlarda şimdiki gibi haberleşme yok, nüfus az. Yolda çevirip gbt ne bakacak kolluk kuvveti de bulunmuyor. Karanlık çökünce tenhada milleti kıstır bi süre.

Zaten tanıyanın, edenin yok. Biraz takıl belirli bir bölgede sonra map değiş. Ganimeti biriktir yeteri kadar. Sonra adam topla çete kur. Gerisi gelir zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

daha sonra roma imparatorluğu gelir senin o tertemiz, tüysüz, güneş yanıksız, nasırsız bebeksi teninle, güzel kokunla güzel şeyler yapar...

nereye çete kuruyosun abi yok öyle bişey.
ben ürerdim bence. amaçsızca üretirdim. kendi ordumu yetiştirirdim sonra. herkes aileden. komplo yok filan temiz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...