Ren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ya hadi tamam bütün dünya evililik öncesi seksi yasakladık, bu sefer benim kadınım kurlaşmasın diyeceksiniz be abi. ilk bana kurlaşsın özel olsun diyeceksiniz kendini bana saklasın ne lan. – hiç bir yere gitme fatma, – ay o neden halil – ilk kanyonu beraber izlemeliyiz – anaa benim dedem grand canyonun orda bakmayam mı – sakın sakın senin düşüncen ne zamandan beri karşıdakini kısıtlayacak kadar önemli oldu. canlı lan o. o da görecek koklayacak dokunacak. nasıl yaşayacağına sen mi karar vereceksin bababababa adam erkek beyninin kurduğu avrupa insan hakları mahkemesiymiş de biz bilmiyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 10000 kadınla birlikte oldum bakire hatun isterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 lan kac yasina geldik, bi bekaret testi yaptiramadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bu nasıl başlık açma yahu? sonra haber sitelerine sövüyorsunuz. Kanada'da kalktı diye yazacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 haberturk stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 türkiyede bekaret kontrolunu yapan dr da risk altına giriyor, savcılık veya mahkeme kararı olmadan bakılması yasak aslında o yüzden o kadar kolay bir prosedür değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Arkadaşlar aptal olmayın. Kızın bakire olması her zaman lehinize olacak bir durum, ve eğer evleneceğiniz kız için yapacağınız tercihinizi bu yönde kullanırsanız siz kazanırsınız. Evlilik dışında farketmez ya, koy sepete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 şöyle konular açmayın hep uçu geliyor dolaşıyor buraya geliyor ahahauhuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 JestersTear said: Arkadaşlar aptal olmayın. Kızın bakire olması her zaman lehinize olacak bir durum, ve eğer evleneceğiniz kız için yapacağınız tercihinizi bu yönde kullanırsanız siz kazanırsınız. Evlilik dışında farketmez ya, koy sepete. tam bi seksist yaklaşım. aşık olurken de soracak mısın zarınız mevcut mu diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 çok basit. bakire olmayan kıza aşık olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 kalktı da bizim için mi kalktı lan. adamlar zaten 13-14' te pompaya başlıyor. insanlar için seks su içmek gibi. bizim gibi möslüm ülkeler seksi öyle bi hale getirdilerki bulduğunda öpüp başına koyuyorsun sdfs bizim memlekette bekaret testini kaldırsan da farketmez. adam gider kadına tecavuz eder bu bakire değilmiş der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 JestersTear said: çok basit. bakire olmayan kıza aşık olmam. Sen bakir değilsen şerefsizsin mesela. Editledim mesajı.Yazarken değiştirdim evet, başka bir şey yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 goldbaren konuya gelip mayonez gargarasını cp yaptı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ne yazıyordu lan orada editlemeden önce, deliganlıysan söylersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 JestersTear said: çok basit. bakire olmayan kıza aşık olmam. ya kızın ilk görüşte vajinasını aralayıp bakıyorsun ya da aşktan anlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 fenn said: Peki Kanadalılar bi kızın hasanın zevk pompası olmadığını nasıl anlayacaklar. Mayonez gargarası yapmadığını nereden bilecekler!!! hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 JestersTear said: ne yazıyordu lan orada editlemeden önce, deliganlıysan söylersin Sen bakir misin değil misin onu söyle, benim yazdığım olmadan da herkes anlar zaten ne olduğunu senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 delikanlıyısan yazıcaksın lan onu buraya birazcık delikanlıyısan erkek gibi yazarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Benim delikanlılığımın konuyla ilgisi yok.Benim delikanlılığımla bu kadar ilgilenmenin senin açından bi yararı da yok.Senin delikanlılığın ama çok tırt, onu da zaten bağıra bağıra söylüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Akhlaur'un resmini buldum. http://1.bp.blogspot.com/_46jrYxBubVA/TRCabDIwryI/AAAAAAAAABU/WmQdOjtlN1o/s1600/geri_vites.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Başta başka bir şey yazdığımı söyledim zaten nerde geri vites yapmışım. Öff ne kadar tırt bi adamsın ya.Mayonez gargaralarına boğ gelecekteki eşini mutlu mutlu zevk pompası olun birbirinizin, tamamen iyi niyetlerim bunlar.Hadi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aFgkcgpS6FE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 google'dan zevk pompası diye aratınca çıkan ilk sitenin paticik olmaması beni derinden üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 mayonez gargarasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar