Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bekaret Testi Kalktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya hadi tamam bütün dünya evililik öncesi seksi yasakladık, bu sefer benim kadınım kurlaşmasın diyeceksiniz be abi. ilk bana kurlaşsın özel olsun diyeceksiniz

kendini bana saklasın ne lan.

– hiç bir yere gitme fatma,
– ay o neden halil
– ilk kanyonu beraber izlemeliyiz
– anaa benim dedem grand canyonun orda bakmayam mı
– sakın sakın

senin düşüncen ne zamandan beri karşıdakini kısıtlayacak kadar önemli oldu. canlı lan o. o da görecek koklayacak dokunacak.

nasıl yaşayacağına sen mi karar vereceksin

bababababa adam erkek beyninin kurduğu avrupa insan hakları mahkemesiymiş de biz bilmiyormuşuz.
Mesaj tarihi:
türkiyede bekaret kontrolunu yapan dr da risk altına giriyor, savcılık veya mahkeme kararı olmadan bakılması yasak aslında o yüzden o kadar kolay bir prosedür değil
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar aptal olmayın.
Kızın bakire olması her zaman lehinize olacak bir durum, ve eğer evleneceğiniz kız için yapacağınız tercihinizi bu yönde kullanırsanız siz kazanırsınız.

Evlilik dışında farketmez ya, koy sepete.
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

Arkadaşlar aptal olmayın.
Kızın bakire olması her zaman lehinize olacak bir durum, ve eğer evleneceğiniz kız için yapacağınız tercihinizi bu yönde kullanırsanız siz kazanırsınız.

Evlilik dışında farketmez ya, koy sepete.

tam bi seksist yaklaşım.
aşık olurken de soracak mısın zarınız mevcut mu diye?
Mesaj tarihi:
kalktı da bizim için mi kalktı lan. adamlar zaten 13-14' te pompaya başlıyor. insanlar için seks su içmek gibi. bizim gibi möslüm ülkeler seksi öyle bi hale getirdilerki bulduğunda öpüp başına koyuyorsun sdfs

bizim memlekette bekaret testini kaldırsan da farketmez. adam gider kadına tecavuz eder bu bakire değilmiş der.
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

çok basit.
bakire olmayan kıza aşık olmam.

Sen bakir değilsen şerefsizsin mesela.

Editledim mesajı.Yazarken değiştirdim evet, başka bir şey yazıyordu.
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

ne yazıyordu lan orada editlemeden önce, deliganlıysan söylersin

Sen bakir misin değil misin onu söyle, benim yazdığım olmadan da herkes anlar zaten ne olduğunu senin.
Mesaj tarihi:
Benim delikanlılığımın konuyla ilgisi yok.Benim delikanlılığımla bu kadar ilgilenmenin senin açından bi yararı da yok.Senin delikanlılığın ama çok tırt, onu da zaten bağıra bağıra söylüyorsun.
Mesaj tarihi:
Başta başka bir şey yazdığımı söyledim zaten nerde geri vites yapmışım.

Öff ne kadar tırt bi adamsın ya.Mayonez gargaralarına boğ gelecekteki eşini mutlu mutlu zevk pompası olun birbirinizin, tamamen iyi niyetlerim bunlar.Hadi hayırlı işler.
  • Yeni Oluştur...