Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkek giyim marka onerisi

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Erkek modasinda dolabinda olmasi gereken 2 esas parca var. 1. Sik, temiz, cilalanmis bir cift siyah ayakkabi. 2. Temiz, utulu kaliteli beyaz gomlek.

100tl ye 2 kaliteli gomlek icin biraz indirimleri ve outlet magazalarini kovalaman gerekli. Onun haricinde duzgun is yapan bir cok marka var. Yukarida yazilmis zati(Hmm Abbate yazmamis kimse, bazen iyi gomlek cikiyor kendilerinden).
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

Sequoya said:

Burberry (Gömlek, pantolon, ceket, kazak, mont)
Ralph Lauren (T-shirt, kazak, ceket)
Emporio Armani (Gömlek, pantolon, ceket, aksesuar)
Louis Vuitton (Ayakkabı, kemer, aksesuar)
Fred & Perry (Kazak, tshirt, mont)

:)

sonradan gorme oldugun ne kadar belli bea

Haha hep vardı olm:) Sonradan değil :) Fakir olmak zor iş hiç tatmadım:)

Marka giyiniyorum diye reröre yapmayın pls:)
Sosyal ağlarda paylaş

uphill var bossa'nın markası, fiyatları uygun ve gerçekten kaliteli. inditex'in massimo dutti harici herhangi bir markasını önermiyorum, "bence" dandik.

altınyıldız, fabrika da olabilir, güneşli'de falan outletleri var, ucuza takım elbise, gömlek, vs. alabilirsin.

aile işi tekstildi, marka isminden çok kumaş kalitesi ve kesimleri açısından bunları önerebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene ben de massimo dutticiyim. Gomlekleri guzel bayagi. Ama fiyatlari tuzluca olabilir, tek gomlek 120 lira civariydi. Aile gecindiren memura fazla olabilir(gerci pozisyonunu falan bilmiyorum 12k alan memur da taniyorum).

Ben kigili tavsiye edecegim. Urun cesiti cok fazla, soylendigi gibi yasli isi de degil. 18 yasimdan beei denk getirdikce pantolon aliyorum. 6 senede eskitebildim ilk aldigim kadife pantolonu lol. Fiyatlari da senin istedigine yakin hem.

Koton, altinyildiz, sarar, zara falan pek begenmiyorum bu arada. Ozellikle altinyildiz ve kotondan alacagina lcwdan al daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...