Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 marka önerisi nedir ya.giyim gibi çok çeşitli ve zevkler renklerin işlediği bir sektörde marka önerisi sdfs. git işte gez beğendiğini ,fiyatı da uygun olanları al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Erkek modasinda dolabinda olmasi gereken 2 esas parca var. 1. Sik, temiz, cilalanmis bir cift siyah ayakkabi. 2. Temiz, utulu kaliteli beyaz gomlek. 100tl ye 2 kaliteli gomlek icin biraz indirimleri ve outlet magazalarini kovalaman gerekli. Onun haricinde duzgun is yapan bir cok marka var. Yukarida yazilmis zati(Hmm Abbate yazmamis kimse, bazen iyi gomlek cikiyor kendilerinden). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 beyaz gömlek çok gereksiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 eski abbate batalı baya oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Selam, Günlük fullset Columbia takılıyorum yaz/kış. Takımda da Cacharel... gömlek ve çeketleri üstümde sırıtmadan duran bir kalıba sahip. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 pull and bear satın alabileceğimiz site varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Red said: marka önerisi nedir ya.giyim gibi çok çeşitli ve zevkler renklerin işlediği bir sektörde marka önerisi sdfs. git işte gez beğendiğini ,fiyatı da uygun olanları al. hadi topiği ben açsam neyse; xxl, xxxl hangi markalarda var beyler :( diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Burberry (Gömlek, pantolon, ceket, kazak, mont) Ralph Lauren (T-shirt, kazak, ceket) Emporio Armani (Gömlek, pantolon, ceket, aksesuar) Louis Vuitton (Ayakkabı, kemer, aksesuar) Fred & Perry (Kazak, tshirt, mont) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Tommy, Small bedeni tam sarıyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 her türlü diesel. kaliteli ve tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 apaci tarzinda diesel aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Evli ve memur adama söylenen markalara bak. Neyin neden söylendiği nasıl belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 niye abi bir aylık maaşı gömse alır istediği takımı ikramiye ile de seqoya giydirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Ralph Lauren guzel ben de begeniyorum ucuzluk vs yakalayinca cok butce yakmiyor normal zamanda pahali ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Sequoya said: Burberry (Gömlek, pantolon, ceket, kazak, mont) Ralph Lauren (T-shirt, kazak, ceket) Emporio Armani (Gömlek, pantolon, ceket, aksesuar) Louis Vuitton (Ayakkabı, kemer, aksesuar) Fred & Perry (Kazak, tshirt, mont) :) sonradan gorme oldugun ne kadar belli bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 incdarkness said: Sequoya said: Burberry (Gömlek, pantolon, ceket, kazak, mont) Ralph Lauren (T-shirt, kazak, ceket) Emporio Armani (Gömlek, pantolon, ceket, aksesuar) Louis Vuitton (Ayakkabı, kemer, aksesuar) Fred & Perry (Kazak, tshirt, mont) :) sonradan gorme oldugun ne kadar belli bea Haha hep vardı olm:) Sonradan değil :) Fakir olmak zor iş hiç tatmadım:) Marka giyiniyorum diye reröre yapmayın pls:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 pantulum levis, gomlegim calvin klein bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 donum kiabi bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 kazaklarım %100 polyester, kotlarım da merdiven altında taşlanmış. donum da berrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 benim jockey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 marka giyinmeyen mi var? ayrica camp david de bayaa iyi rahatlik/kalite acisindan hem daha ucuz 200 lira falan gomlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 pazardan giyiniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 evde kendimiz dikiyoruz herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 uphill var bossa'nın markası, fiyatları uygun ve gerçekten kaliteli. inditex'in massimo dutti harici herhangi bir markasını önermiyorum, "bence" dandik. altınyıldız, fabrika da olabilir, güneşli'de falan outletleri var, ucuza takım elbise, gömlek, vs. alabilirsin. aile işi tekstildi, marka isminden çok kumaş kalitesi ve kesimleri açısından bunları önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bu sene ben de massimo dutticiyim. Gomlekleri guzel bayagi. Ama fiyatlari tuzluca olabilir, tek gomlek 120 lira civariydi. Aile gecindiren memura fazla olabilir(gerci pozisyonunu falan bilmiyorum 12k alan memur da taniyorum). Ben kigili tavsiye edecegim. Urun cesiti cok fazla, soylendigi gibi yasli isi de degil. 18 yasimdan beei denk getirdikce pantolon aliyorum. 6 senede eskitebildim ilk aldigim kadife pantolonu lol. Fiyatlari da senin istedigine yakin hem. Koton, altinyildiz, sarar, zara falan pek begenmiyorum bu arada. Ozellikle altinyildiz ve kotondan alacagina lcwdan al daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar