kavurma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 kampanya bitmiş şimdi ipad mini çekilişine katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 civ5 istiyodum ama bitmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Sadece bir tane civ5 ve mafia2 aldım, yetiştiğime sevinsem mi sadece birer tane aldığıma üzülsem mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bende sadece bir mafia bir civ5 aldım. Sömürmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Kod geldi mi size arkadaşlar bana gelmedi de? We've had a massive response to our free game offer, and we want to ensure that everybody who has already registered their votes receives their free game. As a result, we are temporarily suspending the promotion registration. To follow any further announcements about this promotion and other news, follow us on social media: Blog Facebook Twitter Google + GJ-GMG Partnership Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bana da geldi mafia2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 devam ediyor mu kod dağıtımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ben 13 ünde vote lamıştım. yeni confirm linkline tıklayabildim unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 devam ediyor ben şimdi yine bir tane aldım abanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 civ 5 güzel mi alim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 mafia2 bedava alanlara mafia2 dlc %75 indirim kodu da gelmiş olmalı. 8 usd ye geliyor tüm dlc ler. değer mi almaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 mafia 2 düzgün çalışsa alırım da grafik hataları var hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 alla alla 6850 var bende hiç problem yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bir şey anlamadım sistemden ya. oylama yapmamışsın diye hata veriyor gelen mailde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ilk sayfada yazıyor. simdi ben yaptım bana da aynısını dedi. yarın bi daha bakıcam. said: After clicking the link you'll probably get a page saying "Oooops. Looks like you haven’t voted yet.", but don't worry you'll just have to wait 12-24 hours for them to recognize your votes. You'll get an email with your Steam code once they do. If for some reason you don't get it try clicking the verification link again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 iki sitede de mailler kullanıcı adı ve doğum tarihi aynı olarak kayıt oldum 2 oyunu da aldım o şekilde sorunsuz hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 abi ben sifreme kadar aynı yaptım her seyi bu uyarıyı verdi. ama farkettim ki uyeliklerimi aktif etmemisim maillerdeki aktivasyon linkine tıklayıp. aktif ettikten sonra tekrar redeem dedim yemedi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hmm iki oyunu birden alamıyoruz galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 alıyoruz , aldım yani ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ikince bir maille register olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ikisini aynı steam hesabına koyabildin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 evet ikisi aynı steam hesabında kod veriyor zaten mail confirm gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 e iyi süpermiş, eyvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://i.imgur.com/BryOSgn.png şuraya kadar geldim mafiayı seçtim ve aşağıda bi form var, onu dolduruyorum ama sürekli hata veriyor. bu ne lan civ5 vardı zatende mafyayı merak ettiydim. vermezsen verme oynamam bende hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar