Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 DKE-Türkiye-Hollanda 15.10.2013 21:00 Star

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spiegel said:

bu ulke artik futbola bu kadar onem vermeyi birakmali. alti ustu bir spor. al elendin iste bitti gitti.

JestersTear said:

Yapamıyoruz abi beceremiyoruz, herşey bi noktadan sonra yetenek işi. Bu ülkede futbolun bu kadar önemsenmesi bırakılması lazım artık olmuyosa olmuyo..

yaklaşık 10 yıldır şunu anlatmaya çalışıyorum insanlara. futbolun sürekli siyasetinden magazinine kadar gündemini meşgul ettiği, katrilyonların döndüğü, hocasından oyuncusunda sürekli el üstünde tutulduğu bir ülkeyiz ama futbol namına sıfırız.

hatta ecevit hükümeti zamanında her milli maç ve uefa/şampiyonlar ligi galibiyetinin ardından yapılan zamlar meşhurdur. gündem o kadar futbola kilitlenir ki zamlar konuşulmaz çünkü, arada kaynar asdfg

gazetelerin spor sayfasını aç silme futbol. anahaberlerin spor haberleri zaten futbol haberleri kendimi bildim bileli. olimpiyatta altınla geleni hava alanında ailesinden başka karşılayan olmaz ama. formula 1 geldi ilgisizlikten falan sonlandırıldı.

ingiltere bile muhteşem takımlarına, oyuncularına, sayısız başarısına rağmen bizim kadar futbolla yatıp kalkıyor mu merak ediyorum.

işin ayyuka çıkan şike kısmına girmiyorum bile.

haketmiyor abi türk futbola bu kadar el üstünde tutulmayı. kaç yıldır eleme/baraj maçlarında debelenip duruyor işte.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Spiegel said:

bu ulke artik futbola bu kadar onem vermeyi birakmali. alti ustu bir spor. al elendin iste bitti gitti.

JestersTear said:

Yapamıyoruz abi beceremiyoruz, herşey bi noktadan sonra yetenek işi. Bu ülkede futbolun bu kadar önemsenmesi bırakılması lazım artık olmuyosa olmuyo..

yaklaşık 10 yıldır şunu anlatmaya çalışıyorum insanlara. futbolun sürekli siyasetinden magazinine kadar gündemini meşgul ettiği, katrilyonların döndüğü, hocasından oyuncusunda sürekli el üstünde tutulduğu bir ülkeyiz ama futbol namına sıfırız.

hatta ecevit hükümeti zamanında her milli maç ve uefa/şampiyonlar ligi galibiyetinin ardından yapılan zamlar meşhurdur. gündem o kadar futbola kilitlenir ki zamlar konuşulmaz çünkü, arada kaynar asdfg

gazetelerin spor sayfasını aç silme futbol. anahaberlerin spor haberleri zaten futbol haberleri kendimi bildim bileli. olimpiyatta altınla geleni hava alanında ailesinden başka karşılayan olmaz ama. formula 1 geldi ilgisizlikten falan sonlandırıldı.

ingiltere bile muhteşem takımlarına, oyuncularına, sayısız başarısına rağmen bizim kadar futbolla yatıp kalkıyor mu merak ediyorum.

haketmiyor abi türk futbola bu kadar el üstünde tutulmayı. kaç yıldır eleme/baraj maçlarında debelenip duruyor işte.

imam +1
katılıyorum aynen, futbolun kalitesine bakın sadece herşeyi açık ve net olarak gösteriyor.

baya baya net kötüyüz.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Spiegel said:

JestersTear said:

futbol ve siyaset bu ulkenin geri kalmasinin en onemli iki nedeni, ama turk insaninin yapisi da ucuncu neden.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Ulan fenerbahceye yerli forvet hatti kurulmadan milli takim gol sorununu cozemez.bu ne zavalli forvet yaaa?

FB ne zaman gol sorununu çözmüş de şimdi ona kalmış?

Son 20 senedir milli takımın ileri ucu GS ve BJK'dan karşılanıyor.

Hakan Şükür var bir kere baştan, ekürileri değişti hep. Arif, İlhan Mansız, Oktay (FB'ye de gitti de Oktay olduğu dönem BJK'daydı onun)...

Tuncay sol kanat oynadı milli takımda genelde. Serhat zaten parlar parlamaz söndü.

Semih Şentürk dersen o zaten FB'nin hücum hattı bile olamadı, yedek golcüsü oldu en fazla, milli takımda da yedekten girdi veya en formda olduğu dönemlerde oynadı ara ara. Tur getirdiği goller attığı 2008'de bile as kadroda düşünülmüyordu ne olur ne olmaz diye götürülmüştü.
Mesaj tarihi:
Grubu 4.bitiririz.4.torbadan avrupa elemelerine gireriz.enteresan olur.iyi iyi.bu ulkenin zaten sanal basarilarla gotunun kalkmamasi,afyonlanmamasi lazim.dusunsenize,kazayla hollandayi yenip pley ofa kalsak "tayyip yuzunden"diyecek milyonlarca mal var.
Mesaj tarihi:
Yaw demeyeceğim diye kendimi tuttum ama ne bu fb dışındaki oyuncuların durumu.fb dekiler iyi oynadığı için değil bu tespitim hatta volkan her zamanki sicislarinda.Ama adamlar fb de ne ise burdada aynı.diğerleri asla kendi standartlarında değil bugün,selçuk,arda,umut,burak,semih.bu adamlar sl de harikalar yaratıyorlar di daha dune kadar suanki hoca ile.Sanki zorla milli takıma gelmişler gibi.
  • Yeni Oluştur...