sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abi semihi tek maçtan dolayı kötü oyuncu ilan ettiniz ya komedi
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Spiegel said: bu ulke artik futbola bu kadar onem vermeyi birakmali. alti ustu bir spor. al elendin iste bitti gitti. JestersTear said: Yapamıyoruz abi beceremiyoruz, herşey bi noktadan sonra yetenek işi. Bu ülkede futbolun bu kadar önemsenmesi bırakılması lazım artık olmuyosa olmuyo.. yaklaşık 10 yıldır şunu anlatmaya çalışıyorum insanlara. futbolun sürekli siyasetinden magazinine kadar gündemini meşgul ettiği, katrilyonların döndüğü, hocasından oyuncusunda sürekli el üstünde tutulduğu bir ülkeyiz ama futbol namına sıfırız. hatta ecevit hükümeti zamanında her milli maç ve uefa/şampiyonlar ligi galibiyetinin ardından yapılan zamlar meşhurdur. gündem o kadar futbola kilitlenir ki zamlar konuşulmaz çünkü, arada kaynar asdfg gazetelerin spor sayfasını aç silme futbol. anahaberlerin spor haberleri zaten futbol haberleri kendimi bildim bileli. olimpiyatta altınla geleni hava alanında ailesinden başka karşılayan olmaz ama. formula 1 geldi ilgisizlikten falan sonlandırıldı. ingiltere bile muhteşem takımlarına, oyuncularına, sayısız başarısına rağmen bizim kadar futbolla yatıp kalkıyor mu merak ediyorum. işin ayyuka çıkan şike kısmına girmiyorum bile. haketmiyor abi türk futbola bu kadar el üstünde tutulmayı. kaç yıldır eleme/baraj maçlarında debelenip duruyor işte.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ulan fenerbahceye yerli forvet hatti kurulmadan milli takim gol sorununu cozemez.bu ne zavalli forvet yaaa?
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 imamizer said: Spiegel said: bu ulke artik futbola bu kadar onem vermeyi birakmali. alti ustu bir spor. al elendin iste bitti gitti. JestersTear said: Yapamıyoruz abi beceremiyoruz, herşey bi noktadan sonra yetenek işi. Bu ülkede futbolun bu kadar önemsenmesi bırakılması lazım artık olmuyosa olmuyo.. yaklaşık 10 yıldır şunu anlatmaya çalışıyorum insanlara. futbolun sürekli siyasetinden magazinine kadar gündemini meşgul ettiği, katrilyonların döndüğü, hocasından oyuncusunda sürekli el üstünde tutulduğu bir ülkeyiz ama futbol namına sıfırız. hatta ecevit hükümeti zamanında her milli maç ve uefa/şampiyonlar ligi galibiyetinin ardından yapılan zamlar meşhurdur. gündem o kadar futbola kilitlenir ki zamlar konuşulmaz çünkü, arada kaynar asdfg gazetelerin spor sayfasını aç silme futbol. anahaberlerin spor haberleri zaten futbol haberleri kendimi bildim bileli. olimpiyatta altınla geleni hava alanında ailesinden başka karşılayan olmaz ama. formula 1 geldi ilgisizlikten falan sonlandırıldı. ingiltere bile muhteşem takımlarına, oyuncularına, sayısız başarısına rağmen bizim kadar futbolla yatıp kalkıyor mu merak ediyorum. işin ayyuka çıkan şike kısmına girmiyorum bile. haketmiyor abi türk futbola bu kadar el üstünde tutulmayı. kaç yıldır eleme/baraj maçlarında debelenip duruyor işte. imam +1 katılıyorum aynen, futbolun kalitesine bakın sadece herşeyi açık ve net olarak gösteriyor. baya baya net kötüyüz.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 imamizer said: basarisizligi da odullendirdigimiz, degerinden fazlasini verdigimiz icin oluyor.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Cok bile tuttu selcuku. Semihde kotu oyuncu. Net. Tek mac ne demek abi?standardin altina dusen oyuncu kotu oyuncudur.
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 imamizer said: Spiegel said: bu ulke artik futbola bu kadar onem vermeyi birakmali. alti ustu bir spor. al elendin iste bitti gitti. JestersTear said: Yapamıyoruz abi beceremiyoruz, herşey bi noktadan sonra yetenek işi. Bu ülkede futbolun bu kadar önemsenmesi bırakılması lazım artık olmuyosa olmuyo.. yaklaşık 10 yıldır şunu anlatmaya çalışıyorum insanlara. futbolun sürekli siyasetinden magazinine kadar gündemini meşgul ettiği, katrilyonların döndüğü, hocasından oyuncusunda sürekli el üstünde tutulduğu bir ülkeyiz ama futbol namına sıfırız. hatta ecevit hükümeti zamanında her milli maç ve uefa/şampiyonlar ligi galibiyetinin ardından yapılan zamlar meşhurdur. gündem o kadar futbola kilitlenir ki zamlar konuşulmaz çünkü, arada kaynar asdfg gazetelerin spor sayfasını aç silme futbol. anahaberlerin spor haberleri zaten futbol haberleri kendimi bildim bileli. olimpiyatta altınla geleni hava alanında ailesinden başka karşılayan olmaz ama. formula 1 geldi ilgisizlikten falan sonlandırıldı. ingiltere bile muhteşem takımlarına, oyuncularına, sayısız başarısına rağmen bizim kadar futbolla yatıp kalkıyor mu merak ediyorum. işin ayyuka çıkan şike kısmına girmiyorum bile. haketmiyor abi türk futbola bu kadar el üstünde tutulmayı. kaç yıldır eleme/baraj maçlarında debelenip duruyor işte. futbol ve siyaset bu ulkenin geri kalmasinin en onemli iki nedeni, ama turk insaninin yapisi da ucuncu neden.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ceto sen de futboldan anlamiyosun ama hala burda tutuyoruz.
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 hollanda'nin kalecisi olan cocuk da cok iyi cikti ya, ajax'in as kalecisi mi bu?
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 KuddusiMavra said: Ulan fenerbahceye yerli forvet hatti kurulmadan milli takim gol sorununu cozemez.bu ne zavalli forvet yaaa? FB ne zaman gol sorununu çözmüş de şimdi ona kalmış? Son 20 senedir milli takımın ileri ucu GS ve BJK'dan karşılanıyor. Hakan Şükür var bir kere baştan, ekürileri değişti hep. Arif, İlhan Mansız, Oktay (FB'ye de gitti de Oktay olduğu dönem BJK'daydı onun)... Tuncay sol kanat oynadı milli takımda genelde. Serhat zaten parlar parlamaz söndü. Semih Şentürk dersen o zaten FB'nin hücum hattı bile olamadı, yedek golcüsü oldu en fazla, milli takımda da yedekten girdi veya en formda olduğu dönemlerde oynadı ara ara. Tur getirdiği goller attığı 2008'de bile as kadroda düşünülmüyordu ne olur ne olmaz diye götürülmüştü.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 aquila said: ceto sen de futboldan anlamiyosun ama hala burda tutuyoruz. Bitrincisi siz tutmuyorsunuz. Ikincisi okuturum lan en anliyorum diyeninizi B)-
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 umut ne s.çtı bu gece ne s.çtı bez dayandıramıyoruz
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 muslera gidince kaleciyi alsak sdfsd
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Grubu 4.bitiririz.4.torbadan avrupa elemelerine gireriz.enteresan olur.iyi iyi.bu ulkenin zaten sanal basarilarla gotunun kalkmamasi,afyonlanmamasi lazim.dusunsenize,kazayla hollandayi yenip pley ofa kalsak "tayyip yuzunden"diyecek milyonlarca mal var.
Ren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 sahanın çimlerini kaldırıp götümün iki lobunu koysak üzerinde daha güzel futbol oynanır sonra türk futbolu niye bik bik
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Selçuk da cok kötüydü bugün. Basit seyleri bile yapamadı. Arda dışında adam gibi uğrasan yok takımda. Terim ve felsefesi de azalarak bitsin artık.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Yaw demeyeceğim diye kendimi tuttum ama ne bu fb dışındaki oyuncuların durumu.fb dekiler iyi oynadığı için değil bu tespitim hatta volkan her zamanki sicislarinda.Ama adamlar fb de ne ise burdada aynı.diğerleri asla kendi standartlarında değil bugün,selçuk,arda,umut,burak,semih.bu adamlar sl de harikalar yaratıyorlar di daha dune kadar suanki hoca ile.Sanki zorla milli takıma gelmişler gibi.
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 miyaw ne diyorsun ya arda dışında oynayan mı var
Öne çıkan mesajlar