bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 ben de yeni gittim. Asla geçmiyor inanılmaz horluyorum hanım sürekli kovalıyor. Apne de var ara ara kendi sesime uyanıyorum. Doc dedi ki bir şey yok burun normal polip yok alerjik max kortizonlu burun spreyi verdi daha öcne de kullanmıştım da pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Bir delik sürekli tıkalı. biraz kullanayım alerji için gidicem Uyku testi yaptırayım dedim 30k dan kapıyı açıyorlar.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 (düzenlendi) eğer ucuz maliyetle bu işi çözmek istiyorsan uyku takibi yapan bir tane bileklik alıyorsun. bir hafta takip ediyorsun uyanma sıklığını rem uykunu falan. zaten eşin uyanıp fark ediyordur nefesinin tıkandığını. eğer geceleri çok fazla uyanıp tuvalete gidiyorsan, sabahları boğazın perişan uyanıyorsan, gün içinde uyuklamaların varsa çare bu https://www.n11.com/urun/respirox-g2s-auto-cpap-cihazi-maske-hortum-2495630?magaza=uzmanmed bunu alıyorsun sonra güzel bir burun maskesi alıyorsun. bu basıncı senin ihtiyacına göre otomatik ayarlıyor. bir hafta falan alışma süren var sonra bebek gibi uyuyorsun. istiyorsan uyku testi yaptır, sonucunda yine böyle bir makine verecekler sana. doktor basıncını belirleyecek. o basıncı kullanacaksın. o tabi daha sağlıklı yol. ama para vermek istemiyorum diyorsan da bunu da yapabilirsin. cihazdan önceki uykum Spoiler cihazdan sonraki uykum Spoiler Ocak 9, 2026 ahmedinejad tarafından düzenlendi 1
knox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 bu aletin daha küçüğü yok mu. sık sık seyahat eden biri için bunu taşımak yani zor
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 Philips'in falan var da biraz fahiş fiyatlar istiyorlar. 45-50 civarına vardı bir tane ufak. Ben otomatik özelliği olan en ucuzu koydum. Seyahat çantası var kendi el bagajı gibi taşıyorsun. 1
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 (düzenlendi) @ahmedinejad 'ın n11'de verdiği ürünü peder bey kullandı 6-7 ay aralıklı düzenli ama bi süre sonra bırakınca yine bi boka yaramadığı ortaya çıktı. sanırım vücut bağımlı hale mi geliyor ihtiyaç mı duyuyor bilmiyorum. omron gibi markaların daha farklı made in deutschland olanlarına bak almanyadan. özellikle türkiyede satılmayan çok fazla daha iyi ürünleri var alaman mühendislerin. pahalı diye çin çan çon aldıkta hep çöp. babanne tarifi bir de doğal rezene ve adaçayı içme alışkanlığı. kısmen iyi geliyor geceleri ben de en azından hafiflettiğini söylüyor hatun olsun annem olsun. edit: ben boka yaramadığı dediğim peder için geçerli. herkeste farklı olabilir. 60'lı adam neticede 90-95 kilolarda. hatta burna estetik bile yaptırdı garibim. Ocak 9, 2026 xwhiplashx tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2026 Abi bu tedavi için değil. Sürekli kullanmak zorundasın bunu. Hani iyilestirmiyor seni. Basınçlı hava verip apne olmasını engelliyor. İse yaramıyor derken adam uyuyorduysa güzel yaramış yani:) tedavi için cerrahi falan gerek sanırım orasını doktorlar bilir.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 10, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2026 Abi benim olay garip kilo yok eğrilik falan yok et yok her şeye baktı ama yine de aşırı horlama ve apne var. Yani bir ömür bu cihazı kullanamam başka alternatif yok mu bilemiyorum nasıl geçecek
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2026 valla bir kere yolda giderken uyukladığım için çok büyük kaza yapıyorduk. gündüzleri iş yerinde kafam düşüyordu falan. her gün yorgun her sabah boğaz perişan. sürekli hasta oluyordum boğazım yüzünden. bir de bunun kalbe ve diğer organlara da çok büyük zararı var. başka çaresi yoksa ömür boyu kullanacaksın abi yapacak bir şey yok. alışıyor insan merak etme sgdsd. ya da iyi bir kbb'ciye git belki cerrahi bir çare bulurlar.
Öne çıkan mesajlar