KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 selam öncelikle "evet Arda Bey!" onu belirteyim. kısacas özetleyeceğim işi bıraktığımı anlatmıştım zaten ancak bir makina var bakım ve kalibrasyonunu sadece ben biliyordum. ben ayrıldıktan sonra birini aldılar benim aylarca uğraşıp anca çözdüğüm kalibrasyonu o 2 haftada çözmüş göndermişler bunu şehir dışına tabiki yapamamış. klasik müşteri ağzı 'burda oluyodu orda olmadı' çekmiş herneyse. beni arayacaklarmış ancak bunlar işten çıkmadan önceki son 3aya tekabül eden bir maaş ikramiyemi vermediler. ekimde mail at ayarlarış 'bişeyler' dedi müdürüm. ben haklı olarak bişeyler ayarlanmasını değil hakkım olan bir maaşı istiyorum. daha hakkımı vermeden beni aratcakmış yardım için. sizce ne yapmalıyım aklımda bir plan var ama çabuk parlayan biriyim hata yapmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 seni gel kalibrasyonu yap diye mi arıyacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 maaş + hizmet bedeli iste işte vermezlerse yazılı doküman varsa davayla zaten alırsın maaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 "lanet olası paramı istiyorum" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Anladığım kadarıyla sana hakkın olan parani vermek için son kez kullanmak istiyorlar? Bu durumda; 1- yeni is buldun mu? 2- o paran kesin hakedilmis paran mı? 3- ayrılırken Tartışarsak mı ayrıldın? Eğer hepsine cevabın evet ise hic yardım etmeyip üstüne böyle ayak yaptıklarından daha da yokuşa sürerdim. Ama ayrılırken birşey olmadıysa direk yardım ederdim. Gerçi para muhabbetini neden buna bağlayıp konuşsun iyi niyetle yardım istese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 mail attachmentın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Laorx said: "lanet olası paramı istiyorum" de. işte o benim fevri yöntem oluyo forgiver said: maaş + hizmet bedeli iste işte vermezlerse yazılı doküman varsa davayla zaten alırsın maaşı yazılı değil söz verilmiş bir ikramiye bu. kurumsal olmayan çalışan ancak olamayan bir firma ne yazıkki. senko said: seni gel kalibrasyonu yap diye mi arıyacaklar? ya öyle diyecekler ya da telefonla ya da döküman hazırlayarak yardımcı ol diyecekler. barbu said: Anladığım kadarıyla sana hakkın olan parani vermek için son kez kullanmak istiyorlar? Bu durumda; 1- yeni is buldun mu? 2- o paran kesin hakedilmis paran mı? 3- ayrılırken Tartışarsak mı ayrıldın? Eğer hepsine cevabın evet ise hic yardım etmeyip üstüne böyle ayak yaptıklarından daha da yokuşa sürerdim. Ama ayrılırken birşey olmadıysa direk yardım ederdim. Gerçi para muhabbetini neden buna bağlayıp konuşsun iyi niyetle yardım istese... ilk cümlene istinaden ilk mesajımı yolladım bir hafta önce. bunlar beni önceden arayacaklardı önce asistanımız irtibata geçti bende dedim ki 'daha hakkım olanı vermediler yardım mı istiyolar? ayrıa bu hizmetin karşılığı olarak ikramiyemi istemiyorum. ikramiyemi alırım üstüne yardım için ayrı konuşuruz paramın üstüne yattırmam' dedim. para hakedilmiş para. bana ekimde ara dedi ama tüm servisçilere ben işten çıktıktan 1 hafta sonra vermişler 1 maaş ikramiyeyi. başka iş bulmadım tartışarak da ayrılmadım. hatta müdürüm işler istediğin gibi gitmezse geri gel burada sana her zaman daha yüksek bir pozisyon ayarlayabilirim hatta kendime bir sağ kol arıyorum demişti. aslında daha önceden bunu teklif etmişti ama mühendis olarak satış yapmaya karakter olarak karşı olduğum için reddetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ben olsam gel benimkini kalibre et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Hafif offtopic ama Teknik bilgisi olan satış elemanı olsan normalde kazanacağının en az 2 katını kazanmaz mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Marty said: Hafif offtopic ama Teknik bilgisi olan satış elemanı olsan normalde kazanacağının en az 2 katını kazanmaz mısın? bunu çok düşündüm. onun amacı da o kendi de dedi zaten tekniği bilirsen satışı daha kolay yaparsın diye. ama çok gözlemledim gerçekten hem şirkette hem piyasada. eğer satışa yöneliyosan birkaç yıl sonra mühendisliğin bitiyor. ben bunun için okumadım sevdiğin işi yapacaksın misali..satışa yönelirsem çocukluk hayalim olan mesleğime ihanet ederim meslekten koparsam da bir daha geri dönemem gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 büyük güç büyük sorumluluk ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Lan ya öm attım, ya boşa gitti yazdıklarım. Abv telefon gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 yazılı anlaşma imzala, ücretini de danışmanlık olarak kes gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Marty said: Lan ya öm attım, ya boşa gitti yazdıklarım. Abv telefon gibi aldım aldım sıkıntı yok :) dediğinde haklısındır da dediğim gibi ben işin teknik tarafında kalmak istiyorum belki ilerde sıkılır o tarafa yönelirim ama şimdi değil en azından Dworgian said: yazılı anlaşma imzala, ücretini de danışmanlık olarak kes gitsin girmezler o işe. yazılı iş yapcaklarını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 reampage said: mail attachmentın ahahah bence aynen bu olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 reampage said: mail attachmentın altıma sıçtım ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 KidLazer said: Dworgian said: yazılı anlaşma imzala, ücretini de danışmanlık olarak kes gitsin girmezler o işe. yazılı iş yapcaklarını sanmam. e peki başka şansları var mı? (kısa vadede) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 demin mesaj geldi ikramiye konusunda gelişme var yardımına ihtiyacımız var bir ara konuşalım herşeyi diye. mail atmayı planlıyorum. önce ikramiyemi verin sonra ben yeni başlayan arkadaşa yardımcı olurum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 aynen öyle. ama sadece ikramiyeni değil, danışmanlık ücretini de ekli yatırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 tabiki gitme cagirirlarsa hakkin olan parayi da cagirdiklari zaman iste gelmicem ben, benim maas noldu bu arada de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 sanırım en doğrusu 'hacı siz bi parayı yatırın ben neye ihtiyacını olduğunu biliyorum' demek önce parayı koparmak sonra yardım etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi yapacağın şey basit. tanıdık bir yer buluyorsun, bu yer üzerinden adamlara danışmanlık hizmeti teklifi veriyorsun (saati x liradan falan). fatura kesileceğinden dolayı adamlar o parayı ödemek durumunda. danışmanlık hizmetini de alamadığın maaş kadar yazabilirsin mesela. win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 işte yazılı olaya girmezler diyor. aynen parayı atacaklar sana, sonra iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 onunla uğraşmak istemiyorum onlara neden kıyak geçeyim ki? parayı hesaptan nasıl çıkacaklarını onlar düşünsün benim konum değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ben olsam ilk olarak hakkım olan parayı işi yapmadan önce hesabıma yatırmalarını isterim, onu yatırmadan bunu konuşmam bile derim, daha sonra da o kalibrasyon için ekstra ücret talep eder o ücreti de işi yapmadan önce yatırırlarsa veya elime yazılı fatura belge vb verirlerse yaparım ancak. Kısaca: - Önce hakkım parayı verin yoksa konuşmam bile bunu Para yatmazsa hiç kaale bile alma bidaha, para yatarsa - Tamam hizmet bedelim X lira, işi yapmadan önce verebilirsiniz ya da yaptıktan sonra vereceğinize dair yazılı resmi belge verebilirsiniz, seçim sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar