Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 böyle sinir bozucu bir sorunum var çünkü severek kullanıyordum suspend to ram olayını. geçtiğimiz aylarda ne olduysa bu sorunu yaşamaya başladım, en sonunda dellenip dün sıfırdan kurdum windows'u. sorun çözüldü gibi göründü ama en basit birkaç programı ve sürücüyü yükledikten sonra gördüm ki hala devam ediyor aynı sorun. sleep'ten uyanmaya çalışınca monitör açılacakmış gibi yapıyor herhalde çünkü "no dvi input" overlay çıkarıyor sadece ve kesinlikle açılmıyor. donanım kaynaklı olmasa gerek çünkü dün temiz windows denememde (sadece intel chipset, rapid storage tech filan yüklüydü) normal çalıştı. 2-3 saat sonra birkaç şey kurduktan sonra çalışmadı gene. bu esnada kurduklarım: - ati catalyst en son beta sürücüleri - realtek audio sürücüsü - k-lite mega codec pack - avast antivirus - flash player - mozilla firefox - utorrent - 7zip - cdisplayex - steam - ms visual c++ redistributable 20xx (hepsi) net'te bakındım da birbiriyle alakasız tonla şey yazmışlar, samanlıkta iğne aramak gibi birşey. başka damdan düşen var mı acaba fikir verebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 format atıp bunları tek tek kurup dene. yani 1 tanesini kur sleepe al. sorun yoksa diğerini yükle sleepe al, böyle böyle bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Bu salak seyler bana da olurdu eskiden, yasadigim sinir stresin hatti hesabi yoktu. genelde yeni kasa kuruyorum bu salak sorunlar basladiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bendede var aynından. utorrent,steam,mozilla,ati var listedekilerden pcde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 kansızlık veya tiroid filandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bende de vardı buna benzer sorun. Lg monitör power save modtan cıkamıo die düşünmüştüm. no hdmi output cıkıodu. hatta bilgisayarla monitörü aynı anda acınca da oluo. monitörü 1-2 dk sonra acııorm o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bende de oluyor bazen maalesef. Sleep moda almayi kapattim. Reset e falan basiyorum tepki de vermiyor. Gucu kapatip tekrar acmak gerekiyor. Resuming windows yaziyor sonra siyah ekran cikiyor ekran falan sonuyor sonra. Nette soyle birsey yazmislar da denemedim u can try pressing ctrl+alt +del key as soon as u get resuming windows message.then select the 2 nd option :: Delete restoration data and continue. It will fix most problem with the resuming windows message and if not try going to safe mode and do a system restore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Su ana kadar neleri denedin? Bilgisayari nasil uyandirmaya calisiyorsun? Uyandirma islemi sirasinda bilgisayarin fanlari vb calismaya basliyor da goruntu mu gelmiyor, yoksa uyanmaya calisip da uyanamiyor mu? biraz daha troubleshoot detayi verirsen fikir yurutmeye calisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 donanımsal sorun olabiliyor benim anakart cozurtmustu bu konuda uyanıyor uyansada kendine gelemiyor gelsede power supply dan güc cekemiyor vs vs komple sistem değiştirilebiliyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 pardon son mesajları görmemiştim, uğraşmaktan sıkılıp bıraktığım için unuttum. nekro o dediğini bir deneyeyim. kharon, işte windows refresh denedim ama işe yaramadı. reset denedim, işe yaradı. sonra dediklerimi kurdum, 1-2 saat sonra denediğimde tekrar uyanamaz hale gelmişti bilgisayar. bilgisayarı fare hareketi veya klavyeye basarak uyandırıyorum. fanlar, hdd sesleri geliyor, hdd ışığı yanıyor filan uyanma esnasında. monitör uyku modundayken tekrar "no signal" mesajı veriyor, kendi yorumum 1ms için bile olsa açılmaya çalışmayı deniyor olması. hiç sinyal almamış olsa o mesajı çıkarmaması lazım çünkü. ama bilgisayar çalışıyor mu normal şekilde ben ekranı görmesem bile, ondan tam emin değilim. çünkü bazen critical_process_died diye mavi ekran gördüğüm de oldu. "bilgi topluyorum" diyor, %100'e ulaşıyor bazen. bazen de bütün ekran keşmekeş pikseller birbirine girmiş halde mavi ekranda. cold reset atıyorum her şekilde düğmeyle. spompas, dediğim gibi donanım olsa windows reset hemen sonrasında sadece intel sürücüleri yüklüyken normal uyanmayı da yapamaması lazım mantıken. sağolun yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 öpmeyi denedin mi sdfassaDAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Sleep = Uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Depresyonda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 sorun psu veya ekran karti driver kaynakli. psu diyorum cunku ekran karti driveri yukleyince kart daha fazla bandwith, haliyle daha fazla enerji cekiyor. Bu demand saglanamadigi durumda wake islemi icin gereken aktivasyon enerjini saglayamamis oluyor. Ekran karti driveri da olabilir, daha once belli basli surumlerin tum sleep ve hibernateden uyanma islemlerini engelledigi gorulmemis birsey degil. Baska bir driverla denenebilir. Zaten wake isleminin sikintisi genelde 3 organ oluyor. Psu, anakart veya ekran karti. Hepsi de gucle alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 psu'yu sen seçmiştin işte alırken danıştığımda, ihtiyacın 2 katı wattage var neredeyse. markayı unuttum da iyi birşeydi. :p o olmasa gerek çünkü yeni formatlıyken sorun yaşamadım. ama dediğin gibi ekran kartı sürücüsü kaynaklı olabilir, rome2 ve bf4 için son betayı kullanıyorum mecburen. artık ileride yeni beta olmayan sürücü çıkarırsa ati (ayda bir yapıyorlardı, şimdi 6 ayda bir yapıyorlar neredeyse) o zaman onu deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abi ana kartın m5a97 serisinden bişimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 gigabyte z68ma-d2h-b3 bios upgrade ile bir kere patladı bu anakart, ondan beri tırsıyorum. :p ama aynı bios'la yüzlerce kere sleep'ten sorunsuz çıktı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 hmm ok m5a97'lerin bazı üretimlerinde sleep'e girince bios patlamasından dolayı kitlenme oluyoduda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Aynı problemle gecen hafta vatana götürdüm işlemciye anakart değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar