Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ya bizim topçular gazla ve cashle yürüyor, gidelim de BRye varsın biraz para gitsin, yoksa 50. sıraya indik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 umarım estonya 3-5 atar da o parayı da alamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 said: Van Gaal: Türkiye beni hayal kırıklığına uğrattı, bu saatten sonra 2. olamazlar. Her 2 maçımızı da kazanacaz! Terim bu lafları çok pis kullanır takımı gazlarken, iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 aha vangal öyle diyorsa anlayın bağladık maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 hollandanın patriotları elimizde,yenilmezseniz bozarız kablolarını koparırız dedik heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 calimero said: oldun said: Esh said: muhteelen alırız da, sırf fatih terimin götü kalkması diye alalım istemiyorum.demirören fatih terimin egosunu uzaya kadar cıkardı artık gelmez ordan aynı anda 3 buyugu hemde milli takım calıstıran baska td yok zaten onu sen onu adam suan basbakandan sonra trdeki en onemli adam ya, şu maçta yenilsek ve demirören kıçına tekmeyi bassa terim'in negzel olmaz mı? :) demirören kıçına tekme basmaz, canın sağolsun hocam zaten mucizelere bağlıydı diyip 4 yıllık seneliği 2 milyon dolardan yeni sözleşme imzalanır. Ustanın Hikayesi'nde oynadı oğlum FT, işsiz kalır mı bir yenilgiden sonra ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Keşke Hollanda ile maç yapsaydık yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 senelik 2m mi? bi de dolar? 3m'den aşağı olmayacak kontrat hem de oyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Fatih terimden çok burağın gol atmamasını istiyorum ben. 1 tane gol atsın hemen yine liseli kız tribi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 hollanda-macaristan maçı da tv2 de beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Senelik 4.5m alacak büyük ihtimal Fatih Hoca fakat dolar mı euro mu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 beyler alacaz maçı rahat olun siz bizim maçlardan çok macaristanın puan kaybetmesini bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Macaristan çok dandik takım, Hollanda bize gıcıklığına falan yatmazsa yener Macarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bu akşam süper bir akşam ya,bayılıyorum böyle stresli maçlara.enson beşiktaş-kiev maçında kalpler durmuştu.böyle süper oluyor. https://www.youtube.com/watch?v=yXvIkq6uvgM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 buna stresli mac diyosan 2008'de kalp krizinden olmus olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 türk milli takımı taraftarıysan san marino maçında bile strese girebilirsin.. o yüzden ben brezilyayı tutuyorum kafam raat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 haha abi onlar ayrı bir duyguydu ya,kısık sesle yavru ceylan gibi sesler çıkartmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Semih iyi durumda anlaşılan, Romen maçının aynı kadrosu çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Romanya ikinci olur bu grupta, FT de yaptığı tatavayla kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dunku toplantıda saydı kadroyu. aklımda kaldıgı kadarıyla; gg semih omer caner tore selcuk topal arda burak umut kalede volkan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Son maç bize itelerler beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 hollanda da van persie huntelear afellay guzman van der wiel van ginkel sakatlarmış, gerisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 estonyamacindapuankaybederiznoktanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 blackhavvk said: hollanda da van persie huntelear afellay guzman van der wiel van ginkel sakatlarmış, gerisi var Gerisi kim ki :D Mahallenin bakkalını falan mı çağırmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar