blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 heyecan dorukta,kazanmalıyız.Rastgele beyler!11 not:ercan taner sunmasa bari (totem adssaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 anket ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 muhteelen alırız da, sırf fatih terimin götü kalkması diye alalım istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 komikli şık bulamama komikli şıkkı çok komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Yürü be Fatih Hocam! http://galeri3.uludagsozluk.com/182/i-love-you-hocam_262743.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Esh said: muhteelen alırız da, sırf fatih terimin götü kalkması diye alalım istemiyorum.demirören fatih terimin egosunu uzaya kadar cıkardı artık gelmez ordan aynı anda 3 buyugu hemde milli takım calıstıran baska td yok zaten onu sen onu adam suan basbakandan sonra trdeki en onemli adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Tamamen hollandanın ***inin keyfine bakıyor türkiyenin sonu. Macaristana yenilirlerse gg, yenilmeseler bile sonraki maçta türkiyeyi yenerlerse yine gg. Ve türkiye şu son 2 maçını kazanıp gruptan çıksa dahi üzerine portekizin fransanın içinde bulunduğu havuzdan bir takımla playoff oynayacak dünya kupasına katılabilmek için. Muhtemelen hollandanın yardımıyla macaristan geçilip gruptan çıkılır. Tam da bayram zamanı literally goygoyun kralı döner, sonra bulgaristan falan gelir playoffda, ÇOK İYİ ÇOK GÜZEL TAMAMBUİŞ denilir. Sonra sikko gollü kırmızı kartlı bir maçta elinilir. Typical turkish story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Hollanda'dan yardım vs. beklemeyin, adamlar it gibi oynayacaklar. bu iki maçı da kazanırlarsa yanılmıyorsam gruplara 1. torbadan kalacaklar ya da kalma ihtimali mi ne vardı. Adamlar yatmaz, 2/2 içinde it gibi kasarlar. Bariz bir şekilde bizim üstün gelmemiz gerek. Umalım gelecek maç çok sakat versinler, Sneijder'a falan kalsınlar asdfsdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bu maçı kimse yenermiyiz diye düşünmüyor yalnız,adamlar tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Başarılar Estonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 umarım eleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 oldun said: Esh said: muhteelen alırız da, sırf fatih terimin götü kalkması diye alalım istemiyorum.demirören fatih terimin egosunu uzaya kadar cıkardı artık gelmez ordan aynı anda 3 buyugu hemde milli takım calıstıran baska td yok zaten onu sen onu adam suan basbakandan sonra trdeki en onemli adam ya, şu maçta yenilsek ve demirören kıçına tekmeyi bassa terim'in negzel olmaz mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Surpriz bir beraberlik ile is Hollanda'ya kalmadan bitsin. FT hikayesi ve Brezilya hayalleri de cok uzun surmeden bayram oncesi sona ersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 FT gıcıklığı ile pek olumlu bakamıyorum maça. Megaloman herifin egolarının tavan yapması çok gıcık ediyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 aynen bende ft yüzünden olumlu bakamıyorum maça ama bir yandanda dünya kupasına gitmemizi istiyorum.gidelimde silahlar falan patlasın.dünya kupasında milli takımı izlemenin zevki bir başka oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ftden bu kadar nefret edildigini bilmiyordum simdi bir sempati duydum adama ama 10 dk sonra gecer muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Türkiye icin kazanılması , Gs için kaybedilmesi önemli. Bir gs olarak her iki sonuca da sevinicez yani ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 TFF, tarihi Estonya ve Hollanda maçları öncesinde oyunculara müjdeyi verdi. Play-Off’a kalınması durumunda oynayan futbolculara 200 bin TL, oynamayanlara ise 100 bin TL prim verilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 vay anasını lan 2 maç için 200 bin tl.ne demek lan kaç ay çalışıyoruz o para için.lan 180 dk sadece 180 YÜZSEKSEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 milli formayı giymenin verdiği kıvanç duygusu yeterli gelmiyorsa 200.k yı alıp dik tutup üzerine otursunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Futbol oynamayı hiç beceremem , ben bile bedavaya gidip oynamam lan , ne gidip rezil olup dönücem , hani gidip 'koçum benim be helal olsun yürü be' falan diye geri dönsen eyv , gidip 'yuuuhh reziiiil allah topunuzun belasını versiin' falan diye karşılanacakları için gayet hakedıyolar parayı. Şu var , hiç birimiz işimizi başarınca en aşağı 10 milyon insanı mutlu etmiyoruz , en fazla fazla prim alıyoruz bi kaç bin ama o kadar. Kalkıpta hiç birimizin işi gereği ülke deli gibi para kazanmıyo (televizyonda maç yayınları falan) , yani adamlar 200k alıyor 180 dakika için ama harbiden hakediyolarda. Sen 3 müşteri memnun ediyosun 2k maaş alıyosun bu adam o doğrultuda 20milyon falan alırdı yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 milli takım futbolcuları ''tff'nin teklifi için teşekkür ederiz ancak ay yıldızlı forma maddiyattan daha önemli o yüzden play-offlara kalırsak o parayı istemiyoruz.'' deseler keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yuh emenike. Hayır, hiç değilse playoffları geçip cidden dünya kupasına katılırsa verselerdi o kadar parayı. Playoffda da bir 500k verirler artık. Biz mi hep pis fakirlik yapıyoruz ki lan, vay babasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bir çift mesaj olucak da söylemeden kapatamadım forumu. Mithat, abi bundan önceki dünya kupasında ispanyanın dünya kupasını kazanma primi 300k mıydı neydi benim hatırladığım emin değilim ama. edit: 4SENE ÖNCEKİ PARA DEĞERİ ENFLASYON, eco-fagliği kendinize saklayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar