Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 DKE-Estonya-Türkiye 11.10.2013 Star 21:30

blackhavvk

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

muhteelen alırız da, sırf fatih terimin götü kalkması diye alalım istemiyorum.
demirören fatih terimin egosunu uzaya kadar cıkardı artık gelmez ordan aynı anda 3 buyugu hemde milli takım calıstıran baska td yok zaten onu sen onu adam suan basbakandan sonra trdeki en onemli adam
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamen hollandanın ***inin keyfine bakıyor türkiyenin sonu. Macaristana yenilirlerse gg, yenilmeseler bile sonraki maçta türkiyeyi yenerlerse yine gg.

Ve türkiye şu son 2 maçını kazanıp gruptan çıksa dahi üzerine portekizin fransanın içinde bulunduğu havuzdan bir takımla playoff oynayacak dünya kupasına katılabilmek için.

Muhtemelen hollandanın yardımıyla macaristan geçilip gruptan çıkılır. Tam da bayram zamanı literally goygoyun kralı döner, sonra bulgaristan falan gelir playoffda, ÇOK İYİ ÇOK GÜZEL TAMAMBUİŞ denilir. Sonra sikko gollü kırmızı kartlı bir maçta elinilir.

Typical turkish story.
Sosyal ağlarda paylaş

Hollanda'dan yardım vs. beklemeyin, adamlar it gibi oynayacaklar.

bu iki maçı da kazanırlarsa yanılmıyorsam gruplara 1. torbadan kalacaklar ya da kalma ihtimali mi ne vardı. Adamlar yatmaz, 2/2 içinde it gibi kasarlar.

Bariz bir şekilde bizim üstün gelmemiz gerek. Umalım gelecek maç çok sakat versinler, Sneijder'a falan kalsınlar asdfsdasdf
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

Esh said:

muhteelen alırız da, sırf fatih terimin götü kalkması diye alalım istemiyorum.
demirören fatih terimin egosunu uzaya kadar cıkardı artık gelmez ordan aynı anda 3 buyugu hemde milli takım calıstıran baska td yok zaten onu sen onu adam suan basbakandan sonra trdeki en onemli adam

ya, şu maçta yenilsek ve demirören kıçına tekmeyi bassa terim'in negzel olmaz mı? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol oynamayı hiç beceremem , ben bile bedavaya gidip oynamam lan , ne gidip rezil olup dönücem , hani gidip 'koçum benim be helal olsun yürü be' falan diye geri dönsen eyv , gidip 'yuuuhh reziiiil allah topunuzun belasını versiin' falan diye karşılanacakları için gayet hakedıyolar parayı.

Şu var , hiç birimiz işimizi başarınca en aşağı 10 milyon insanı mutlu etmiyoruz , en fazla fazla prim alıyoruz bi kaç bin ama o kadar. Kalkıpta hiç birimizin işi gereği ülke deli gibi para kazanmıyo (televizyonda maç yayınları falan) , yani adamlar 200k alıyor 180 dakika için ama harbiden hakediyolarda. Sen 3 müşteri memnun ediyosun 2k maaş alıyosun bu adam o doğrultuda 20milyon falan alırdı yıllık.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir çift mesaj olucak da söylemeden kapatamadım forumu.

Mithat, abi bundan önceki dünya kupasında ispanyanın dünya kupasını kazanma primi 300k mıydı neydi benim hatırladığım emin değilim ama.

edit: 4SENE ÖNCEKİ PARA DEĞERİ ENFLASYON, eco-fagliği kendinize saklayın :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...