Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Hearthstone hesabi


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Birakmaya kadar verdim bunu. Battle.net hesabindaki tek oyun ve Battle.net'e ne kimlik bilgisi verdim, ne de baska bir sey. Oyunun keyi de elimde yok, yani geri filan alamam ama caldirmayin.

Oyunda 50 kadar Expert Pack acildi. Pek legendary yok ama epey epey kart var. Wipe'dan sonra cok az oynadim, yani rating filan size kalmis.

100TL istiyorum. PayPal'dan istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Adamlar bos hesabi satiyor 100TL'ye, ben burada icinde 50 booster acilmis hesabi 100TL'ye satamiyorum. Toplam 110 TL filan verdim hesaba, bir 7-pack, iki 15-pack aldim. 3-4 tane de wipe'dan sonra booster actim.

Yok mu alan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sadece key aldığım için accountu almıyorum, çünkü account satmak çok zor. Bir de dediğim gibi open beta çok yakın zamanda geleceği için şu anda sadece kiralamaya devam ediyorum ben. Key konusunda zaten elimde 10dk'dan fazla key kalmadığı için sorun olmadı benim için ^^

Bu arada Gerge, bence accountu bu fiyata satacağına elinde tut. Wipe geldikten sonra o verdiğin paralar accounta tekrar refun edilecek. Daha rahat bir şekilde satabilirsin bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten ben de bekle refund edildikten sonra satarsın diyorum. Şu anda kart olarak duruyor harcadığı para, bir işe yaramaz. Ama wipedan sonra harcadığı para kadar gold eklenecek hesabına, bunu arenaya girmek için kullanır alan kişi. 110tl ye yakın harcadım diyor, bu da 25 arena girişi falan ediyor yaklaşık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...