Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Birakmaya kadar verdim bunu. Battle.net hesabindaki tek oyun ve Battle.net'e ne kimlik bilgisi verdim, ne de baska bir sey. Oyunun keyi de elimde yok, yani geri filan alamam ama caldirmayin. Oyunda 50 kadar Expert Pack acildi. Pek legendary yok ama epey epey kart var. Wipe'dan sonra cok az oynadim, yani rating filan size kalmis. 100TL istiyorum. PayPal'dan istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Summon sQu said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 niye satmaya karar verdin abi iyi diyodun güzel diyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Guzel oyun, ben oynamayacagim ama. Vakit ve para ayirmak istemiyorum. Faeria yeterince iyiymis, Scrolls'da oyle. MtG zaten belli. Bir tane daha gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Satildi gibi, olmazsa haber veririm burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Yine sQu aldıysa yani ne diyeyim sömürüyor bütün keyleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Satilmadi benimki, hala satilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Adamlar bos hesabi satiyor 100TL'ye, ben burada icinde 50 booster acilmis hesabi 100TL'ye satamiyorum. Toplam 110 TL filan verdim hesaba, bir 7-pack, iki 15-pack aldim. 3-4 tane de wipe'dan sonra booster actim. Yok mu alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Açılmamış olsa pack ler alırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 gerge saymıştı bana, legendary'ler tırtoydu sanırım ama baya güzel epic'ler var account'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 İşin eğlencesi pack leri açmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 kendi bnet hesabım olmasa alırdım aslında. kendi bnet hesabıma key bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Abi şuan herkes giveawaylerin sonucunu bekliyor. Pazartesiye kadar satılmazsa, ben de bulamazsam keyi alıyorum senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Gerge, key fiyatları 30$'a düştü.Bu hafta içerisinde gene bi wave patlattı Blizzard, uçan kuşta bile key var. Bir de Blizzcon'dan sonra open beta başlayacak dedikoduları var, o yüzden baya sıkıntılı şu aralar satmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sQu da patlamış sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ben sadece key aldığım için accountu almıyorum, çünkü account satmak çok zor. Bir de dediğim gibi open beta çok yakın zamanda geleceği için şu anda sadece kiralamaya devam ediyorum ben. Key konusunda zaten elimde 10dk'dan fazla key kalmadığı için sorun olmadı benim için ^^ Bu arada Gerge, bence accountu bu fiyata satacağına elinde tut. Wipe geldikten sonra o verdiğin paralar accounta tekrar refun edilecek. Daha rahat bir şekilde satabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Wipe geldi gecti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Oyun çıkmadan önce gene wipe gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 gelse nolcak harcanan para geri verilir yine. farketmez gerge'nin hesap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Zaten ben de bekle refund edildikten sonra satarsın diyorum. Şu anda kart olarak duruyor harcadığı para, bir işe yaramaz. Ama wipedan sonra harcadığı para kadar gold eklenecek hesabına, bunu arenaya girmek için kullanır alan kişi. 110tl ye yakın harcadım diyor, bu da 25 arena girişi falan ediyor yaklaşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Oyun cikinca da wipe yok. Var diyorsan ama kaynak goster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Wipe gelmiyecek diye biliyorum ama gelse bile alan için daha güzel bir haber olur. Harcanan para gold olarak geri gelecek. İster deck alır isterse arenaya girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 oww evet kusura bakmayın ya, wipe düşünmüyoruz demişler. OB öncesi wipe olacak diye biliyordum ben. Baya bi haksızlık olacak ozaman beta key bulamayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
savas33 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bence haksızlık olmaz,hero seviyesinin fazlalığı çok şey değiştireceğini sanmıyorum battle 'larda. Önemli olan strateji ve kart kalitesi,open beta ile yeni başlayan adam 30-40 deste aldığı zaman arada çok fark kalmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Strateji diye birsey yok bu oyunda rakiplerine kiyasla, ondan satiyorum. Luck of the draw en onemli sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar