Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deezer vs. Spotify vs. Tidal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deezer'ı çok beğendim ama birşeyler eksik bu programda.

birincisi applicationları yetersiz.

bir diğeri ise madem böyle güzel bir sistem kurmuşsun tüm arşivi görebileceğimiz bir liste versen ne güzel olacak. bu listelerde kaç kişi takip ediyor, popülaritesi nedir bunları göstersen.

hatta bunları filtreleyip popülerlik, takip, çıkış yılı gibi kategorilerle aratabilsek.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben de gaza gelip spotify aldim
iyiymis lan
team sky'i takip ediom saglam seyler paylasiyor adamlar
sevdim.

ama buyuk belli basli gruplarin olmmasi hala problem.
basip parayi alamiyorlar mi telif haklarini anlamadim.
Mesaj tarihi:
deezer'i iki telefonda aynı anda kullanabilirmiyim ? 1 account

cozdum offline mod da yani telefona kaydettiklerin dinleniyor. iki kisi online dinlemeye kalkınca birini kesiyor pek sıkıntı yaratmaz güzel
Mesaj tarihi:
Ben deezera ayda 5 lira veriyorum premium+ gayet memnunum, aradığım bir çok albüm var, arabada offline mode+telefon+aux killer combo özellikle şehirlerarası sürekli yolculuk ediyosanız benim gibi.
Mesaj tarihi:
ya deezer'da şu yerli editorler,yerli populer sarkılardan nasıl kurtulucam. ben tr listesini istemiyorum. Oguzhankoç kim yaa

Bir de whatsapp'ı acınca müzik duruyor bunun çözümü yok mu ?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Turkiye'den kurtulmanin yolu yok hesabi Turkiye yapmayip Euro ile filan odemek disinda; ama bende neredeyse hic cikmiyorlar. Kullandikca kendisi ayarliyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ikisi de ayni anda sesi kontrol etmek istiyor belli ki. Simdi denedim, Windows Phone ile sorunsuz. Hangi OS'daysa onun icin Google'a bak.
  • Yeni Oluştur...