0ne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Geçen bi telefon aldım, nokia 5110, çok kaliteli varya, 3. kattan düştü bana mısın demedi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Deezer yeni tavsiye sistemi cikardi, Spotify'in sistem kadar iyi olmus sonunda. Iki farkli sistem. Biri bu: http://www.youtube.com/watch?v=SqmLK-_kcMk Explore sayfasi iyi. Icinde Deezer secimleri, yeni cikanlar, onerilenler var. Bunlar 4 farkli alt sayfada cikiyor ama son ikisi daha aktif olmadi: Genre, Region, Label, Era. 0ne said: playist bazlı indirme işlemi. Önce playlist'ini ayarla pc'den veya telefondan, sonra playlist'i tek seferde indirebiliyosun. Spotify'in en sevmedigim yani bu benim, album sync yok mobile, illa da playlist yapacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 O tavsiye sistemi inanılmaz iyi evet. Fettah Can'lar falan da gitti benden çok şükür. Erkek metal tavsiyeleri var hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 pandora :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Deezer alir bence bu Spotify vs. Deezer kavgasini ulkedeki. Spotify olmayan Turkiye Bolge Mudurlugu filan var. Ise tek isleri lisans anlasmalari ve tanitim olan adamlar almislar. MSG ve MESAM ile anlasma yaptilar zaten. Iyi giris yapti Deezer Turkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 GERGE said: Spotify'in en sevmedigim yani bu benim, album sync yok mobile, illa da playlist yapacaksin. http://i.imgur.com/WlUxXMm.png şöyle birşey var yeni mi geldi bu. tıklıyorsun direk playlist olarak ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Deezer yazılımsız cacık alır sadece. Yazılım yapsınlar windows için önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 DoruK said: led zepagain var np ahahah evet abi paso led zepagain çalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bu öneri eksikliğinin giderilmesi iyi olmuş.en büyük sıkıntımdı. 8trackste daha cok takılıodum bilgisayar basındayken. web uygulaması güzel bence gereksiz program kurmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 3 aylık deezer premium + kodum var isteyen öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 belese mi vericen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 verdim bile.ya akbank verdi bana ben üyeyim ztn kullanamıyorum boşa gitmesin 3 ay az değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Teşekkürler Snail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Vallahi deezer bendeki 'muzug dinlemeye para mı verilir amk' gorusunu koreltti sagolsun. 5 liraya ne iTunes'la ne başka Bi seyle ugrasmayip telefondan muzik dinliyorum. İsyerinde de acik misler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 iphone dayanmiyor ya... sarjlı case'ler sart abi yoksa olmuyor vallahi billahi hokkabaz oluyoruz 3g kapat ısıgı kıs wifi ac kapa ya sarjli case alıcam ya da sansa clip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Spotify a premium alacam ama odeme basarisiz deyip duruyor abiler. Help pls . .kartin adresi ile sectigin ulke adresi farkli olabiliir diyor da turkiyeyi sectim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 kartin ne visa mi american express mi mastercard mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 eski uyeligin varsa ulkeni turkiyeye cevirmen lazim, yoksa kabul etmio trden kartlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Master card ,valla eski uyeligim var ama karisti hep birbirine beles dinlemek icin kastiydim hep simdi parali alayim dedim o da olmadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Deezer visa banka kartıyla ödenemiyor mu ya? tek kartım var o da enpara kartı. paypal falan da kabul etmiyor yanlış bakmadıysam. nasıl premium alacam ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben garanti hesabıma açtığım sanal kartı kullanıyorum bütün online alışverişlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 spotify hesabımı türkiye ye geçirmiş arşivin yarısı bloklu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 spotify'e premyum alıyoruz ya, sanatçılara bi gelir akışı da var mı? belli bir yüzdesi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yok hayrına veriyolar spotify a albumlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar