Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kullanamiyorsun. Bunlarin hic birinde kullanamiyorsun indirdiklerini baska yerlerde.
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 niye para veriom lan o zaman? hem bi sekilde hdd'ye atmiyor mu indirdigin sarkilari illa vradir bi yontemi bunun ya
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 @calimero Unutmustum, yazarim bu aralar. @senko abi mal bi DRM kullaniyorlar. Hic ugrasildigina degmeyecek bisey.
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 senko said: niye para veriom lan o zaman? hem bi sekilde hdd'ye atmiyor mu indirdigin sarkilari illa vradir bi yontemi bunun ya DEEZER ve SPOTİ flv kullanıyorlar bebeler.... MOG mp3 kullanıyor miss gibi kendi içinde çeviriyor Ama DRM leri var işte uğraşman gerek ne için istiyorsun sen ? MOG mesela BMW lerde filan app olarak yüklenebiliyor süper oluyor download ediyorsun direkt her şarkıyı istediğin gibi dinliosun miss
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 FLV bir container, FLV kullanilik ama ses formatina bir etkisi olmaz. Spotify bu arada 320 kbps (kaynak izin verdiginde) Ogg Vorbis kullaniyoru format olarak. Kaynak bu da: http://news.spotify.com/us/2009/06/25/bumping-up-the-bitrate/ Deezer ne kullaniyor bilmiyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Wikipedia'da yazan yanlis, ben daha iyi biliyorum ondan. FLV video bicimi degil. Hatta kaynak olarak da burayi gosterebilirim: http://www.adobe.com/devnet/f4v.html [...] two core open container formats for delivering synchronized audio and video streams: : F4V and FLV. Container Format ne diyorsan kendisi bir metafile, yani encoding ile ilgisi olmayan, ama belli encode edilmis seyleri saklayabilen bir dosya tipi. Flash Video = MKV diyebilirsin yani tip olarak kisaylarsan farklililarina ragmen. Ozleri ayni. Spotify'in Ogg Vorbis oldugunun kaynagini da zaten gosterdim.
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Editor said: senko said: niye para veriom lan o zaman? hem bi sekilde hdd'ye atmiyor mu indirdigin sarkilari illa vradir bi yontemi bunun ya DEEZER ve SPOTİ flv kullanıyorlar bebeler.... MOG mp3 kullanıyor miss gibi kendi içinde çeviriyor Ama DRM leri var işte uğraşman gerek ne için istiyorsun sen ? MOG mesela BMW lerde filan app olarak yüklenebiliyor süper oluyor download ediyorsun direkt her şarkıyı istediğin gibi dinliosun miss ya amacim spotify'dan indirip kendi playerimda dinlemekti ama mumkun degil sanirsam daha dogrusu kharon'un dedigigibi ugrasmaya degecek bi ugras degil
Editor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 GERGE said: Wikipedia'da yazan yanlis, ben daha iyi biliyorum ondan. FLV video bicimi degil. Hatta kaynak olarak da burayi gosterebilirim: http://www.adobe.com/devnet/f4v.html [...] two core open container formats for delivering synchronized audio and video streams: : F4V and FLV. Container Format ne diyorsan kendisi bir metafile, yani encoding ile ilgisi olmayan, ama belli encode edilmis seyleri saklayabilen bir dosya tipi. Flash Video = MKV diyebilirsin yani tip olarak kisaylarsan farklililarina ragmen. Ozleri ayni. Spotify'in Ogg Vorbis oldugunun kaynagini da zaten gosterdim. Evet doğru dedin yanlış dedin demedim... orda yazanda doğru ama. mp3 ü alamio içine ac3 alabiliyor en yakın... mp4 codecleri yani...
kath Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Deezer da kullandım spotify da bana göre Spotify çok çok daha keyifli. İçerik olarak ikisi de geniş. Fizzy fena patladı esas fizzy..
cabot Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 deezerda radyo sıkıntısı var. surekli kendim kesfedip liste yapmam gerekli. kendi öneri sistemi radyosu iyi degil
nienna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 spotifideki ses kalitesi harika. ipek gibi. dizır kullanmadım.
nienna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 senko said: abi spotify bayağı yetersizmiş ya grup konusunda led zeppelin yok lan adamlarda led zeppelin ya, öeh dedim. üye olmadan önce bi bakayım beğendiğim gruplar var mı diye dedim daha ilk aratmamda fail yaşattı spotify. onlar yutup'dan bile kaldırtıyor şarkılarını sdf.. metalika napster olayı gibi onlarınki. spotify yerine zeplin'in suçu.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 lolmaksatbişeyyazimpostkasimfalanamadeezervsspotifydebence2sidetırt
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 thom yorke da isyan ettiydi spotify a en son
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 deezer lansmanını hande yenerle yapıyormuş elimi sürmem daha
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Masticore said: senko said: abi spotify bayağı yetersizmiş ya grup konusunda led zeppelin yok lan adamlarda led zeppelin ya, öeh dedim. üye olmadan önce bi bakayım beğendiğim gruplar var mı diye dedim daha ilk aratmamda fail yaşattı spotify. deezer'da da yok var ama 5-6 sarkısı var ve various artists diye geçiyor. Hukuksal birşey demek ki.led zepagain var np
nienna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 premyum aldım da. offline modunu nasıl kullanıyoruz? indir seçeneği mi var nedir?
0ne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 playist bazlı indirme işlemi. Önce playlist'ini ayarla pc'den veya telefondan, sonra playlist'i tek seferde indirebiliyosun. 320kbps dinleme ise eşsiz bi özellik. Keşke pandora'da açılsa tr'ye. vpn kullanmaktan sıkıldım artık.
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Ses konusunda vs yaparsak, Deezer eziyor abi Spotify'i hertürlü. Bakmadım kalitelerine ama, offline modda bile dışardan rahat duyuluyor Deezer. Spotify hakkında iyi şeyler konuşmucam. Ama kullanım bakımından Spotify daha kolay geliyor bana Deezer'e nazaran.
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 dışardan rahat duyulma = ses kalitesi? hmm
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Donanımhaberde mouseun kalitesini yere düşünce kırılıp kırılmamasına bağlayan bi oğlan vardı. Ona benzemiş.
Öne çıkan mesajlar